SSB: n puheenjohtaja prof. DR. İsmail Demir vieraili ASPİLSAN Energyssä

Ssb: n johtaja, professori İsmail Demir vieraili Aspilsan Energyssä
Ssb: n johtaja, professori İsmail Demir vieraili Aspilsan Energyssä

Puolustusteollisuuden johtokunnan puheenjohtaja prof., Joka tuli Kayseriin tekemään erilaisia ​​vierailuja. DR. İsmail Demir ja mukana oleva valtuuskunta vierailivat ASPİLSAN Energyssä.

Tutkiessaan puolustusteollisuuden kotimaisia ​​ja kansallisia kykyjä paikan päällä, puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden puheenjohtaja prof. DR. Lausunnossaan vierailustaan ​​ASPİLSAN Energy -yritykseen İsmail Demir totesi, että on tärkeää lisätä tietoisuutta tällä alalla, jotta voidaan vähentää ulkomaista riippuvuutta puolustusteollisuudessa.

Korostaen, että kotimaisilla ja kansallisilla resursseilla valmistettu tuotanto on kriittisen tärkeää, Demir sanoi: ”Puolustusteollisuuden ekosysteemin kasvu on erittäin arvokasta. ASPİLSAN Energy, yksi Turkin asevoimien säätiön yhtiöistä, on maassamme ainoa yritys, joka toimii maamme paristoteknologian alalla, jolla on strateginen merkitys puolustusteollisuudessa. ASPİLSAN Energy on ottanut tärkeimmän askeleen akuntuotannossa Turkissa. ASPİLSAN Energy on onnistunut hyödyntämään kehittyneempää tekniikkaa sisällyttämällä yliopiston akuntuotantotekniikkaan. Tämä on matka akuntuotantotekniikassa, olemme ottaneet ensimmäisen askeleen ASPİLSANin kanssa. Tämä matka jatkuu suurella energialla ja etenee paljon suuremmilla askeleilla. Kayserin teollisuuden on tarkasteltava tätä alaa tarkemmin. Vaikka olemme tien alussa, olemme ottaneet ensimmäisen askeleen ja saavuttaneet tärkeän läpimurron.

Tässä yhteydessä ASPİLSAN Energy, joka ruokkii kotimaista ja kansallista tuotantohyökkäystä eri tuotteillaan maamme puolustusteollisuuden energiatarpeiden tyydyttämiseksi, on kiihdyttänyt T & K -toimintaansa entisestään. ASPİLSAN Energyn turkkilaiset insinöörit tekevät arvokasta työtä kehittääkseen puolustusteollisuuttamme ja vähentääkseen riippuvuuttaan ulkomaisista lähteistä. Onnittelen ASPİLSAN Energyä työstä, joka luo lisäarvoa maallemme. ” käytti lauseita.

Vierailu päättyi sen jälkeen, kun ASPİLSANin energiapäällikkö Ferhat Özsoy esitteli informatiivisen esityksen uusista töistä ja tutustut laitokseen.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar