Minimipalkka on 4.102 XNUMX TL

lokakuussa korotus tuli miljoonille eläkeläisille, alin palkka on TL
lokakuussa korotus tuli miljoonille eläkeläisille, alin palkka on TL

Lokakuun vaellus tuli miljoonille eläkeläisille! Vähimmäispalkka on 4.102 TL. Miljoonat SSK- ja Bağkur -eläkeläiset seuraavat edelleen tiiviisti palkankorotuksia. Maakunnan puolivuotiskauden lopussa palkankorotukset tulivat selväksi heinäkuussa, ja kansalaiset saivat heinäkuun palkkansa korotettuna. Nyt katseet kääntyvät vuoden toiselle puoliskolle. Lokakuussa, kun syyskuun inflaatioluvut tulivat selväksi, odotukset alkoivat kasvaa vähitellen. Toisen vuosipuoliskon ensimmäisellä neljänneksellä kasvu on noussut 3 prosenttia. Nyt silmät ovat viimeisen 4.23 kuukauden aikana. Nettomääräiset korot selviävät loka-, marras- ja joulukuun inflaatiolukujen paljastuttua.

Jopa eläkeläiset eivät odottaneet tätä. Miljoonien eläkeläisten korotukset alkoivat vähitellen tulla selväksi. Vuoden toisella puoliskolla inflaatiovauhti tuli selväksi ensimmäisellä neljänneksellä. Nyt katseet kääntyvät viimeiseen neljännekseen. Kun loka-, marras- ja joulukuussa inflaatioluvut selviävät, myös nettokorotukset nousevat esiin. Vuoden toisen kuuden kuukauden aikana määrä kasvaa vähitellen. Myös eläkeläisten korotukset kasvavat inflaation myötä. Tammikuussa 3 inflaatioero on jo 6 prosenttia. Asiantuntijat julkistavat myös uusia ennusteita päivittäin. Tässä tammikuun vaellusarviot eläkkeelle ...

Virkamiesten ja eläkeläisten työehtoneuvottelut saatiin päätökseen viime viikkoina. Tammikuussa virkamiehet ja eläkkeellä olevat virkamiehet saavat 5 prosentin korotuksen. Lisäksi inflaatioero heijastuu virkamiesten ja virkamiesten palkkoihin korotuksena. Jo syntynyt inflaatioero oli 1.23%. Vuoden kolmen viimeisen kuukauden inflaatiolukujen perusteella inflaatioero virkamiesten ja eläkkeellä olevien virkamiesten välillä tulee selväksi.

SSK: n ja Bağkurin eläkeläiset saavat korotuksen suoraan inflaation mukaan. Kasvu, joka on tapahtunut jo kolmen kuukauden aikana, oli 4.23 prosenttia. Loka-, marras- ja joulukuun inflaatiolukujen selkiytymisen myötä myös SSK- ja Bağkur -eläkeläisten korotukset selviävät tammikuussa.

Miljoonat virkamiehet, eläkkeellä olevat virkamiehet, SSK ja Bağkurin eläkkeellä olevat kansalaiset seuraavat inflaatiolukuja tarkasti joka kuukausi. Koska virkamiehet ja virkamiehet eläkeläiset saavat eron, joka tulee kuuden kuukauden välein inflaatiovauhtien mukaan, kun taas SSK- ja Bağ-kur-eläkeläisten inflaatioaste on suora korotus. Jännitys huipussaan vuoden loppua kohden miljoonille virkamiehille ja virkamiehille eläkeläisille. Kaikki katseet ovat nyt viimeisten 6 kuukauden ajan. Jos inflaatio jatkaa nousuaan, eläkeläiset odottavat tammikuussa ennätysnousua. Eläkkeellä oleville virkamiehille on ennätyksellinen inflaatioero 3 prosentin korotuksen lisäksi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar