Lahjoita elektroniikkajätettä TEGV: lle, anna toivoa lapsille

anna anteeksi elektroniikkaromut, anna toivoa lapsille
anna anteeksi elektroniikkaromut, anna toivoa lapsille

E-jätteet auttavat lapsia saamaan laadukasta koulutustukea Donate Forgive -hankkeella, joka toteutetaan yhteistyössä TEGV: n ja TÜBİSADin kanssa. Verkkojätteet muuttuvat koulutuksiksi, TEGV: n lapset katsovat toiveikkaasti tulevaisuuteen.

Koulutuksen vapaaehtoissäätiö Turkki (TEGV), joka on tarjonnut laadukasta koulutustukea lapsille kaikkialla Turkissa 26 vuoden ajan, toimii osana ratkaisua moniin maailmanlaajuisiin ongelmiin lapsille annettavan koulutustuen lisäksi. Noin 83 prosenttia maailman sähköisestä jätteestä heitetään pois, ja tämä jäte aiheuttaa vakavan ympäristön saastumisongelman. Tämän ympäristön pilaantumisen vähentämiseksi ja pätevän koulutustuen saamiseksi lapsille, joilla on taloudellista arvoa sähköisen jätteen kierrätyksestä, TEGV teki yhteistyötä Information Industry Associationin (TÜBİSAD) kanssa, jonka ministeriö nimitti valtuutetuksi laitokseksi Ympäristö ja kaupungistuminen, vuonna 2016 Atma -lahjoituksella.

Hankkeen puitteissa yli 3 lasta sai laadukasta koulutusta.

TEGV edistää elävää maailmaa kierrättämällä kaikenlaista sähköistä jätettä, jota ei käytetä kotona, koulussa ja työpaikalla, "Lahjoita heitto -hanke", ja saa myös lahjoittajansa osallistumaan koulutuksen vahvistaman yhteiskunnan unelmiin. Hankkeen puitteissa lahjoitettu sähköinen jäte lähetetään PTT: n kautta sopimuskierrätyslaitokselle koodilla 902 512 042, ja saaduilla tuloilla varmistetaan, että lapset, joilla on vähemmän mahdollisuuksia, saavat pätevää koulutustukea TEGV: ssä. Tähän mennessä on lahjoitettu yli 250 tonnia sähköistä jätettä Älä hävitä -hankkeen puitteissa, jolla on monipuolinen rakenne, joka valaisee koulutuksen voimaannuttamien lasten valoisaa tulevaisuutta ja edistää elävä maailma. Näillä lahjoituksilla yli 3 lasta on osallistunut laadukkaan koulutustuen saamiseen TEGV: ssä.

Lasten koulutuksen edistämisen lisäksi "Anteeksi Atma -hanke" on tärkeä ympäristönsuojelutoimi luonnon suojelemiseksi. Toimittamalla elektroniikkajätteesi PTT -toimipisteisiin voit osallistua lastemme laadukkaaseen koulutukseen TEGV: ssä ja valaista heidän tulevaisuuttaan.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar