Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö rekrytoida 7 pysyvää työntekijää

liikenne- ja infrastruktuuriministeriö
liikenne- ja infrastruktuuriministeriö

Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) kautta rekrytoidaan seitsemän vakituista työntekijää, joilla on mestarimestarin arvonimi, työlain nro.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

YLEISET EHDOT

1) Nro 2527 Turkin ulkomaisesta aatelistoiminnosta, jota he voivat vapaasti harjoittaa ja Taide Turkissa, julkisissa, yksityisissä järjestöissä tai rikkomatta yritystoimintaa koskevan lain säännöksiä Turkin kansalaiseksi,

2) täytettyään 18 vuoden ikä hakemuksen tekopäivästä alkaen,

3) Rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, vilpillinen konkurssi, vaikka häntä ei anteeksi annettaisi. ei tuomita tarjouksen väärentämisestä, rikoksen toteuttamisesta, rikoksesta peräisin olevan omaisuuden pesusta tai salakuljetuksesta,

4) ei pidä estää käyttämästä julkisia oikeuksia,

5) saada pisteet 10 (kuusikymmentä) ja enemmän asianomaisesta KPSS -pisteetyypistä julkisten laitosten ja järjestöjen työntekijöiden rekrytoinnissa sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen 60 artiklan neljännen kohdan mukaisesti,

6) miespuolisille ehdokkaille; ei liity asepalvelukseen (suoritettu, keskeytetty tai vapautettu),

7) ei terveydentila, joka estää kokopäivätyön ja vuorotyön,

8) Eläke-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä ei saa missään sosiaaliturvalaitoksessa.

SOVELLUSTEN HAKEMINEN JA ARVIOINTI

1) Ehdokkaat, jotka täyttävät hakemusvaatimukset, voivat hakea verkkosivustolta (iskur.gov.tr) 11.-15. Lokakuuta 2021 lähimmästä İşkur-palvelukeskuksesta tai ALO 170 -puhelinlinjan kautta.

2) Ehdokas itse vastaa siitä, että hakuprosessi on virheetön, täydellinen ja ilmoituksessa mainittujen asioiden mukainen.

3) Niistä ehdokkaista, jotka hakevat KPSS (P93) -pisteitä, neljä kertaa avoimia työpaikkoja, alkaen korkeimmasta KPSS -pisteestä (P93), ja ehdokkaista, jotka hakevat etuoikeutta, niiden ehdokkaiden joukosta, jotka täyttävät kysynnän ehdot, jotka perustuvat etuoikeusasiakirjan päivämäärään Vanhoista ja päivättyistä asiakirjoista alkaen İŞKUR määrittää neljä kertaa avoimien työpaikkojen määrän ja ilmoittaa siitä ministeriöllemme.

4) Ilmoitettujen luetteloiden lisäksi hakijoilta vaadittavia yleisiä ja erityisehtoja koskevat asiakirjat pyydetään toimittamaan henkilökohtaisesti tai postitse osoitteeseen ”Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö Hakkı Turaylic Caddesi No.5 Emek” , Çankaya/ANKARA. ”Lopullinen luettelo julkaistaan ​​ministeriömme verkkosivustolla (www.uab.gov.tr), eikä ehdokkaille tehdä kirjallista ilmoitusta.

5) Niitä, joiden todetaan antaneen vääriä lausuntoja tai antaneen vääriä asiakirjoja hakemuksen ja menettelyjen aikana, ei nimitetä, koska heidän hakemuksensa katsotaan pätemättömäksi. Vaikka heidän tapaamisensa on tehty, ne perutaan. Lisäksi Ankaran ylimmälle syyttäjävirastolle tehdään rikosilmoitus henkilöistä, joiden todetaan antaneen vääriä lausuntoja tai antaneen vääriä asiakirjoja.

6) Ehdokkaita, jotka eivät täytä ilmoitettuja hakemusvaatimuksia, ei kutsuta suulliseen tenttiin.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar