Metro Istanbul rekrytoi KPSS: n ehdottoman laadunvalvontahenkilöstön

metro istanbul palkkaa virkamiehiä TL -palkalla
metro istanbul palkkaa virkamiehiä TL -palkalla

Metro AS. Toimielin palkkaa yhden laadunvalvontaviranomaisen. Henkilöiden, jotka hakevat Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan virkamiesten rekrytoinnin viime hetken ilmoituksia, on oltava MYO-koneista valmistuneita.

Mitä sovellustiedot ovat?

Määräaika avustavan laadunvalvontahenkilöstön rekrytoinnille ilmoitettiin 8.10.2021.

Alla hakemus IMM -sivusto siihen tarvitaan toimia.

Työnhakupäivät 27.09.2021 - 08.10.2021

Sovellusvaatimukset

Niiden, jotka hakevat Istanbulin kunnan virkamiesten rekrytointiilmoituksia, on työskennellyt koneistus- tai autoteollisuuden toimialojen laadunvalvontayksiköissä vähintään 2 vuotta, eikä heiltä saa viedä julkisia oikeuksia.

Nykyisten työpaikkailmoitusten osalta kaikkien hakijoiden on oltava valmistuneet ammattikoulusta tai ammattikoulusta, kuten konemaalauksesta ja rakentamisesta, metallurgiasta, tuhoamattomasta testauksesta ja konekirjoituksesta, eikä heillä saa olla asepalvelussuhdetta.

Niillä, jotka hakevat viime hetken ostoksia, on oltava teknisten piirustusten lukemista koskevat tiedot ja taidot, heillä ei saa olla terveydellisiä ongelmia, jotka estävät heitä tekemästä työtä, ja heidän on käytettävä Autocad-ohjelmaa hyvin.

Niiden, jotka haluavat työskennellä julkisessa työsuhteessa, on käytettävä laadunvalvontatoiminnassa käytettyjä laitteita hyvin, he eivät saa olla syyllistyneet valtion turvallisuutta koskeviin rikoksiin, ja heillä on mieluiten oltava kyky käyttää SAP: tä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar