Ensimmäinen nollapäästöinen "Infinity Train" latautuu painovoimalla

Ensimmäinen nollapäästöinen "Infinity Train" latautuu painovoimalla
Ensimmäinen nollapäästöinen "Infinity Train" latautuu painovoimalla

Australialainen kaivosyhtiö Fortescue on julkistanut loputtoman Infinity Trainin, joka lataa itseään painovoiman avulla. Fortescue pyrkii kuljettamaan suuria määriä rautamalmia ilman lataustarvetta nollapäästöisellä junaprojektillaan, jota mainostetaan maailman tehokkaimpana akkusähköveturina.

Tämän projektin luomiseksi Fortescue osti Williams Advanced Engineeringin (WAE), josta tulee osa sen tytäryhtiötä Fortescue Future Industriesia (FFI). Fortescue Future Industries on muodostelma, joka on keskittynyt kehittämään vihreämpiä teknologioita kaivosyhtiön hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Vasta perustetun kumppanuuden ensimmäinen projekti oli nollapäästöinen Infinity Train, joka voi uudistaa energiaansa.

Vaikka projektin yksityiskohtia ei ole vielä täysin julkistettu, junan odotetaan hyödyntävän alamäkeä ja hyödyntävän jarruosien energiaa energiansa täydentämiseen. Kun hänen energiansa loppuu, hän voi palata kaivokselle samalla latauksella ilman tankkausta.

Antaessaan lausunnon aiheesta, Elizabeth Gaines, Fortescuen toimitusjohtaja, sanoi samanlaisia ​​asioita. Gaines sanoo: "Sähkön tuottaminen junan alamäkeen; "Se poistaa tarpeen asentaa uusiutuvan energian tuotanto- ja latausinfrastruktuuria, mikä tekee siitä tehokkaan ratkaisun dieselin ja päästöjen poistamiseen rautatieliikenteestämme."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar