689,2 miljardia TL -investointia valtatieihin

miljardia TL -investointia moottoriteille
miljardia TL -investointia moottoriteille

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu korosti, että vuonna 2021 vaihdettujen uusien passiasiakirjojen kokonaismäärä ylitti 80 tuhatta, ja sanoi: ”Olemme vahvistaneet Turkin siteitä maailmaan ja saaneet logistisen väitteen. Olemme vahvistaneet maantiekuljetusverkostoamme infrastruktuuritöillä ja pitäneet erittäin tärkeänä laillisia määräyksiä, jotka estävät alan kuohunnan ja tarjoavat ratkaisuja.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu, joka kokoontui Istanbulin Kansainvälisen kuljetusliiton johdon kanssa, sanoi: ”Olemme tehneet maastamme logistiikan suurvallan kansainvälisellä areenalla sekä kantaneet taloudellista elinvoimaa, tuotantoa, työllisyyttä, koulutusta, terveyttä, sosiaalista ja kulttuurista kehitystä maan joka kolkkaan. Turkki on samaan aikaan Euroopan, Aasian, Balkanin, Kaukasian, Lähi -idän, Välimeren ja Mustanmeren maa maantieteellisellä sijainnillaan ja historiallisella jatkuvuudellaan. Sillä on erittäin tärkeä geostrateginen ja geopoliittinen sijainti, joka yhdistää kolme maanosaa. ”

Karaismailoğlu totesi, että Turkki on luonnollinen silta Aasian ja Euroopan välisellä itä-länsi-käytävällä, ja se on myös keskellä Kaukasuksen maista ja Venäjältä Afrikkaan ulottuvaa pohjois-etelä-käytävää.

”Neljän tunnin lennolla olemme 4 maan keskipisteessä, joissa asuu miljardi 1 miljoonaa ihmistä, joiden bruttokansantuote on 650 biljoonaa dollaria ja kaupan määrä 38 biljoonaa 7 miljardia dollaria. Vain Kiinan ja Euroopan unionin välinen vuotuinen kaupan määrä on noin 45 miljardia dollaria, ja maamme on tämän valtavan määrän tärkein kauttakulkureitti. Geostrategisen asemamme perusteella Turkin on välttämätöntä määritellä uudelleen kuljetus- ja viestintästrategiamme globaalien ja alueellisten olosuhteiden valossa ja pitää nämä strategiat ajan tasalla koko ajan. ”

MAANTEIDEN KULJETUS, TALOUDEMME PUSH VOIMA

Tämän tosiasian perusteella Karaismailoğlu totesi presidentti Recep Tayyip Erdoğanin johdolla viimeisten 19 vuoden aikana, että he ovat toteuttaneet töitä Turkin tulevaisuuden vision mukaisesti, jonka kasvot ovat valaisseet investointeja liikenne- ja Pyrimme tekemään teollisuudestamme kilpailukykyisempiä maailmassa. Maantiekuljetusala, jolla on tärkeä osuus tuonti- ja vientitoiminnassa, on aina ollut liikkeellepaneva voima, joka muodostaa talouden selkärangan. Sen lisäksi, että tieliikenne, joka vaikuttaa suoraan kaikkiin muihin aloihin, on taloudellista toimintaa, se koskettaa 84 miljoonaa ihmistämme valmistajasta viejään, kuorma -auton ainoasta omistajasta kaluston omistajaan, rengastoimittajasta varaosaan. osan valmistaja, ravintola.

Liikenneministeri Karaismailoğlu sanoi: ”Rakentaessamme mukavia ja turvallisia teitämme, jotka ympäröivät Turkkia, vahvistimme myös maamme siteitä maailmaan ja saimme logistisen väitteen”, ja korosti, että maailmankaupan reiteillä julistettiin määräävä asema.

689,2 MILJOONAA TL -INVESTOINTIA SUURILLE

Korostaen, että Karaismailoğlu teki joka päivä askeleen lähemmäksi tasavallan 100 -vuotisjuhlan tavoitteita, ja hän teki seuraavat arvioinnit:

”Uskon vilpittömästi, että investointimme moottoriteihin muodostavat tärkeimmän pilarin tiellämme tulla yhdeksi suurimmista talouksista maailmassa. Tiedämme, että kaikkien tieliikenteessä esiintyvien ongelmien ratkaisu vaikuttaa merkittävästi maamme vientiin ja työllisyyteen. Kun vahvistimme fyysistä infrastruktuuriamme teillä, kiinnitimme myös suurta huomiota tieliikennealan sääntelyyn liittyviin oikeudellisiin infrastruktuuritöihin. Investoimme 19 vuoden aikana yli 1 biljoonaa 119 miljardia liiraa maamme liikenne- ja viestintäinfrastruktuuriin ja käytimme 689,2 miljardia liiraa eli 62 prosenttia moottoriteidemme kehittämiseen. Investointiemme ansiosta olemme ratkaisseet suurelta osin infrastruktuuri- ja päällirakenneongelmat sekä itä-länsi-käytävillä että pohjois-etelä-akselilla. ”

LISÄMME JAETUN TIEN VERKON 28 KM: ään

Karaismailoğlu korosti, että ne kasvattivat nykyisen 2003 tuhannen 6 kilometrin jaetun tieverkon ennen vuotta 101 28 tuhanteen 339 kilometriin.

Liikenneministeri Karaismailoğlu toimitti tietoja valtatieinvestoinneista: "Olemme saaneet päätökseen Istanbul-Izmir-moottoritien, mukaan lukien Osmangazin silta, Pohjois-Marmaran valtatien, mukaan lukien Yavuzin sulttaani Selimin silta, Ankara-Niğde-moottoritien ja Menemen Çandarlı Moottoritiet .. Saatuamme päätökseen Ankara-Niğde-moottoritien loimme 230 km: n keskeytymättömän moottoritieyhteyden Edirne-Şanlıurfasta. Työmme 1915 kilometrin pituisen moottoritien rakentamiseksi Aydın-Denizli-moottoritielle, Pohjois-Marmaran valtatien Nakkaş-Başakşehir-osalle ja Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe-moottoritielle, mukaan lukien vuoden 309 Çanakkale-silta, jatkuvat. Rakennamme tietämme polttoaineen säästämiseksi, vaihtoehtojen luomiseksi, jotka aiheuttavat vähemmän haittaa ympäristölle sekä taloudellisen elinvoiman ja logistiikan liikkuvuuden vahvistamiseksi, mutta jatkamme myös pyrkimyksiämme laajentaa älykkäitä kuljetusjärjestelmiä.

LIITTYIMME SUUREN TÄRKEYDEN OIKEUDELLISIIN MÄÄRÄYKSIIN

Karaismailoğlu sanoi: "Olemme vahvistaneet maantiekuljetusverkostoamme infrastruktuuritöillä ja olemme pitäneet erittäin tärkeänä laillisia määräyksiä, jotka estävät kaaoksen alalla ja tarjoavat ratkaisuja", sanoi Karaismailoğlu ja otti käyttöön tärkeitä käytäntöjä järjestelmällisyyden poistamiseksi ja tien Liikenne on tehokasta ja kilpailukykyistä kansainvälisellä areenalla ja alan laatua.

Karaismailoğlu muistutti, että he panivat välittömästi täytäntöön määräykset, kuten tieliikennelain ja ammattipätevyysasetuksen, samanaikaisesti maainfrastruktuuri -investointien kanssa.

OLEMME ALENNETTAVAT LÄHETTÄMÄLLÄ 60 PROCENTIA LUVATODISTUSMAKSUISTA

Selittäessään, että ne tarjoavat mahdollisuuden suorittaa monia liiketoimia sähköisen hallinnon kautta, Karaismailoğlu jatkoi puhettaan seuraavasti:

”Siten sinulla on mahdollisuus säästää sekä aikaa, vaivaa että kustannuksia. Maantiekuljetusasetuksella, joka julkaistiin uudelleen vuonna 2018, alensimme lupakirjamaksuja lähes 60 prosenttia. Olemme integroineet teollisuutemme täysin kansainväliseen kuljetusjärjestelmään. Maamme EU -jäsenyysprosessin ja maailman kehityksen seurauksena olemme ottaneet käyttöön uusia määräyksiä, jotka määrittävät maantiekuljetusmarkkinoille ja ammattiin pääsyn edellytykset Euroopan unionin lainsäädännön mukaisesti ja institutionalisoitumisen perusteella. Olemme saavuttaneet 95 prosenttia EU -lainsäädännön sisällön suhteen. Tieliikenteestä on siten tullut yksi EU: n ehdokasprosessin valmiimmista aloista. Työmme tuloksena; Maamme läheisyys globaaleille markkinoille, sen kilpailuetu tuotanto- ja työvoimakustannuksissa, kokemus kansainvälisistä kuljetuksista ja se, että ala perustuu vankkaan institutionaaliseen perustaan, on tuonut maamme kannalta merkittäviä etuja logistiikan ja kuljetusten alalla.

KUIN KULJETUS KOSKAAN PYSÄYTYI, KUN ELÄMÄ PYSÄYTYI PANDEMIEN AIKANA

Karaismailoğlu totesi, että kuljettajat suorittavat kansainvälisiä kuljetuksia lähes 70 maahan maanteillä, ja sanoi: ”On erittäin tärkeää säilyttää alan dynaamisuus, että kaikki nämä tutkimukset ja määräykset tarkistetaan päivän olosuhteiden mukaisesti ja kuljettajien tarpeisiin. Kovid-2020-epidemian vuoksi, joka on vaikuttanut maailmaan vuoden 19 alusta lähtien, olemme kokeneet supistumisjakson lähes kaikissa maailman talouksissa. Epäilemättä tämä supistuminen vaikutti kuljetusalalle. Tänä vaikeana aikana tukimme kaikkia kuljettajiamme säännöillä, jotka otimme käyttöön liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä. Vaikka elämä pysähtyi pandemian aikana, kuljetus ei koskaan pysähtynyt.

SALLITTUJEN AJONEUVOJEN LUKU oli 16% LISÄÄ

Karaismailoğlu korosti, että Turkki kasvattaa edelleen vientiään vahvan maantiealansa kanssa samalla, kun konttikriisi koetaan kaikkialla maailmassa, ja totesi, että myös näinä vaikeina päivinä kansainvälinen maantiekuljetus on kasvussa. Liikenneministeri Karaismailoğlu huomautti, että kansainvälisiin kuljetuksiin hyväksyttyjen ajoneuvojen määrä on kasvanut 16 prosenttia, ja antoi seuraavat tiedot tehdystä työstä:

”Kansainväliset maantiekuljetukset ovat yleisesti kasvaneet 20 prosenttia. Keskimääräinen kasvu on 40 prosenttia tärkeimpiin vientimaisiimme, kuten Saksaan, Alankomaihin ja Englantiin. Joissakin EU -maissa kasvu on jopa 70 prosenttia. Maakuljetusten lisääntymisen myötä elämme myös intensiivistä aikaa kansainvälisissä suhteissa. Ongelmista tiedotetaan kaikilla tasoilla vastakkaisen maan vastaaville. Unkarin passitodistusten määrä kasvoi 36 tuhannesta 130 tuhanteen. Viimeisen KUKK -kokouksen yhteydessä syyskuussa varmistettiin protokolla, jonka mukaan rajattomasti asiakirjoja saadaan kuljetuksen aikana. Vuosien jälkeen Azerbaidžanin yhtenäisten passiasiakirjojen määrä kasvoi ja kiintiö nostettiin 35 tuhannesta 46 tuhanteen. Azerbaidžanin kauttakulkukustannuksia seurataan erittäin tarkasti. Kun Azerbaidžanin edustajakokous hyväksyy asianomaisen lain, palkkoja alennetaan merkittävästi. Uzbekistanin passikiintiötä korotettiin 12 tuhannesta 38 tuhanteen lyhyessä ajassa, ja ilmaisten asiakirjojen määrä nostettiin 60 tuhannesta 10 tuhanteen ja se kasvoi 16 prosenttia viimeisessä KUKK -kokouksessa heinäkuussa. Syyskuussa pidetyssä KUKK -kokouksessa päätettiin vapauttaa kahdenväliset ja kauttakuljetukset Kirgisiaan, joka on yksi Keski -Aasian maista. 12. liikenne- ja viestintäneuvoston aikana kahden maan välillä allekirjoitettiin yhteisymmärryspöytäkirja 7. lokakuuta 2021, ja tämä prosessi aloitettiin virallisesti. Jatkamme neuvotteluja muiden Keski -Aasian maiden vapauttamisesta. Serbiasta, joka on tärkeimpiä kauttakulkumaitamme, saatiin 7 tuhatta lisäasiakirjaa, 6 tuhatta Tšekistä ja 4 tuhatta Romaniasta. Ensimmäistä kertaa Kreikasta saatiin 3 28 lisäasiakirjaa, ja lopulta 2. syyskuuta 2021 ajoneuvoomme toimitettiin asiakirjaton kulku. Vuonna 80 vaihdettujen lisäpassitodistusten kokonaismäärä ylitti XNUMX tuhatta. ”

VENÄJÄLTÄ LISÄASIAKIRJOJA SAATTU 5

Karaismailoğlu totesi, että kuljetuksissa Keski -Aasian maihin oli vaikeuksia Turkmenistanin reitin sulkemisen jälkeen, ja korosti, että ne jatkavat neuvotteluja tämän reitin avaamisesta. Karaismailoğlu muistutti, että Venäjästä Kazakstanista on tullut Keski-Aasian maihin suuntautuvan kuljetuksen pääreitti, ja sanoi, että tästä syystä molemmista maista saatiin lisäasiakirjoja, jotka ylittivät selvästi normaalin kiintiön. Karaismailoğlu korosti, että Venäjältä saatiin vuonna 2021 yhteensä 14 tuhatta 500 kauttakulkuasiakirjaa ja 5 tuhatta Ro-Ro-kuljetusta varten voimassa olevaa kauttakulkuasiakirjaa, joista 14 tuhatta oli Kazakstanista. Venäjältä kuljetus helpottui.

Karaismailoğlu korosti, että 31. joulukuuta 2023 asti voimassa ollutta ikärajoitusta pidennettiin "ei täyttäneeksi 69 vuotta", jotta voitaisiin ratkaista alan kuljettajien tarjontaongelma. Bulgaria ja Georgia, joilla ei ollut passitusasiakirjaongelmaa, muuttivat passitodistuksen jakeluperiaatteita. Tätä tarkoitusta varten tarjosimme kuljettajille mahdollisuuden saada passi suoraan jakelutoimistosta ilman tarvetta hakea ministeriömme. Lisäksi olemme lopettaneet 2021 päivän asiakirjakiellon yrityksille, jotka eivät palauta pakollisia kauttakulkuasiakirjojaan 3 kertaa edellyttäen, että ne suorittavat palautusprosessin sähköisen hallinnon kautta. Olemme siirtäneet Bulgarian, Romanian ja Valko-Venäjän kuljettajaviisumihakemukset sähköiseen hallintoon. Jälleen kerran siirtämällä Kaspianmeren rajanylitysten valvonta ja luvat U-Netiin fyysisten asiakirjojen sijasta estimme odottamisen etenkin Sarpin rajaportilla.

Karaismailoğlu totesi, että he osallistuvat Turkin neuvoston liikenneministerikokoukseen, joka pidetään huomenna Unkarissa, ja sanoi, että kuljettajien olosuhteiden parantaminen on yksi tärkeimmistä asialistoista.

12. KULJETUS JA VIESTINTÄ

Muistutti, että Karaismailoğlu järjesti 12. liikenne- ja viestintäneuvoston kansainvälisellä osallistumisella ja päätti sanansa seuraavasti:

"Keskustelimme tärkeistä asioista, kuten liikenteen parantamisesta Kovid-19-jälkeisessä maailmassa, uusien standardien asettamisesta joustavuudelle ja globaaleille toimitusketjuille, talouden ja kuljetuskäytävien kehittämisestä, jotka tarjoavat kehitystä, ja sen vaikutuksista maihin. Tunnistimme tulevaisuuden mahdollisuuksia ja keskustelimme yhteistyömahdollisuuksista. Tämän tuottavan työn tuloksena julistimme maantiekuljetusta ja logistiikkaa koskevat tavoitteemme loppulausunnossa. Maakuljetustyömme suurin tavoite on; helpottaaksesi työtäsi ja elämääsi. Olemme kanssasi huomenna kuten eilen ja tänään parantaaksemme kilpailukykyäsi, ratkaistaksesi ongelmasi ja vastataksemme tarpeisiisi. Vuodesta 2003; Palveluhyökkäyksemme kasvaa edelleen kuljetusalalla, josta olemme muuttuneet erittäin kilpailukykyiseksi alueeksi kolmella mantereella. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar