Säätiöiden pääosasto rekrytoida 1 entinen tuomittu työntekijä

Säätiöiden pääosasto
säätiöiden pääosasto

Työskennellä säätiöiden pääosaston keskusorganisaatiossa; Työlain nro 4857 30 §: n mukaan työskennellä huolto- ja korjauspalveluissa vakituisena työntekijänä Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) välityksellä julkisiin laitoksiin sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen mukaisesti ja Organisaatiot vangittujen tai loukkaantuneiden rekrytoimiseksi työntekijöiksi, jotka eivät ole vammaisia ​​terrorismin torjunnassa työntekijöinä. Putkisto, 1 entinen tuomittu tai työntekijä, joka loukkaantuu terrorismin torjunnassa ilman, että hänet katsotaan vammaiseksi.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET EHDOT

1) Turkin ulkomaisen jaloammatin ammatti nro 2527, joka voi toimia vapaasti, ja työskennellä Turkissa, julkisissa, yksityisissä organisaatioissa tai rajoittaa lain säännöksiä, jotka koskevat työelämässä työskentelemistä Turkin kansalaisena.

2) Hakija on täyttänyt 18 vuoden ikärajan eikä ole täyttänyt 35 vuotta hakemusajan päättymisestä.

3) Ei tuomita rikoksista valtion turvallisuutta vastaan, rikoksista perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikoksista kansallista puolustusta vastaan, rikoksista valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vaikka anteeksi annettaisiin.

4) Ei riistetä julkisia oikeuksia.

5) Hänellä ei ole terveysongelmia, jotka estävät häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti.

6) Valmistua vähintään lukiosta (lukiosta).

7) miespuolisille ehdokkaille, jotka eivät liity asepalvelukseen (tehneet, keskeytettyjä tai vapautettuja).

8) Et saa vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä mistä tahansa sosiaaliturvalaitoksesta.

9) Rekrytoitavien työntekijöiden koeaika on kaksi kuukautta, ja koeajalla epäonnistuneiden työsopimukset päätetään ilman korvausta ilman irtisanomisaikaa.

HAKEMUSMUOTO, PAIKKA, PÄIVÄMÄÄRÄ JA TULOSTEN ILMOITTAMINEN

1) Hakemukset tehdään sähköisesti Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) verkkosivuilla 4. – 8. Lokakuuta 2021.

2) 4 -kertainen määrä avoimia työpaikkoja Turkin työvoimatoimiston lähettämien ehdokkaiden joukossa, jotka täyttävät vaatimukset; Etuoikeudella hakevien ehdokkaiden joukosta julkistetaan pääosastomme verkkosivustolla luettelo ehdokkaista, jotka ovat nelinkertainen avoimien työpaikkojen määrä, ehdokkailta pyydetyt asiakirjat, suullisen kokeen paikka ja päivämäärä (www. .vgm.gov.tr). Kirjallista ilmoitusta ei anneta.

3) Tentin tulokset ja voittajaehdokkaalle vaadittavat asiakirjat julkistetaan myös pääosastomme verkkosivustolla (www.vgm.gov.tr). Henkilön osoitteeseen ei ilmoiteta postitse.

4) Ehdokkaille annettavat tiedot hakemuksesta työntekoon, tulosten ilmoittaminen ja puhelut tehdään pääosastomme verkkosivuston mainoksen kautta (vgm.gov.tr).

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar