Izmit Gölcükin raitiovaunuhankkeen toteutettavuustutkimuksen valmistelun tarjouskilpailun tulos

Izmit golcuk -raitiovaunuhankkeen toteutettavuustutkimuksen valmistelukilpailun tuloksena
Izmit golcuk -raitiovaunuhankkeen toteutettavuustutkimuksen valmistelukilpailun tuloksena

Kocaelin pääkaupunki järjesti tarjouskilpailun toteutettavuustutkimuksen valmistelemiseksi, jotta raitiotiejärjestelmä saataisiin Gölcükiin. Tümaş Türk, joka voitti tarjouskilpailun, paljastaa yksityiskohtaisesti kaiken järjestelmän valmistusajankohdasta matkojen määrään.

Özürür Kocaelin Süriye Çatak Tekin uutisten mukaan;

TARJOUS TÜMAŞ TÜRKISSA

Ensimmäinen konkreettinen askel on otettu käyttöön raitiotiejärjestelmässä, joka on ollut kaupungin asialistalla jo vuosia ja joka on tarkoitus toteuttaa Izmitin ja Gölcükin välillä. Kun Kartepe-Körfez-metro on toistaiseksi suljettu, kaupungin eteläpuolella sijaitseva Metropolitan Municipality on saanut päätökseen tarjouksen Eteläisen raitiotiejärjestelmän toteutettavuustutkimuksen valmistelusta. Tarjouskilpailun voittanut Tumas Turk suorittaa matkan, pysähdysten määrän ja reitin määrän.

KAIKKI YKSITYISKOHDAT TYYTYVÄT

Tümaş Türk määrittää ensin linjan, johon rautatiejärjestelmä rakennetaan Gölcük-İzmit-radalla. Se määrittää radalle luotavat pysäkit ja linjan siirtopisteet. Toteutettavuustutkimukseen sisällytetään myös matkahinnat alueilla, joilla linja kulkee, ja arviot matkustajien määrästä linjan suunnitellulla päivämäärällä. Samalla annetaan suosituksia siitä, milloin linja tulisi tehdä.

VIIMEISET SANAT MINISTERISSÄ

Pääkaupunkiseudun kunta järjesti tarjouskilpailun selvittääkseen skenaarion, joka toteutuu, jos investoidaan eteläiseen rautatiejärjestelmään. Tarjouksen vastaanottanut Tümaş Türk saa työt päätökseen 90 päivässä. Toteutettavuustutkimus esitetään sitten liikenneministeriön infrastruktuuri -investointien pääosaston virkamiehille. Jos hanke hyväksytään, tällä kertaa tehdään hankkeen alustavia ja lopullisia tutkimuksia.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar