240 miljoonan liiran kuljetussijoitukset Izmirin pääkaupunkiseudulta alueille

miljoonan liiran kuljetusinvestoinnit Izmirin pääkaupunkiseudulta alueille
miljoonan liiran kuljetusinvestoinnit Izmirin pääkaupunkiseudulta alueille

Izmirin pääkaupunki on käynnistänyt valtavan investointihyökkäyksen ajoneuvojen ja jalankulkijoiden siltojen uusimiseksi purojen yli, jotka tuhoutuivat rankkasateiden takia monilla kaupungin alueilla. Izmirin pääkaupungin pormestari Tunç Soyer ilmoitti rakentavansa uusia ajoneuvo- ja jalankulkusiltoja lähes 240 pisteeseen noin 70 miljoonan liiran arvoisten töiden puitteissa. Uudet ajoneuvo- ja jalankulkusillat, joiden halkaisijat rakennetaan tulvariskin vähentämiseksi, tarjoavat turvallisen ja mukavan kuljetuksen kansalaisille.

Izmirin pääkaupunkiseutu jatkaa ponnistelujaan valmistellakseen kaupunkia ilmastonmuutoksen aiheuttamista tulvista. Metropolitan nopeutti infrastruktuuri -investointeja monilla alueilla ja ryhtyi toimiin uudistaakseen ajoneuvon ja jalankulkusillat, jotka olivat tuhoutuneet tai tulleet käyttökelvottomiksi virran yli. İzmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer viittasi ongelmiin, joita nähtiin alueilla, joilla sademäärä oli tehokas Ismirin tulvaonnettomuudessa 2. helmikuuta, sanoi: ”Jotkut purot tulvivat tulvatapaturmassa, sillat ja rummut vaurioituivat ja kuljetus keskeytyi. Tiimimme puuttuivat välittömästi asiaan ja tekivät tarvittavan työn. Tämän katastrofin jälkeen tiede- ja kuljetusosastomme teki määrityksiä kuljetusväylillä, puroilla ja siltoilla estääkseen tulvia, joita voi esiintyä puroissa rankkasateiden aikana. Investoimalla noin 240 miljoonaa liiraa olemme aloittaneet uusia ajoneuvoja ja jalankulkusiltoja lähes 70 pisteessä. Halkaisijamme suurennettujen rumpujen ansiosta purojen virtaus helpottuu, sekä ehkäisemme tulvia että tarjoamme turvallisen ja mukavan kuljetuksen kansalaisillemme.

Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan 31 rumpua ja 4 jalankulkusiltaa.

Tämän vuoden loppuun saakka Izmirin metropolikunta rakentaa 31 rumpusiltaa ja 4 jalankulkusiltaa tarvittaviin pisteisiin, erityisesti Menderesiin, Foçaan ja Kiraziin, joihin tulvaonnettomuus vaikutti. Tiedeministeriön tiimit aloittivat rumpukalustosiltojen rakentamisen Dereköyn, Kuyucakin, Çatalcan, Görecen ja Barbarosin asuinalueille Menderesin alueella. Työt valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Lisäksi valtatiesillan rakentaminen Menemen Hasanlarin ajoneuvosillan, Ilıca -puron yli Bergama Fevzipaşan alueella ja Dikili Bademlin alueella jatkuu. Seferihisarissa aloitetaan 4 valtatiesillan rakentaminen Karakoç-, Kocaçay- ja Ulamış -purojen yli.

Myös 27 ajoneuvosillan rakentaminen on aloitettu.

Izmirin pääkaupunkiseudun kunta rakentaa puroihin uusia ajoneuvosiltoja, jotka ovat liian leveitä rullattavaksi. Izmirin pääkaupunkiseudun liikenneministeriö on aloittanut projektitutkimukset valtatien sillan rakentamiseksi puron yli 27 pisteeseen. Tämän vuoden loppuun mennessä on tarkoitus saada päätökseen projektitutkimukset ja aloittaa ajoneuvosiltojen rakentaminen. Valtatiesillat on suunniteltu purojen 100 ja 500 vuoden virtausnopeuksien mukaan.

Joukkueet toimivat neljästä suunnasta

İzmirin pääkaupunkiseudun tiedeasioiden päällikkö Özgür Ozan Yılmaz, joka kertoi käynnissä olevista töistä 6 pisteessä purolla Kuyucakin, Dereköyn, Çatalcan, Görecen ja Barbarosin asuinalueilla Menderesissa, kertoi uusivansa 31 rumpua ja 4 jalankulkusiltaa vuoden loppuun mennessä. Yılmaz totesi, että he aloittivat ajoneuvojen ja moottoritien siltojen rakentamisen Bergamaan, Dikiliin ja Menemeniin, ja ensimmäisessä vaiheessa kyseenalaistettiin 60 miljoonan liiran investointi. Teemme vakavia investointeja, jotta voimme valmistautua sateisiin ja ehkäistä tulevia tulvia. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar