Kunnostettu jalankulkusilta Altınordun rannalla avattu käyttöön

Uudistettu jalankulkusilta Altınordun rannikolla avataan käyttöön
Uudistettu jalankulkusilta Altınordun rannikolla avataan käyttöön

Ordun pääkaupunkiseudun kunta saattoi päätökseen Bülbül -purolla sijaitsevan jalankulkusillan kunnostustyöt, joka tarjoaa yhteyden köysiradan ja Çivisiz Mescitin välillä Altınordun rannalla, ja tarjosi sen kansalaisten käyttöön. Sillan uudistamisen myötä keskeytymätön kävelyreitti rantaviivaa pitkin on tullut turvallisemmaksi ja mukavammaksi.

Ordun pääkaupunkiseudun kunta, joka kokoaa yhteen kansalaistensa kanssa tekemät investoinnit monilla aloilla infrastruktuurista päällirakenteeseen, maataloudesta matkailuun, tekee myös tärkeitä töitä terveen kaupungin rakentamiseksi. Näillä töillä Metropolitan Municipality tekee innovatiivisia tutkimuksia alueilla, jotka eivät voi vastata kaupungin tarpeisiin.

Tässä yhteydessä Metropolitan Municipality, joka aloitti Bülbül Streamin yli kulkevan jalankulkusillan kunnostustyöt, joka tarjoaa yhteyden köysiradan ja Çivisiz Mescitin välillä 6,5 km: n Altınordun rannikolla, rakensi turvallisen ja mukavan sillan sillan sijasta. on täyttänyt käyttöiän. Työn valmistuttua silta, joka on tärkeä pylväs 6,5 km: n Altınordun rannikolla, tarjottiin kansalaisten käyttöön.

Tällä työllä Metropolitan Municipality, joka rakensi korkeatasoisen, leveän ja modernin sillan, teki rannikkoa pitkin jatkuvan kävelyreitin turvallisemmaksi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar