Turkin ja Venäjän välillä allekirjoitettiin yhteinen matkailutoimintasuunnitelma

Turkin ja Venäjän välinen yhteinen matkailualan toimintasuunnitelma
Turkin ja Venäjän välinen yhteinen matkailualan toimintasuunnitelma

Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy tapasi Venäjän federaation matkailuviraston presidentin Zarina Doguzovan osana Ankaran hotellissa pidettyä "Turkki-Venäjä-matkailuyhteistyökokousta".

Tete-a-tete-kokouksen jälkeen ministeri Ersoy, joka teki julkilausuman ennen "Yhteisen matkailun toimintasuunnitelman" allekirjoitustilaisuutta, sanoi, että he pitivät rutiinikokouksia hänen venäläisten kollegojensa kanssa kansanterveydestä ja matkailijoiden turvallisuudesta ja vaihtoivat ajatuksia siitä, miten puuttua ja parantaa matkailijoiden kohtaamia ongelmia.

Ersoy totesi, että teknisten komiteoiden kokouksessa tehtiin päätöksiä ja että he olivat yhtä mieltä parannettavaa vaativista asioista.

Ministeri Ersoy jatkoi seuraavasti:

”Tiedätkö, että tänä vuonna, vaikka vuosi oli erittäin vaikea, liikenne Venäjältä maamme matkailijoiden suhteen tapahtui odottamattomasti yli odotusten. Elokuun lopussa se ylitti 2,5 miljoonaa, mutta vuoden loppuun mennessä näyttää siltä, ​​että isännöimme maassamme yli 4 miljoonaa venäläistä vierasta. Venäjä on tänä vuonna ensimmäisellä sijalla, kuten viime vuonna, maa, joka saa eniten vieraita Turkille. ”

Hygieniasäännöistä ja tarkastuksista tulee pysyviä

Korostaen turvallisen matkailun sertifioinnin tai tällaisten tutkimusten tärkeyttä haastatteluissa, Ersoy totesi, että sertifiointiohjelma on tehty pysyväksi matkailun kannustuslailla ja että hygieniaa ja tarvittavia tarkastuksia koskevat säännöt ovat osa epidemian jälkeistä elämää .

Ersoy totesi, että epidemiat ovat opettaneet koko maailmalle hygienian tärkeyden.

Ersoy totesi, että tällaisista hygieniasäännöistä tulisi tulla pysyviä, ja totesi, että Turkki on pannut tämän onnistuneesti täytäntöön tähän asti ja että ne lisäävät uusia hygieniasääntöjä epidemian jälkeen tekemällä tarvittavat järjestelyt kehityksen mukaisesti.

Molemmat maat ovat valmiita tekemään yhteistyötä matkailijoiden turvallisuuden hyväksi

Venäjän federaation matkailutoimiston presidentti Zarina Doguzova selitti myös, että Turkki on venäläisten matkailijoiden suosituin maa ja että Venäjän hallituksen ja Venäjän matkailun on tärkeää varmistaa kansalaistensa turvallisuus maassa, johon he menevät. .

Doguzova, joka totesi keskustelleensa turvallisuuskysymyksestä intensiivisesti pidetyissä kokouksissa, totesi olevansa aina valmis tekemään yhteistyötä matkailijoiden turvallisuustarkastuksessa.

Doguzova totesi, että he jakoivat heille ilmoitetut ongelmat ministeri Ersoyn kanssa ja että näiden ongelmien ratkaisusta päästiin yhteisymmärrykseen, ja keskustelivat siitä, mitä voitaisiin tehdä työn lisäämiseksi ja yleisten sääntöjen rikkomiseksi.

Doguzova totesi haluavansa lisätä Venäjälle suuntautuvien turkkilaisten matkailijoiden määrää.

"Olen varma, että saamme sen valmiiksi vuoden 2021 jälkeen"

Myöhemmin vastatessaan lehdistön jäsenten kysymyksiin ministeri Ersoy muistutti vastauksessaan kysymykseen, joka koskee tulevien venäläisten matkailijoiden määrän tavoitetta vuodelle 2022, muistutti, että Turkki isännöi yli 19 miljoonaa turistia Venäjältä ennen Kovid-7: tä taudin puhkeaminen.

Ersoy ilmaisi, että matkailijoiden määrä voisi ylittää 8 miljoonaa ilman epidemiaa, ja sanoi: ”Joka vuosi määrä kasvaa ja palaa vanhaan aikaan. Tavoitteen asettaminen on vuoden 2022 alussa, mutta voin sanoa luottavaisin mielin, että saavutamme sen vuoden 2021 yläpuolella. Tahtoa on molemmin puolin. Molemmat osapuolet täyttävät nopeasti tarvittavat ehdot. ” sanoi.

Kun häneltä kysyttiin venäläisten matkailijoiden suosimaa aluetta, Ersoy sanoi: ”Vielä viime vuoteen asti voimme sanoa, että se oli lähinnä Välimeren venäläisille vieraille. Mutta erityisesti Egeanmerestä on nyt tulossa suosittu Venäjällä. Tänä vuonna onnistuimme isännöimään suuren määrän venäläisiä turisteja erityisesti Bodrumin alueella ja muilla Egeanmeren alueilla. ” antoi vastauksen.

Ministeri Ersoy lisäsi, että Turkin matkailun edistämis- ja kehittämisvirasto (TGA) on toteuttanut intensiivistä myynninedistämisohjelmaa Venäjällä vuodesta 2019 lähtien ja että he ovat myös ottaneet käyttöön Egeanmeren erityistä myynninedistämisstrategiaa.

Lausuntojen jälkeen Ersoy ja Doguzova allekirjoittivat ”yhteisen matkailun toimintasuunnitelman”.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar