İZDENİZin talviaikataulu alkaa maanantaina 4. lokakuuta

izdenizin talviaikataulu alkaa maanantaina lokakuussa
izdenizin talviaikataulu alkaa maanantaina lokakuussa

İZDENİZ A.Ş., sidoksissa İzmirin metropolitan kuntaan. Maanantaista 4. lokakuuta alkaen merikuljetusten talvitariffit ohitetaan. Lokakuun 1. päivästä alkaen uusia hinnastoja alettiin soveltaa autolautoihin.

İZDENİZ A.Ş., joka tarjoaa kuljetuspalveluja Izmirin lahdella, siirtyy talviaikatauluun 4. lokakuuta alkaen samanaikaisesti matkustajamäärän kasvun kanssa perus- ja keskiasteen oppilaitosten ja yliopistojen avaamisen jälkeen. Bostanlı kesällä - Karşıyaka - Käynnissä olevat rengasmatkat Konakin laiturien välillä päättyvät. Bostanli ja Karşıyaka Suorat lennot laiturilta Konakin laiturille alkavat jälleen.

Myös Bostanlı - Üçkuyular -linjan autolauttojen määrä kasvaa 4. lokakuuta alkaen. Lentomäärä, joka on 56 päivässä, on 61. Viimeistä lähtöaikaa on pidennetty klo 23.00-23.20 molemmista laiturista. Kuusi lautta liikennöi edelleen Persianlahdella. Työt jatkuvat toisen laivan vuokraamisesta.

Toisaalta İZDENİZin johto on pidentänyt arkipäivisin palvelevien Üçkuyular - Göztepe - Passport - Alsancak -matkustaja -alusten ensimmäistä matka -aikaa kansalaisten pyynnöstä 08.10 - 07.50. Voit tutustua kaikkien linjojen uusiin aikatauluihin osoitteessa izdeniz.com.tr.

Pakollinen vaellus autolautoille

Polttoaineen, materiaalien/varaosien, korjaus-/huolto- ja henkilöstökustannusten nousun vuoksi oli tarpeen tehdä hintojen oikaisuja. İZDENİZ A.Ş. johto nosti Izmirin pääkaupunkiseudun hyväksynnällä autolauttojen hintoja 1. lokakuuta alkaen. Erityisesti korostettiin, että uudesta asetuksesta huolimatta matalin kuljetusmaksu per kilometri koko maassa on edelleen Izmirissä.

Ele opiskelijapalveluille

Autolautoilla minibussimaksuja veloitetaan S-levy-oppilaiden keskibusseilta koulutusjakson aikana. Uusi maksuaikataulu on seuraava:

AJONEUVOTYYPPI VANHA HINTA UUSI HINTA
MOOTTORIPYÖRÄ £ 10 £ 12
CAR £ 20 £ 23
PUSSI - KUORMA £ 40 £ 45
MIDIBUS £ 55 £ 60
BUSSI - TRUCK £ 70 £ 80
TIR £ 150 £ 170
Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar