Mitkä ovat Roche Accu-Chek Performa Nano -verensokerimittarin (glukoosi) virhekoodit?

roche accu chek performa nano verensokerimittari mitkä ovat virhekoodit
roche accu chek performa nano verensokerimittari mitkä ovat virhekoodit

Diabetes mellitus, joka tunnetaan myös nimellä diabetes mellitus ihmisten keskuudessa, on sairaus, jolle on ominaista verensokeritason nousu normaalirajojen yläpuolelle (hyperglykemia). Diabetes mellitus tarkoittaa kreikaksi sokeripitoista virtsaa. Tämä johtuu siitä, että liian paljon sokeria veressä sekoittuu virtsaan. Vaikka diabetes on yleisempää yhteiskunnissa, joissa ei ole terveellistä ruokailukulttuuria, se on yleistä kaikkialla maailmassa. Koska se voi aiheuttaa monia erilaisia ​​sairauksia, siitä on tullut uhka ihmiskunnalle. Se on pidettävä jatkuvassa valvonnassa. Tätä varten käytetään verensokeri (glukoosi) -mittareita. Roche Accu-Chek Performa Nano on yksi markkinoiden laajimmin saatavilla olevista laitteista. Se on osoittanut itsensä laadullaan ja mittaustarkkuudellaan. Käytön aikana tai toimintahäiriön sattuessa laitteen näytölle ilmestyy joitakin ilmaisimia. Nämä voivat olla virhekoodeja ja varoitussymboleja. Laite varoittaa käyttäjää ääni- ja visuaalisilla signaaleilla. Näihin varoituksiin on kiinnitettävä huomiota, jotta laitetta voidaan käyttää oikein.

Musta näyttö

Jos näytölle ei tule tekstiä tai kuvaketta, kun laite on päällä:

  • Paristot voivat olla tyhjiä, sinun on asetettava uusi akku ja kokeiltava.
  • Laite voi olla erittäin kuumassa ympäristössä, kannattaa kokeilla viileämmässä paikassa.
  • Näyttö saattaa toimia väärin.
  • Laite saattaa toimia väärin.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

Akun merkki

Jos näytössä ei näy muuta kuin akkukuvake, paristot saattavat olla vähissä. Laitteeseen voidaan asettaa uusi akku ja sitä voidaan käyttää.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

Set-Up

Näytöllä järjestely Jos kuvake tulee näkyviin, asetukset, kuten aika ja päivämäärä, on tehtävä ja vahvistettava. Kuinka nämä toiminnot tehdään, on käyttöohjeessa. Laitetta voidaan käyttää myös ilman asetusta.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

Test Stick Mark

Jos testiliuskan kuvake vilkkuu, laite on valmis asettamaan testiliuskan paikalleen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

Pisaran merkki

Jos testitikku on asetettu oikein laitteeseen, pisaramerkki ilmestyy näytölle. Pisaramerkin ilmestyminen osoittaa, että laite on valmis mittaukseen. Tämän merkin jälkeen mittausliuosta tai verta voidaan tiputtaa testiliuskaan. Mittaus alkaa automaattisesti, kun toiminnot on suoritettu.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

HI

Jos HI-kuvake ilmestyy näytölle mittauksen jälkeen, se tarkoittaa, että testitulos on laitteen rajojen yläpuolella. Virheellisen toiminnan sattuessa mittaus voidaan toistaa alusta uudella koeliuskalla. Jos saadaan sama tulos, sitä voidaan joko kokeilla toisella laitteella tai viedä lähimpään terveyskeskukseen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

LO

Jos LO-kuvake ilmestyy näytölle mittauksen jälkeen, se tarkoittaa, että testitulos on laitteen rajojen alapuolella. Virheellisen toiminnan sattuessa mittaus voidaan toistaa alusta uudella koeliuskalla. Jos saadaan sama tulos, sitä voidaan joko kokeilla toisella laitteella tai viedä lähimpään terveyskeskukseen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

Huutomerkki

Jos näytölle tulee ympyrässä oleva huutomerkkikuvake mittauksen jälkeen, se tarkoittaa, että verensokeri on alle määritetyn hypoglykemiatason (matala verensokeri). Glukoosi, veren sokeri, on kehon energianlähde. Hypoglykemia on tila, jossa henkilön glukoositaso on normaalia alhaisempi. Tämä voi tapahtua diabeteksen hoidon aikana.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

CodeExp

Vain mustalla näytöllä käytettäessä valkoista aktivointisirua koodi exp varoitus saattaa tulla näyttöön. Kun tämä varoitus tulee näkyviin, testiliuskat vanhenevat kuluvan kuun lopussa. Vanhentuneet testiliuskat voivat antaa virheellisiä tuloksia. Tästä syystä valkoinen aktivointisiru ja testiliuskat tulee heittää roskiin kuun lopussa ja nykyiset päivätyt tulee hankkia ja käyttää. Varmista myös, että laitteen aika- ja päivämääräasetukset ovat oikein.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

Koodi

Näytöllä koodi Varoituksen ilmestyminen ilmaisee aktivointisirun puuttumisen. Laite on sammutettava, aktivointisiru asetettava sisään ja laite käynnistettävä uudelleen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-1

Näytölle ilmestyvä E-1-koodi osoittaa, että käytetty mittatikku voi olla vaurioitunut tai sitä ei ole kiinnitetty kunnolla laitteeseen. Anturi on poistettava laitteesta ja asetettava takaisin paikalleen. Jos sauva on vaurioitunut, se on vaihdettava uuteen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-2

Näytölle ilmestyvä E-2-koodi osoittaa, että aktivointisirussa saattaa olla virhe. Laite on sammutettava ja kytkettävä uudelleen päälle, kun uusi aktivointisiru on asetettu.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

 E-3

Näytölle ilmestyvä E-3-koodi osoittaa, että mitattu verensokeriarvo saattaa olla liian korkea tai testiliuskassa voi olla ongelma. Jos teit virheen, uudella testitikulla mittaus voidaan toistaa alusta. Jos saadaan sama tulos, sitä voidaan joko kokeilla toisella laitteella tai viedä lähimpään terveyskeskukseen.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-4

Näytölle ilmestyvä E-4-koodi ja pisarakuvake osoittavat, että testiliuskaan ei ole pudotettu tarpeeksi verta tai mittaliuosta. Virheellisen toiminnan sattuessa mittaus voidaan toistaa alusta uudella koeliuskalla.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-5

ilmestyy näytölle E-5 ja koodi exp varoitus Osoittaa, että käytetään vanhentuneita testiliuskoja. Vanhentuneet testiliuskat voivat antaa virheellisiä tuloksia. Tästä syystä ne, joilla on nykyinen päivämäärä, tulisi hankkia ja käyttää. Varmista lisäksi, että laitteen aika- ja päivämääräasetukset ovat oikein.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-6

Jos verta tai kontrolliliuosta tiputetaan testiliuskaan ennen kuin laite on kytketty päälle ja käyttövalmis, E-6-virhe ilmestyy näytölle. Uuden testiliuskan avulla mittaus voidaan toistaa alusta.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-7

Näytölle ilmestyvä E-7-virhekoodi ilmaisee, että laitteessa on elektroniikkavirhe tai käytetty mittatikku on saatettu laittaa takaisin laitteeseen. Tämän ongelman korjaamiseksi laite on sammutettava ja kytkettävä uudelleen päälle. Jos sama ongelma jatkuu, laite tulee sammuttaa, paristot irrottaa ja 5-10 sekunnin odotuksen jälkeen asettaa paristot takaisin ja käynnistää laite. Mittaus voidaan sitten toistaa alusta uudella koeliuskalla.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-8

Näytölle ilmestyvä E-8-koodi osoittaa, että ympäristön lämpötila ei sovellu laitteen käyttöön. Tällaisessa tapauksessa laite tulee sammuttaa ja sijoittaa sopivaan ympäristöön ja käyttää 5-10 minuutin odotuksen jälkeen. Sopivat olosuhteet laitteen toiminnalle sisältyvät käyttöohjeeseen. Laitteen lämmittäminen tai jäähdyttäminen keinotekoisin keinoin voi aiheuttaa toimintahäiriön.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-9

Kun laitteessa käytetyt paristot ovat loppumassa, E-9-varoitus tulee näyttöön. Paristot on vaihdettava uusiin. Jos laitteessa on edelleen sama virhe vaihdon jälkeen, se on nollattava. Tätä prosessia varten paristolokero liu'utetaan ulos laitteesta ja painamalla mitä tahansa näppäintä, paristolokero asetetaan takaisin paikalleen ja laite käynnistetään.

Roche Accu Chek Performa Nano Blood Sugar Glucose Meter -virhekoodit

E-10

Tapauksissa, joissa kellonajan ja päivämäärän asetukset ovat virheellisiä, laite voi antaa E-10-virheen. Tällöin laitteen asetukset tulee tehdä uudelleen ja laite sammuttaa ja käynnistää.

📩 01/11/2021 16:26

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*