Lähtölaskenta alkaa testilennoille Rize-Artvinin lentokentällä

Lähtölaskenta on alkanut testilentoon rize artvinin lentokentällä
Lähtölaskenta on alkanut testilentoon rize artvinin lentokentällä

Rizen kuvernööri Kemal Ceber ja hänen mukanaan olleet virkamiehet tekivät tutkimuksia lentokentällä ja antoivat lausuntoja lehdistölle.

Toimitusjohtajille antamassaan lausunnossa kuvernööri Ceber totesi, että lentokenttä, joka on yksi Turkin ja alueen tärkeimmistä investoinneista, tulee olemaan esimerkillinen projekti maailmassa, kun se valmistuu, ja sanoi, että 97,7 prosenttia täyttötöistä Rize-Artvinin lentokentällä on saatu päätökseen ja koelennot suoritetaan joulukuussa.

Kuvernööri Ceber sanoi, että täyttötoimet valmistuvat puolentoista kuukauden kuluessa, ”100 miljoonaa tonnia täyttöä on suunniteltu. Tällä hetkellä 100 miljoonaa 97 tuhatta tonnia 700 miljoonaa tonnia täytettä on valmistunut. Työ jatkuu loput 2 miljoonaa 300 tuhatta tonnia. Kun arvioimme, että täytämme keskimäärin 100 tuhatta tonnia täyttöä päivässä, täyttötoiminta päättyy puolitoista kuukautta. "

Kuvernööri Ceber sanoi korostaen, että työt jatkuvat infrastruktuurin puitteissa. Odotamme, että infrastruktuurityöt saadaan päätökseen kahden kuukauden kuluessa, että infrastruktuurityöt valmistuvat kokonaan joulukuuhun mennessä, kiitotiet ovat valmiita ja koneet voivat tehdä testilentoja ", hän sanoi.

Kuvernööri Ceber korosti, että päällirakennustyöt ovat häiriintyneet viime kuukausien sateiden vuoksi, ja hän jatkoi seuraavasti: ”Päällirakenteiden rakentamisessa olemme 48 prosentin tasolla. Tänä vuonna ilmasto on ollut meille erittäin haastava. Voimme voittaa maantieteen tekniikan kehityksellämme. Meillä oli sadekausi Rizessa, joka alkoi 12. heinäkuuta ja aiheutti suuria katastrofeja kaupungillemme. Lukuun ottamatta viimeisten 85 päivän kahta viimeistä päivää, sateita oli jatkuvasti ja varoitus keltaisesta oranssista. Oli päiviä, jolloin ystävät eivät voineet työskennellä tällä investoinnilla, jolloin jokainen päivä on meille tärkeä. Siellä oli joukkueita, jotka odottivat sateen pysähtymistä 40-45 päivän ajaksi betoniasfaltin kaatamiseksi. Teemme kaiken huolellisesti. Siksi päällirakenteessamme saattaa olla jonkin verran taipumusta. Arvioimme, että ilmaston ja rankkasateiden vuoksi saattaa esiintyä pieniä painumisia. ”

Kuvernööri Ceber totesi, että he yrittävät tehdä rakentamisen terveellisimmällä tavalla, ja sanoi: ”Kun se avataan, siitä tulee kansainvälinen lentokenttä. Sen avulla maailman laajimmat lentokoneet laskeutuvat kiitotielle, jonka matkustajakapasiteetti on 3 miljoonaa ja pituus 3 tuhat metriä. Terminaalirakennuksemme muistuttaa vanhaa Rize -arkkitehtuuria. Rizen symbolit ovat teelehtien ja tornikupillisten muodossa. ” käytti lauseita.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar