Tügvan vuokrattu Büyükadan laiturin yläkerros evakuoidaan

Buyukadan laiturin ylimmän kerroksen evakuoinnille ei ole laillisia esteitä.
Buyukadan laiturin ylimmän kerroksen evakuoinnille ei ole laillisia esteitä.

Büyükadan laiturin evakuointi on alkanut. Büyükadan laiturin ylimmän kerroksen evakuoinnille ei ole laillisia esteitä. Hankintamenettely on aloitettu tuomioistuimen päätöksen täytäntöönpanemiseksi. Istanbulin toisen hallinto-oikeuden 2. toukokuuta 28, numero 2021-2021, ja Istanbulin aluehallinto-oikeuden kymmenennen hallinto-oikeuden vastalauseen, jonka numero on 158-2021, päivämäärällä 765, Büyükadan laiturin lopullinen evakuointi päätettiin . Kun oikeudellinen prosessi oli saatu päätökseen IMM: n hyväksi, häätöprosessi aloitettiin.

Büyükadan laiturin yläosa vuokrattiin Turkin nuorisosäätiölle (TÜGVA) 2018 vuodeksi vuonna 10. İBB kirjoitti kirjeen Şehir Hatları A.Ş: lle 7. helmikuuta 2020 ja vaati, että Büyükadan laiturin yläkerta siirretään kolmansille osapuolille käyttöoikeussopimuksen vastaisesti, vuokrasopimus puretaan ja alue luovutetaan İBB: lle .

Siitä lähtien oikeusprosessi on alkanut. Yhteenvetona voidaan todeta, että Büyükadan laiturin yläosaa koskevat tapahtumat ovat seuraavat: Büyükadan laituri yhdessä joidenkin muiden laiturien kanssa siirrettiin İBB: lle Turkin merenkulkulaitoksen ja İBB: n vuonna 2005 allekirjoittaman pöytäkirjan mukaisesti asianomaisen päätöksen perusteella. yksityistämisen korkea johtokunta. İBB siirsi Büyükadan laiturin ja muut vastaavat laiturit ja meriajoneuvot Şehir Hatları A.Ş.

City Lines vuokrasi laiturin yläosan Turkin nuorisosäätiölle (TÜGVA) 2018 vuodeksi vuonna 10.

İBB kirjoitti kirjeen Şehir Hatları A.Ş: lle 7. helmikuuta 2020 ja pyysi, että Büyükadan laiturin yläkerta siirretään kolmansille osapuolille käyttöoikeussopimuksen vastaisesti, ja vuokrasopimus irtisanotaan ja tämä alue luovutetaan İBB: lle . Tämän jälkeen Şehir Hatları AŞ irtisanoi vuokrasopimuksen TÜGVA: n kanssa 3. helmikuuta 21 ja pyysi tämän alueen evakuointia 2020. helmikuuta 28 saakka. Hän luovutti alueen İBB: lle.

Kun aluetta ei evakuoitu ajoissa, IMM lähetti TÜGVAlle 11. syyskuuta 2020 ilmoituksen ja pyysi sitä evakuoimaan 7 päivän kuluessa. Kun aluetta ei evakuoitu, tällä kertaa IMM kirjoitti menettelyn mukaisesti saarten piirikuvernöörille 6. tammikuuta 2021 ja pyysi Büyükadan laiturin yläosan evakuointia.

Saarten piirikuvernööri antoi evakuointimääräyksen 26. tammikuuta 2021. Myöhemmin evakuointipäivä siirrettiin 2. helmikuuta 2021 sillä perusteella, että TÜGVA: n edustajat eivät tulleet paikalle sään vastustuksen vuoksi. Samaan aikaan tuomioistuin päätti keskeyttää täytäntöönpanon 27. tammikuuta 2021 TÜGVA: n nostamassa karkottamista koskevassa kanteessa. Hän pysäytti häätöprosessin. Istanbulin toinen hallinto-oikeus kuitenkin hylkäsi myöhemmin häätöprosessin peruuttamista ja täytäntöönpanon lykkäämistä koskevan pyynnön 2. toukokuuta 28 tekemällään päätöksellä ja numeroilla 2021-2021. Näin ollen häätöprosessin edessä ei ollut oikeudellisia esteitä. Tällä päätöksellä IMM kirjoitti jälleen 158. kesäkuuta 9 saarten piirikuvernöörille ja pyysi, että kyseinen paikka evakuoidaan ja luovutetaan IMM: lle.

Adalarin piirikuvernööri kirjoitti IMM: lle 18. kesäkuuta 2021 ja pyysi lähettämään tietoja ja asiakirjoja thatehir Hatları A: n välisestä vuokrasopimuksesta. IMM teki ilmoituksen Şehir Hatları A.Ş: lle, jotta pyydetyt tiedot ja asiakirjat voidaan toimittaa saarten piirikuvernöörille. Hatları A.Ş lähetti pyydetyt tiedot ja asiakirjat Saarten piirikuvernöörille 8. heinäkuuta 2021.

Sillä välin TÜGVA: n vastalause, joka koski Istanbulin toisen hallinto -oikeuden päätöstä, joka koski täytäntöönpanon lykkäämistä koskevan pyynnön hylkäämistä, sekä Istanbulin aluehallinto -oikeuden kymmenennen hallintoasioiden jaoston päätös ja väitteen numero 2-2021 ja päivätty 765, vastaväite hylättiin lopullisesti. Yli 06.07.2021 päivää on kulunut 9. kesäkuuta 2021 päivätystä kirjeestä, joka on kirjoitettu Saarten piirikuvernöörille Büyükadan laiturin yläosan evakuoinnista. Asiaan liittyvillä tuomioistuimen päätöksillä ei ole oikeudellista estettä kyseisen alueen evakuoinnille.

IMM panee täytäntöön Büyükadan laiturin yläosan evakuointia koskevat tuomioistuimen päätökset ja aloittaa tarvittavat oikeudelliset aloitteet yksipuolisista ja vääristyneistä uutisista, jotka on tehty laiminlyönnistä huolimatta näistä selkeistä tuomioistuimen päätöksistä. Seurataan tätä asiaa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar