Kocaeli Card Pääkonttorin rakentamiskilpailun tulos

Kocaeli Card Pääkonttorin rakentamiskilpailun tulos
Kocaeli Card Pääkonttorin rakentamiskilpailun tulos

Kocaelissa asuvat ja joukkoliikennettä mukavasti käyttävät kansalaiset tekevät kaikki Kocaeli-korttitapahtumansa Kocaeli-korttitoimistoissa. Kocaeli Cardin keskustoimisto, joka tällä hetkellä palvelee kansalaisia ​​Izmit-messuilla, siirretään Mimar Sinanin jalankulkusillan eteläpuolelle (rannikon puolelle) olevan sillan alaosaan. Tarjouskilpailu järjestettiin rakennettavasta uudesta Kocaeli Card -pääkonttorista.

MUUTA UUSIIN PAIKKAAN

Kocaelin korttitoimisto Kocaelin messuilla tarjoaa yksittäisten korttien painatuksen ja jakelun, opiskelijaviisumimenettelyt ja monia muita palveluita kansalaisille. Tavoitteena tarjota laadukkaampaa palvelua kansalaisille kiireisinä aikoina Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta rakentaa 120 neliömetrin Kocaeli Cardin keskustoimiston sopivalle alueelle İzmit Mimar Sinanin jalankulkusillan eteläpuolelle sillan alle. Rakennus, joka on suunniteltu valmistuvan 180 kalenteripäivän kuluessa työmaan toimituksesta, rakennetaan yksikerroksiseksi teräsmateriaalista.

4-YRITYKSEN TARJOAMINEN

Tarjouskilpailu pidettiin Kocaelin pääkaupunkiseudun palvelutalon tarjoushallissa. Tarjouskilpailussa, jossa tarjouksen jätti neljä yritystä, alimman tarjouksen teki Kudretoğlu İnşaat 927 tuhannella TL:llä, kun taas korkeimman tarjouksen teki Mehmet Ali Sezgin 1 miljoonalla 333 tuhannella liiralla.

YRITYS TARJOUS
Kudretoglu Rakentaminen 927 tuhat TL
Al San Automotive Construction 1 miljoonaa 268 tuhat TL
Tosunlarin puurakentaminen 1 miljoonaa 291 tuhat TL
Mehmet Ali Sezgin 1 miljoonaa 333 tuhat TL

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar