Katon SPP -investointilaina Akbankilta

katto ges investointilaina akbankilta
katto ges investointilaina akbankilta

Akbank lisäsi Roof SPP -sijoituslainan kestävyyteen keskittyviin tuotteisiinsa. Akbank jatkaa uusien tuotteiden lisäämistä kestävään kehitykseen tähtääviin tuotteisiinsa. Tarjoamalla asiakkailleen edullisen kansainvälisen varainsiirtopaketin vihreän ulkomaankaupan paketin kanssa, Akbank toi asiakkaat yhdessä Akleaseen kestävien ECOLease-tuotteiden kanssa, joilla on pitkäaikaiset ja kohtuulliset rahoituskustannukset investointitavaroiden ostamisessa, jotka edistävät uusiutuvaa energiaa, energiatehokkuutta ja resurssitehokkuus. Tällä kertaa Akbank monipuolistaa rahoitustukeaan asiakkaille, jotka haluavat vähentää ympäristöjalanjälkeään Roof SPP Investment Loan -tuotteella.

Tällä tuotteella on tarkoitus nopeuttaa energiatehokkuustutkimuksia, tukea puhtaan tuotannon tutkimuksia, vähentää hiilijalanjälkeä ja tukea pyrkimyksiä torjua ilmastonmuutosta. Siten Akbank nopeuttaa siirtymistä vähähiiliseen talouteen tarjoamalla erikoistuotteita ja erikoishintoja katto -SPP -asennusten rahoittamiseen. Pankki tekee yhteistyötä myös Turkin johtavien EPC (Engineering Procurement and Construction) ”Engineering, Procurement and Installation” -yritysten kanssa vastatakseen asiakkaidensa kokonaisvaltaisiin tarpeisiin.

Mehmet Tugal, Akbankin varatoimitusjohtaja kaupallisesta pankkitoiminnasta, teki seuraavan lausunnon uudesta lainasta: ”Akbankina lisäämme myönteistä vaikutustamme samalla kun vähennämme ympäristöjalanjälkeämme. Keskitymme kestävän rahoituksen, ekosysteemien hallinnan, ihmisten ja yhteiskunnan sekä ilmastonmuutostutkimuksiin tavoitteena olla johtava pankki, joka kuljettaa Turkkia tulevaisuuteen. Pyrkimyksemme tukea maamme siirtymistä vähähiiliseen talouteen jatkuvat tasaisesti, kuten lupasimme. Pankkisektorin ensimmäisenä talletuspankkina, joka on asettanut konkreettisen tavoitteen kestävän rahoituksen alalla, jatkamme ponnistelujamme tarjotaksemme maallemme kestävän 2030 miljardin TL: n lainarahoituksen vuoteen 200 asti. Toisaalta pyrimme myös vähentämään lainasalkumme vaikutusta ilmastonmuutokseen vuoteen 2030 mennessä. Tämän tuotteen ja yhteistyömme avulla otamme uuden tärkeän askeleen kohti tavoitteidemme saavuttamista. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar