İzmirinlahden festivaali kokoaa kaikki merifanit yhteen Izmirissä

Izmirinlahden festivaali kokoaa kaikki meren ystävät yhteen Izmirissä
Izmirinlahden festivaali kokoaa kaikki meren ystävät yhteen Izmirissä

Izmirin lahden festivaali, jonka Izmirin pääkaupunki järjestää tänä vuonna neljättä kertaa tänä vuonna 15. – 17. Lokakuuta, kokoaa kaikki meren ystävät yhteen Izmirissä. Konsertteja, esityksiä ja muita nautittavia tapahtumia seuraa kilpailu merellä.

Izmirin pääkaupungin pormestarin Tunç Soyerin vision "Izmir, urheilun kaupunki" mukaisesti Izmirin neljäs Persianlahden festivaali järjestetään 15.-17. Lokakuuta. İzmir Bay valmistautuu järjestämään İzmir Arkas Gulf Races -tapahtumia 4. ja 16. lokakuuta optimistisilla, melonta- ja uintitapahtumilla kolmen päivän ajan.

İzmir Bay Festival Gündoğdu -aukio ja BayraklıSe jatkuu koko päivän näyttämöillä, joilla esiintyvät taiteilijat ja show -tiimit. Osana festivaalia järjestetään myös keskusteluja, rannikko- ja meripuhdistusta.

Seurattava lahden poikki

İzmirin pääkaupunkiseudun isännöimä İzmirinlahden festivaali järjestetään Izmirin sivuliikkeen, Arkas Holdingin, Turkin purjehdusliiton, Aegean Open Sea Yacht Clubin (EAYK), İZDENİZ, İZFAŞ ja Grand Plazan tuella. İzmir Arkas Gulf Race -kilpailua, jossa yli 300 venettä kilpailee kahden päivän ajan kolmionmuotoisilla reiteillä, voi katsella rannikolla Gündoğdu -aukion ja Alsancakin lauttasataman välillä Göztepen lauttasatamasta Konakin lauttalaituriin, Alaybeystä Bostanlın lauttalaituriin.

"Vahvistamme Izmirin kansan suhdetta mereen"

İzmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer totesi, että festivaali on kasvanut joka vuosi ja siitä on tullut yksi İzmirin symboleista: “İzmir on meren kaupunki. Izmirin asukkaat ovat aina eläneet meren kanssa kietoutunutta elämää. Pyrimme vahvistamaan tätä suhdetta entisestään. Tämä festivaali on erittäin voimakas tapahtuma tavoitteemme saavuttamiseksi. Jatkamme työtä vahvistaaksemme Izmirin kansan suhdetta mereen, lisätäksemme liikkuvuutta Persianlahdella, katsoaksemme merestä maahan, ei maasta mereen ", hän sanoi.

Kiitos pääkaupunkiseudun kunnalle

Bernard Arkas, Arkas Holdingin hallituksen varapuheenjohtaja, sanoi: ”Olen erittäin innoissani İzmir Arkas Gulf Race -kilpailusta, jonka pidimme osana İzmir Gulf Festival -tapahtumaa, joka järjestettiin tänä vuonna neljättä kertaa. Haluamme tietysti varmistaa, että Izmirinlahdella on jatkuva purjehdus. Tästä haluan kiittää sekä Izmirin pääkaupunkiseudun kuntaa, Turkin purjehdusliittoa, EAYK: ta että kilpailijoita, jotka osallistuvat kilpailuun ja värittävät lahden, tuesta tällä tiellä. ”

Melonta on myös saatavilla

Perjantaina 15. lokakuuta, festivaalin ensimmäisenä päivänä, katutaiteilijoiden esitykset lauttasatamilla ja laivoilla klo 12.00-20.00. Klo 16.00 kansallinen purjelautailija Çağla Kubat ja kansallinen kitesurf -urheilija Bilge Öztürk keskustelevat historiallisessa kaasutehtaassa. Lauantaina 16. lokakuuta klo 11.00 rannikkosiivous İnciraltı Urban Forestissa ja ilmainen kanootikoulutus Bostanlın kalastajan turvakodissa. İzmir Arkas Gulf Races alkaa klo 13.00. Klo 16.00-19.00 järjestetään kanoottikisa Bostanlın kalastajien turvakodissa. Konakin laiturin ja Gündoğdu -aukion välissä on korteesi maalla ja merellä klo 17.30. Siellä on kansantanssiesitys ja avajaiset klo 18.10 Gündoğdu -aukiolla. Poporkesterin konsertti Gündoğdu -aukiolla klo 18.15 ja Kabardinka Dance Group -esitys klo 20.00 Ahmed Adnan Saygun Art Centerissä.

Taivaallinen astuu lavalle

Sunnuntaina 17. lokakuuta klo 10.00-12.00 Gündoğdu-aukion ja passin aallonmurtajan välissä on rannikkosiivous. Melontaharjoittelu järjestetään Bostanlın kalastajien turvakodissa klo 10.00-12.00 ja 16.00-19.00. Klo 10.00 Güzelbahçe on sininen bayraklı Rannalla on uimakilpailu. klo 18.30 BayraklıSiellä on kansantanssiesitys. Samaan aikaan Gündoğdu -aukiolla on Eteläisen meren alueen komentobändin konsertti. klo 19.30 BayraklıKun Positive Live Project -konsertti tapaa Izmirin asukkaat, Göksel astuu lavalle klo 20.30 Gündoğdu -aukiolla.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar