Koronavirusohjeet vammaisille ja ikääntyneille palveluille uusittu

perhe- ja sosiaaliministeriön koronavirusopas
perhe- ja sosiaaliministeriön koronavirusopas

Perhe- ja sosiaaliministeriön vammaisten ja ikääntyneiden palvelujen pääosasto on laatinut uuden koronavirusoppaan, joka koskee rokotushakemusprosessia kaikissa ministeriöön liittyvissä julkisissa ja yksityisissä vammaisten ja vanhusten hoitolaitoksissa sekä toimenpiteitä, joita organisaatioiden on toteutettava normalisoituminen Covid-19-epidemian aikana.

Ministeriön lausunnossa esitettiin seuraavat tiedot:

”Tiedottamista varten on laadittu opas varotoimista ja menettelyistä, jotka laitosten on toteutettava normalisointiprosessissa palvelun vastaanottajien ja henkilöstön terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi rokotusprosessin jälkeen kaikissa julkisissa ja yksityisissä vammaisten ja vanhusten hoitolaitoksissa. ministeriölle. Organisaatioille laadittu koronavirusopas on lähetetty kaikkiin maakuntiin.

Oppaassa kerrottiin, että vammaiset, vanhukset ja laitoksissa oleskelevat henkilöt rokotettiin helmikuusta 2021 alkaen käynnistetyn rokotuskampanjan puitteissa. Tässä yhteydessä todettiin, että ensimmäinen rokoteannos valmistui helmikuussa 2021 ja toinen rokoteannos maaliskuussa 2021, ja todettiin, että jotkut käytännöt lopetettiin normalisointiprosessissa laitosten rokotuksen jälkeen ja että joitakin toimenpiteitä jatkettiin kaikissa laitoksissa rokotuksista huolimatta.

On raportoitu, että kolmas rokoteannos annettiin vammaisille ja vanhusten hoitolaitoksille heinä-elokuussa.

Kaikki Covid-19-toimenpiteet jatkuvat

Oppaan mukaan kaikki Covid-19-toimenpiteet, erityisesti naamio-, etäisyys- ja puhdistustoimenpiteet, joita suoritetaan normalisointiajan kanssa julkisissa ja yksityisissä vammaisten hoitolaitoksissa, hoitokodeissa sekä vanhusten hoito- ja kuntoutuskeskuksissa, jatkuvat.
Kaikki julkisissa ja yksityisissä vammaisten hoitolaitoksissa, hoitokodeissa sekä vanhusten hoito- ja kuntoutuskeskuksissa työskentelevä henkilöstö on kiinnitettävä lattialle, jossa he työskentelevät ja päivystyksessä, ja toteutettava varotoimia kerrosten välisen mahdollisen kontaminaation estämiseksi.

Tietoja ja ohjeita annetaan rokotusprosessien loppuun saattamiseksi.

Sisäasiainministeriön kiertokirjeen määräyksiä 31.08.2021 ja numero 13807 sovelletaan henkilöstön, vammaisten ja vanhusten asukkaisiin kaikissa laitoksissa.

Vammaisten ja ikääntyneiden asukkaiden, jotka eivät ole suorittaneet rokotusprosessia, ohjaaminen rokotusprosessin loppuunsaattamiseksi, keskittyen tiedotukseen ja ohjaustoimintaan niille, jotka eivät ole aloittaneet rokotusprosessia, poistamaan heidän huolensa ja epäilyksensä rokotusprosessista, ja maakunnasta / Alueelliset terveysosastot ja terveysministeriö Covid-19 He saavat tukea rokotetietoalustalta (covid19asi.saglik.gov.tr/).

Kymmenen päivän karanteenia ja huumeprosesseja noudatetaan kaikissa positiivisissa tapauksissa, mukaan lukien asukkaat ja henkilökunta. Tässä vaiheessa laitokseen saapuvan filiaatioryhmän antamat hoitoprosessit otetaan käyttöön ja karanteeni lopetetaan henkilöille, joiden PCR -testitulokset ovat negatiiviset 10 päivän kuluttua.

Jos Covid-19-positiivisten ihmisten määrä organisaatiossa ylittää 20 prosenttia organisaatiosta, mukaan lukien vammaiset, vanhukset ja henkilökunta, maakunnan hygienialautakunta tekee päätöksen 10 päivän vuorojärjestyksestä organisaatiossa. Siirtymäkaava on 10+10, yhteensä enintään 20 päivää, ja 20 päivän jakson lopussa normaali muutoskuvio palautetaan sen jälkeen, kun PCR-testi on sovellettu koko organisaatioon. Velvollisuus hankkia ja ilmoittaa HEPP -koodi jatkuu kaikilla laitoksen sisäänkäynneillä.

Vierailuja jatketaan organisaation sopiviksi katsomina.

Oppaassa muistutettiin, että vierailurajoitus jatkuu kaikissa vammaisten hoitolaitoksissa, hoitokodeissa sekä vanhusten hoito- ja kuntoutuskeskuksissa. Näin ollen vain pyynnön esittäneiden asukkaiden perheenjäsenet saavat vierailla perheenjäsenten kanssa oikea -aikaisesti ja hallitulla tavalla organisaation tarpeiden mukaan, mutta digitaaliset ja videopuhelut jatkuvat.

Oppaan mukaan organisaatiossa, siirto ja sijoittaminen toimielimiin; Edellytetään, että vähintään 19 päivää on kulunut Covid-15-rokotteen ja toisen rokoteannoksen jälkeen, ja että se on dokumentoitu rokotuskortilla tai että PCR-testi on tehty niille, joita ei ole rokotettu, ja että he pysyvät eristyksissä laitoksen eristyshuoneessa.

Ne, jotka on rokotettu negatiivisella PCR -testituloksella, otetaan laitokseen ilman erillisyyttä. HEPP -koodin hankkiminen ja ilmoittaminen on pakollista laitokseen tehdyssä järjestelyssä, siirrossa ja sijoittamisessa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar