Gendarmerien yleinen komento rekrytoida 6 Sopimuspohjaista IT -henkilöstöä

virkamiesten yleinen komento
virkamiesten yleinen komento

Voidakseen työskennellä Gendarmerie General Command-, Communications and Electronic Information Systems Department -komandon alaisuudessa, "Säännökset tentistä niille, jotka on nimitetty virkamieskuntaan ensimmäistä kertaa Gendarmerie General Command and Coast Guard Commandissa", puitteissa Virkamieslaki nro 657 (4-B §) ja laki nro 375 "Määräysten ja sopimusten mukaisen tietotekniikkahenkilöstön palvelukseen ottamista laajoissa julkisten laitosten tietojenkäsittely-yksiköissä koskevien määräysten mukaisesti" ja organisaatiot ”, joka julkaistiin virallisessa lehdessä 6 ja numero 31, ja asetuslaki, liite 12. (2008) Palvelukseen otetaan IT -henkilöstö [(ohjelmistokehityksen asiantuntija), (mies tai nainen)].

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Henkilöstölle, joka alkaa työskennellä sopimussuhteisena IT -henkilöstönä, maksetaan kaksinkertainen enimmäispalkka virkamieslain 14 annetun lain nro 7 neljännen artiklan b alakohdan mukaisesti. Hänen tehtävänsä on Ankara.

COVID-19-epidemian vuoksi tenttipäivämääriin ja muihin vaiheisiin (tutkimustulosten ilmoittaminen, terveysraporttien vastaanottaminen jne.) Liittyvät asiat ilmoitetaan erikseen. Viimeisen 48 tunnin aikana suoritettua HES -koodia, rokotuskorttia ja PCR -testiä pyydetään kaikilta ehdokkailta, jotka kutsutaan valintakokeeseen, ja rokotuskortti tai PCR -testitulos tarkistetaan sovelluksen kautta.

YLEISET SOVELLUSVAATIMUKSET

a. Turkin tasavallan kansalainen,
b. Saada yleiset ja erityisedellytykset virkamieslain nro 657 48 §: ssä,
NS. Täyttänyt 26 vuoden iän 2021 eli hakemuspäivän viimeisenä päivänä (Internetissä jätetyn hakemuksen viimeinen päivä) tai tehnyt vahingossa täysi -ikäisen päätöksen Turkin siviililain 18 artikla,
NS. Vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määrätyt määräajat ovat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, vaikka he saisivat armahduksen tai vankeutta vuodeksi tai pidemmäksi tahallisesti tehdystä rikoksesta, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, väärinkäyttö luottamus, vilpillinen Ei tuomita konkurssista, huijauksesta, suorituksen väärentämisestä, rikoksesta tai salakuljetuksesta johtuvien omaisuusarvojen pesemisestä,
D. Ei saa riistää julkisia oikeuksia,
kohteeseen. Rajoittamatta 657 virkamieslain 53 §: n säännöksiä, hänellä ei saa olla mielisairaus, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti,
f. Ei saa irtisanoa Turkin asevoimista, pääesikunnasta, rannikkovartiostoista ja julkisista laitoksista ja järjestöistä muista syistä kuin eläkkeelle jäämisestä, vapaaehtoisesta eroamisesta ja terveydellisistä syistä,
g. Miespuolisille ehdokkaille; olla osallistumatta asevelvollisuuteen, olla sotilasikäinen, suorittaa aktiivista asepalvelusta, jos hän on saavuttanut asepalvelusikänsä, tai siirtyä siirretylle (lykätylle) tai varaluokalle tai olla vapautettu ikään kuin hän on tehnyt sen,
ğ. Ei osallistuminen, tukeminen tai osallistuminen terroristijärjestöjen toimintaan, kokouksiin, marsseihin ja kokouksiin ja niiden laillisiin tai laittomiin laajennuksiin,
h. Koska ei ole minkään poliittisen puolueen jäsen,
NS. Olla positiivinen häntä koskevan turvallisuustutkimuksen ja arkistotutkimuksen tuloksena.

HAKUPROSESSI

Sovellukset; Se alkaa 11. lokakuuta 2021 ja päättyy 26. lokakuuta 2021 klo 23.59. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Internet-osoite tehdään sähköisen hallinnon portaalin kautta "Gendarmerie and Coast Guard Academyn puheenjohtajuuden henkilöstön hankintajärjestelmän" kautta. Sähköpostitse tai muualla kuin Internet -ympäristössä tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon,

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar