Rolls-Roycen ja Sea Machinesin robotiikka allekirjoittavat uuden yhteistyön

Rolls royce- ja merikoneiden yhteistyö
Rolls royce- ja merikoneiden yhteistyö

Rolls-Royce ja Sea Machines Robotics ovat allekirjoittaneet uuden yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan Rolls-Royce Power Systems ja Sea Machines, johtava alusten etähallinta- ja itsenäisten ohjausjärjestelmien kehittäjä, yhdistävät voimansa kehittääkseen ja myydäkseen täysin ja osittain itsenäisiä alusten ohjausjärjestelmiä ja kehittääkseen Rolls-Roycen mtu NautIQ -laiva-automaatiota portfolio. Rolls-Roycen propulsio- ja automaatioratkaisujen yhdistelmä Sea Machinesin alustenhallintatuotteisiin tarjoaa merenkulkuasiakkaille merkittäviä etuja alustoiminnan, turvallisuuden, tehokkuuden ja ympäristövaikutusten kannalta.

Michael Johnson, Sea Machinesin perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi: ”Itsenäiset alustenhallintatuotteemme ja kehittyneet tunnistusjärjestelmät ovat edelläkävijä perinteisen ja manuaalisen aluksenohjauksen korvaamisessa ihmisen älykkäällä tekniikalla. Itsenäiset järjestelmät suorittavat rutiinitoimintoja; se vähentää tiimien stressiä ja lisää siten toiminnan ennakoitavuutta ja turvallisuutta. Teknologia edistää kestävää toimintaa ja tekee teollisuudesta tuottavampaa ja taloudellisempaa. Sea Machinesilla teemme yhteistyötä alan parhaiden yritysten kanssa, ja Rolls-Royce erottuu aina luotettavuudestaan. Odotamme innolla, että voimme palvella asiakkaitamme yhdessä ja viedä eteenpäin tekniikkaa tarjotaksemme heille ratkaisuja. ”

Denise Kurtulus, Rolls-Royce Power Systemsin globaali merenkulkujohtaja, sanoi: ”Power Systems 2030 -strategiamme puitteissa otamme lujia askeleita kohti tavoitettamme olla pelkästään käyttövoimajärjestelmien toimittaja ja muuttua integroiduksi kestäväksi ratkaisujen tarjoaja. Meriteollisuudessa haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ratkaisuja, joita meiltä odotetaan ohjausjärjestelmästä potkuriin. Olemme innoissamme yhteistyöstä Sea Machinesin kanssa, joka on toinen vahva brändi, joka auttaa meitä saavuttamaan tämän. ” sanoi.

Kehittyneet kokonaisratkaisut, jotka tarjoavat älykkään aluksen ohjauksen

Strateginen yhteistyö keskittyy ensisijaisesti kauko -ohjaukseen ja itsenäiseen alusten hallintaan ja tilannetietoisuustuotteisiin jahteille, kaupallisille ja merivoimien aluksille. Sopimuksen mukaan Rolls-Royce Power Systems ottaa haltuunsa nykyisten ja tulevien Sea Machines -tuotteiden myynti- ja huolto-oikeudet. Molemmat yritykset pyrkivät myös kehittämään yhdessä uusia valmiuksia tarjotakseen asiakkaille kehittyneitä kokonaisratkaisuja, jotka keräävät ja analysoivat kaikki aluksen tiedot ja tarjoavat älykkään alusten ohjauksen näiden tietojen perusteella.

Rolls-Royce Power Systemsin meriliiketoiminnan kehitysjohtaja Claudius Müller kommentoi yhteistyötä: ”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme alan johtavia, erittäin innovatiivisia ja integroituja ratkaisuja propulsio-, laiva-automaatio- ja ohjausjärjestelmistä puoli- ja täysin itsenäiset ohjausjärjestelmät ja uusimmat laitteet. Servowatchin hankinnan ja ohjausjärjestelmien sisällyttämisen äskettäin lanseerattuun mtu NautIQ -valikoimaamme, sopimus Sea Machinesin kanssa on täydentävä askel. ” sanoin ilmaistuna.

Moran David, Sea Machinesin kaupallinen johtaja, sanoi: ”Tämä kumppanuus on virstanpylväs merenkulkualalle. Tämä sopimus osoittaa Rolls-Roycen luottamuksen Sea Machinesiin sen pitkässä perinteessä olla innovoinnin eturintamassa. Laajentamalla Sea Machinesin kaupallista tuotevalikoimaa, molemmat yritykset pyrkivät yhteistyöhön, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin itsenäisten alusten hallinnan kehittäminen. ” hän esitti kommenttinsa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar