Korkeimman vaalilautakunnan puheenjohtajuus rekrytoida 103 virkamiestä

korkean vaalilautakunnan puheenjohtajuus
korkean vaalilautakunnan puheenjohtajuus

Korkeimman vaalilautakunnan virkamieskokeen, nimittämisen, siirtämisen ja siirtämisen asetus, joka julkaistiin virallisessa lehdessä 30.11.2017 ja numero 7062, ja laki korkeimman vaalineuvoston organisaatiosta ja tehtävistä 18.02.2018 ja numero 30336. Virkamieslaki nro 657 4/A §: n mukaan 103 henkilöä rekrytoidaan (vakinaiseen henkilöstöön) paikkoihin, joiden määrä, paikka, luokka ja arvonimi on määritetty liitteenä olevassa luettelossa.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

HAKEMUKSEN AIKA, MENETELMÄ, PAIKKA JA MUUT KYSYMYKSET

Hakupäivämäärä: Hakemukset alkavat 07.10.2021 klo 09.00 ja päättyvät 18.10.2021 työpäivän lopussa (17.00).

Hakemuslomake: Hakemukset tehdään korkeimman vaalilautakunnan virallisilla verkkosivuilla.

Hakulomake (ysk.gov.tr) täytetään täysin ja oikein ja se tehdään sähköisesti.

Hakemuksia, jotka eivät täytä ilmoituksessa määriteltyjä ehtoja, tai postitse tai muilla viestintäkanavilla tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Järjestelmä antaa hakemuksen rekisteröintinumeron automaattisesti hakijoille, jotka suorittavat hakuprosessin asianmukaisesti. Ehdokkaat voivat hakea vain yhtä titteliä. Jos sama ehdokas hakee useampaa kuin yhtä arvonimeä, kaikki heidän hakemuksensa katsotaan pätemättömiksi, ja tällä tavalla kokeen suorittaneiden nimitykset eivät toteudu, vaikka he olisivat voittaneet.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar