Ranskan jättiläinen päätti vetäytyä Osmangazin sillalta

ranskalainen jättiläinen päätti vetäytyä osmangazi -sillasta
ranskalainen jättiläinen päätti vetäytyä osmangazi -sillasta

Ranskalainen jättiläinen päätti vetäytyä Osmangazin sillalta. IC Infrastructure Operations and Trade -osakeyhtiö, jota johtaa İbrahim Çeçen, ostaa ranskalaisen Egisin osakkeet.

Kun italialainen Astaldi vetäytyi Yavuzin sulttaani Selimin sillalta, ranskalainen Egis teki tällä kertaa samanlaisen päätöksen.

Ranskalainen Egis, joka operoi ja ylläpitää Egisiä, Gebze-İzmirin moottoritietä, Osmangazin siltaa ja Euraasiatunnelia, joka on mukana tärkeissä hankkeissa Turkissa, siirtää osakkeensa kumppanilleen IC İÇTAŞ.

Kerim Ülkerin Dünya -sanomalehden uutisten mukaan, jos sopimus saavutetaan, 51 prosenttia Egisin omistamista osakkeista hankitaan IC Infrastructure Operations and Trade -yhtiöstä, jota hallinnoi sen kumppani İbrahim Çeçen , kuten Yavuzin sulttaani Selimin sillan tapauksessa.

Ranskalainen Egis on tärkeä toimija maa- ja vesirakentamisen ja liikkuvuuspalvelujen aloilla, ja se tunnetaan 1.1 miljardin euron liikevaihdostaan. Yrityksen, jossa on 16 tuhatta työntekijää, pääomistaja on Caisse des Dépôts. Vuonna 1816 perustettu ja Ranskan parlamentin määräysvallassa oleva yritys tunnetaan maan sijoitusrahastona. Tämän valtion omistaman yrityksen omaisuus on 168 miljardia euroa.

Egis, joka on mukana tärkeissä hankkeissa Turkissa, on osa Otoyol A.Ş. -yritystä, joka toteuttaa Gebze-İzmir Projectin, joka on maksullinen valtatie, joka on ostettu Build, Operate and Transfer (BOT) -mallilla vuoteen 2038 asti. Egisin verkkosivuilla huolto- ja kunnossapitoyhtiö GİB, josta yhtiöllä on 50 prosentin osuus, operoi 407 kilometriä moottoritietä, 3 tunnelia ja Osmangazin silta 868 työntekijän kanssa. Muut Otoyol A.Ş: n osakkeet ovat Nurol, Özaltın, Makyol, Yüksel, Göçay ja italialainen Astaldi. Egis hoitaa myös Euraasia -tunnelin kuljetusinfrastruktuurien käytön ja ylläpidon.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar