Kanal Istanbul -hankkeen ensimmäinen tarjouskilpailu päättyi

Istanbulin kanavahankkeen ensimmäinen tarjouskilpailu on saatettu päätökseen
Istanbulin kanavahankkeen ensimmäinen tarjouskilpailu on saatettu päätökseen

Maaliskuussa 2020 järjestetty tarjous Kanal Istanbul -hankkeesta saatiin päätökseen 18 kuukauden kuluttua. Hankkeen piiriin kuuluvien historiallisten Odabaşı- ja Dursunköy -siltojen kuljettaminen annettiin Mukarnas Architecture Companylle, joka teki alhaisimman tarjouksen 500 XNUMX TL: llä.

Tarjouskilpailu Kanal Istanbul -projektin vaikutuksen alaisten historiallisten Odabaşı- ja Dursunköy -siltojen kuljettamisesta järjestettiin 26. maaliskuuta 2020.

Tarjouskilpailu, joka herätti vastakaikua sen vuoksi, että se pidettiin epidemiarajoituksista huolimatta, saatiin päätökseen 18 kuukauden kuluttua. Mukarnas Architecture Engineering Company voitti tarjouskilpailun arvioidulla hinnalla 566 tuhatta TL ja tarjouksella 500 tuhatta TL.

Mukarnas Architecture oli yritys, joka teki tarjouksen halvimman tarjouksen.

Moottoritien ensimmäisen aluehallinnon ja yrityksen välillä allekirjoitetun teknisen eritelmän mukaan yritys ryhtyy purkamaan, kuljettamaan, jälleenrakentamaan ja täydentämään Odabaşın ja Dursunköyn siltojen puuttuvat osat. Se tunnistaa vaihtoehtoiset paikat siltojen siirtämiseksi lähemmäksi alkuperäistä sijaintiaan.

Työn kestoksi määritettiin 350 päivää.

Mukarnasin arkkitehtisuunnitteluyrityksen perusti vuonna 2016 arkkitehti Kıyas Tökmeci, jonka pääoma on 200 tuhatta TL. Sen pääkonttori sijaitsee Beşiktaşissa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar