TAI: n ensimmäinen Iron Bird -laitos Turkissa

Tusastan on Turkin ensimmäinen rautalintulaitos.
Tusastan on Turkin ensimmäinen rautalintulaitos.

Turkish Aerospace Industries on nopeuttanut ponnistelujaan ja investointejaan tuottaakseen kotimaisia ​​ja kansallisia tuotteita nopeammin. Lennonohjausjärjestelmän integroidulla "Iron Bird" -testauslaitoksella pyritään nopeuttamaan kotimaisten ja kansallisten tuotteiden kehittämistä, sertifiointia ja tuotantoprosesseja. Laitos, joka on tarkoitus ottaa käyttöön helmikuussa 2022, on ensimmäinen ilmailun alalla Turkissa.

Jatkamalla infrastruktuuritöitä hankkeiden kehittämisen helpottamiseksi, Turkish Aerospace Industries tarjoaa vahvan infrastruktuurin eri kokoonpanojen kriittisten järjestelmien, erityisesti HURJETin ja HURJETin, integroitua testausta ja todentamista varten "Iron Bird" -laitoksen kanssa, jonka se on aloittanut perustaa. Hankittavia voimavaroja käytetään myös Turkin selviytymisprojektiksi kutsutussa National Combat Aircraftissa. Kaikki lentokoneessa käytettävät lentokriittiset laitteet testataan Turkish Aerospace Industriesin insinöörien suunnittelemassa ja rakentamassa testilaitoksessa.

Järjestelmiä, joissa testitoimenpiteitä suoritetaan, ovat lennonohjausjärjestelmä, hydraulijärjestelmä, laskutelinejärjestelmä, sähköjärjestelmä (simulointi ja todellinen), yksinkertaistettu ohjaamo ja ilmailutekniikka. Laitoksen, jossa työskentelee noin 50 henkilöä, odotetaan toimivan yli 30 vuotta.

Turkin Aerospace Industriesin pääjohtaja prof. Prof. DR. Temel Kotil sanoi: "Jatkamme uuden maan luomista maamme kannalta. Tämä rakenne on ensimmäinen Turkissa ja kuuluu harvojen yritysten ominaisuuksiin maailmassa. Laskurijärjestelmillä on mahdollista tarkkailla lennonohjausjärjestelmän ulostuloja kohdistamalla kuormia kaikille ilma -aluksen ohjauspinnoille, jotka voivat altistua liikkeen aikana ympäristöolosuhteiden vuoksi. Reaaliaikaisen tallennuksen, toiston ja välittömän analysoinnin avulla kerätyt tiedot suunniteltiin myös ensisijaiseksi datakeskukseksi Virtual Twin -konseptin toiminnalle. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar