Työt alkoivat torstaina Pyörä- ja vihreä kävelytie -hanke

työ on aloitettu torstaina pyörän ja vihreän kävelytien hankkeessa
työ on aloitettu torstaina pyörän ja vihreän kävelytien hankkeessa

Työt on aloitettu Polkupyörä ja vihreä kävelytie -hankkeessa, joka tuo lisäarvoa Persemben kaupunkiin. Ordun pääkaupunkiseudun kunta, joka vetoaa kaikkiin segmenteihin toteuttamillaan hankkeilla, on aloittanut polkupyörä- ja vihreän kävelytien projektin Persemben kaupungissa. Tämä hanke, joka herättää kaikkien ikäryhmien huomion, tuo alueelle uutta identiteettiä ja edistää samalla torstain kaupunkiestetiikkaa.

Se on elinkelpoisempi paikka

Hanke, joka on suunniteltu terveellistä ja ympäristöystävällistä lähestymistapaa noudattaen, toteutetaan Bolaman -linjan rannikkoreitillä Persemben satamasta alkaen. Polkupyörä- ja vihreä kävelytie -hanke, jonka kokonaispituus on noin 2 kilometriä, tekee torstaista elävämmän paikan.

Aloitettuun hankkeeseen kuuluu pyörätie, logot, opasteet, kävelyreitti, istuimet, roska -astiat, polkupyörän pysäköintielementit ja koristeelliset valaistuspylväät, joiden pituus on 20 metriä 6 metrin välein.

TAVOITETTU SAATAVILLE ASAP

Ryhmät, jotka aloittivat työskentelyn Ordun pääkaupunkiseudun puistojen ja viheralueiden osaston toteuttaman hankkeen puitteissa, saivat valmiiksi rajan ja parketin poistoprosessit, ensimmäisen vaiheen raja- ja sähkölinjojen valmistuksen. Pääkaupunkiseudun kunta pyrkii esittelemään hankkeen kansalaisille mahdollisimman pian olemalla kentällä muiden tehtävien joukossa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar