Yhteistyötuotantokausi alkaa hybridityöstä

Yhteistuotannon aikakausi alkaa hybridityöstä
Yhteistuotannon aikakausi alkaa hybridityöstä

Digitaalisten sovellusten ja koneiden lisääntymisen myötä, jotka toimivat nyt ihmisen luonnollisena jatkeena, hybridi -ymmärrys tuotannossa on tulossa yhä tärkeämmäksi. Vaikka järjestelmät, jotka toimivat yhteistyössä ihmisten kanssa eivätkä korvaa ihmisten työvoimaa, luovat aivan uuden aallon tuotannon kasvulle, yritykset onnistuvat nostamaan tehokkuutensa korkeammalle tasolle. Schunk, maailman johtava robotti -automaatiolaitteiden, CNC -työkappaleen kiinnitysjärjestelmien ja työkalupidikkeiden valmistaja, tarjoaa teollisuudelle korkeaa lisäarvoa yhteistyöjärjestelmillään, joissa yhdistyvät digitaaliset ja perinteiset menetelmät. Yhdistämällä tuotantomenetelmänsä uuden sukupolven hybridiratkaisuihin allekirjoittamillaan tekniikoilla Schunk asettaa maailmanlaajuisia standardeja älykkäillä järjestelmillään ja digitaalisilla palveluillaan.

Sovellukset, jotka digitalisoivat prosesseja ja ratkaisuja, jotka helpottavat sidosryhmien työtä, jotka ovat alan ketjun tärkein lenkki, ovat teollisen ajan liikkeellepaneva voima. Digitaalisten ja robottiteknologioiden hallitseva asema yhteistyössä ja jaettuun jakamiseen perustuvassa hybridityöjärjestyksessä on muuttumassa perustavaksi argumentiksi yritysten kilpailukyvyn parantamiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi. Tässä vaiheessa teknologian edelläkävijä Schunk, joka tarjoaa joustavia, älykkäitä ja tuntevia tuotteita kattavimmat ratkaisut robottisovelluksiin, tarjoaa asiakkailleen vapauden tuotannossa ja palvelussa liikkuvuuden aikakaudella.

Ihmisen työvoiman laatu ja tehokkuus paranevat

Schunk Turkey ja Lähi -idän maapäällikkö Emre Sönmez totesivat, että yhteistyöhön perustuva hybridikokemus on tehokas järjestelmä, joka pystyy vastaamaan Industry 4.0: een. tehokkuutta minimoimalla virheprosentti kaikissa prosesseissa. Se tarjoaa kustannus- ja aikaetua estämällä mahdolliset häiriöt tuotantolinjalla. Samalla se lisää joustavuutta tuotteiden ja palvelujen tarjoamisprosesseissa ja nostaa tuotteiden / palvelujen laatustandardeja toistettavuutensa ansiosta. Schunkina uskomme, että hybridi -lähestymistapa on sovellus, joka ohjaa Turkin ja maailman teollisuutta ja erottuu tulevaisuuden liiketoimintamallista, ja rakennamme järjestelmiämme sen mukaisesti. Tänä päivänä suoritamme monia palveluitamme digitaalisten sovellusten kautta ja lisäämme ihmisten ja teknologian yhteistyötä tekemiemme robottisten ja itsenäisten ratkaisujen kanssa.

Digitaaliset sovellukset tulevat markkinoille tuotteiden kehittämiseksi

Korostavat, että he digitoivat tuotteitaan ja palvelujaan nopeasti maailman mukaisesti seuraamalla maailmanlaajuista teknologista kehitystä erittäin tarkasti; ”Pandemian myötä, joka vaikutti pysyvästi teollisuusrakenteeseen, nopeutimme investointejamme digitalisaatioon ja hybridityöhön. Tässä yhteydessä käynnistimme CoLab (Colaborative Gripper Application Center) -sovelluksen, jotta käyttäjät voivat kehittää tuotesovelluksia ja suorittaa tuotetestit. Tämän sovelluksen avulla asiakkaamme voivat testata automaatioratkaisujaan realistisessa ympäristössä. Lisäksi tarjoamme insinöörituen avulla asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää sopivin ratkaisu. Lisäksi perustimme teknisen keskuksen, jossa valmistajat voivat seurata ja saada tietoa koneistusprosesseista yhdistämällä sovelluskeskukseen kamerajärjestelmän avulla. Tiedotamme asiakkaillemme jatkuvasti innovaatioista järjestämällä säännöllisiä koulutuksia tämän sovelluksen kautta. ”

Digitaalinen kirjasto, jossa on yli 4 sovelluskuvaa

Sönmez sanoi, että alan sidosryhmät tarjoavat runsaasti sisältöä sisältäviä arkistoja makrokasvun saavuttamiseksi. ”Schunkin digitaalisessa sovelluskeskuksessa on yli 4 sovelluskuvaa eri tuotteista ja koneista. Näytämme asiakkaillemme samanlaisia ​​sovelluksia eri maissa Digital Application Centerin, elävän ja jatkuvasti päivitettävän järjestelmän, kautta. Näin varmistamme, että asiakkaamme ovat tietoisia muista sovelluksista. Työntekijämme ovat yksi sidosryhmäketjun tärkeimmistä lenkkeistä. Tässä yhteydessä saksalaisen E-Academyn avulla luotiin työntekijöillemme Schunk-tuoteryhmien offline-koulutusmoduuleja. Työntekijämme voivat osallistua näihin koulutuksiin ja saada todistuksia milloin tahansa. Schunk Turkina, joka on kehittänyt pandemian vaikutuksesta etätyömalleja, keskitymme verkkokoulutukseen ja kokouksiin ", hän totesi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar