5.5 miljoonaa sormenjälkeä kansallisessa järjestelmässä

miljoonaa sormenjälkeä kansallisessa järjestelmässä
miljoonaa sormenjälkeä kansallisessa järjestelmässä

Kansallinen biometrinen sormenjälkijärjestelmä integroitiin maahanmuuton rekisteröintijärjestelmään. Järjestelmään siirrettiin 5.5 miljoonan ulkomaalaisen, lähinnä syyrialaispakolaisen, tiedot Turkista. Myös muut laitokset saavat pääsyn yhteisen arkiston tietoihin. Näin ollen liiketoimet toteutetaan välittömästi ihmisten kanssa, jotka tulevat laittomasti rajalle ja jotka on karkotettava. Järjestelmän skannaus kestää 2,5 sekuntia.

Kansallinen biometrinen sormenjälkijärjestelmä, joka teki Turkista seitsemännen maan maailmassa, joka kehitti oman biometrisen datan algoritminsa, saatettiin muuttoliikkeen hallinnan pääosaston käyttöön. Järjestelmää on alettu käyttää ulkoasioiden ja rahansiirtojen toteuttamiseen. Järjestelmään siirrettiin 7 miljoonan Turkin ulkomaalaisen, lähinnä syyrialaispakolaisten, tiedot.

610 126 kyselyä, XNUMX XNUMX uutta rekisteröintiä

Maaliskuun 26. päivästä lähtien, jolloin maahanmuuttovirasto siirtyi kansalliseen biometriseen sormenjälkijärjestelmään, on tehty 610 sormenjälkitutkimusta ja se on luonut 158 tuhatta 126 uutta tietuetta, joita ei ole aiemmin tehty kentällä. Uuden järjestelmän rekisteröinnit saatiin päätökseen virheettömästi, ja 36 367 henkilöllä on ilmoitusvelvollisuus erityisesti laittomien siirtolaisten osalta.

Mobiiliohjaimet

Kun maahanmuuttoviraston liikkuvat palveluajoneuvot toimivat raja -alueilla, rekisteröintimenettelyt voidaan suorittaa nopeasti, verkossa tai offline -tilassa, karkottamisen ja joukkomaahanmuuton vuoksi. Kun käsipäätteet ovat laajalti käytössä, äskettäin rajan ylittäneet afganistanilaiset ja syyrialaiset pakolaiset kuulustellaan kansallisen biometrisen sormenjälkijärjestelmän kanssa heti, kun he saapuvat maahan ja otetaan kiinni, voidaan ryhtyä tarvittaviin toimiin heitä vastaan ​​ja luoda asiakirjoja.

Yhteistyö ministeriön kanssa

Maahanmuuttovirasto tekee yhteistä työtä ulkoasiainministeriön kanssa järjestelmän puitteissa. Tutkimuksen, joka on valmistumassa, tarkoituksena on tallentaa biometriset sormenjälkitiedot ulkomaalaisilta, jotka hakevat viisumia Turkkiin ennen kuin he saapuvat maahan, ulkomaanedustustoissa. Tällä tavoin rajaturvallisuuteen lisätään tärkeä kerros vertaamalla rajoillamme saatuja tietoja maahantulohetkellä vastaanotettuihin tietoihin.

Skannaa 2.5 sekunnissa

Kansallisen biometrisen sormenjälkijärjestelmän integroinnin maahanmuuttohallintojärjestelmään ansiosta on mahdollista päästä nopeasti käsiksi kaikkiin väestötietoihin, valokuviin ja aiemmin olemassa oleviin tietoihin ja tietueisiin kuulusteltavasta henkilöstä. Tietokannan kyselyt valmistuvat 2.5 sekunnissa ja koordinointi muiden instituutioiden kanssa varmistetaan tietojärjestelmän kautta. Kaikki laittomasti rajalle saapuvat ja karkotettavat ulkomaalaisten liiketoimet hoidetaan yhdenmukaisesti lainvalvonnan kanssa.

Biometriset tietueet otettu ja tallennettu

30. syyskuuta 2021 Turkissa; 1 miljoonalla 222 tuhannella 674: llä on oleskelulupa -asema, 31 tuhatta 334 on hakenut suojelua, 3 miljoonaa 715 tuhatta 913 on väliaikaisen suojelun alaisia ​​syyrialaisia, 292 on ulkomaalaisia, jotka ovat ihmiskaupan uhreja, 109 tuhatta 708 ovat tämän vuoden sääntöjenvastaisia. 5 miljoonaa 79 tuhatta 921 ulkomaalaista, mukaan lukien maahanmuuttajat. Näiden ihmisten lisäksi, joiden biometriset tiedot on tehty, kaikki ulkomaalaiset, jotka on pyydetty laittomiksi maahanmuuttajiksi ja joilla ei ole tiettyä asemaa ja lupaa, kirjataan myös ottamalla heidän biometriset sormenjälkensä. Tällä hetkellä GöçNet -tietueissa on noin 5.5 miljoonaa ulkomaista rekisteröintiä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar