TransAnatolia päättyi Karsiin

transanatolia päättyi karstaan

Turkin ensimmäinen ja ainoa ja yksi maailman suurimmista haastavista kilpailuista, 2 kilometrin pituinen TransAnatolia Rally Raid päättyi palkintojenjakotilaisuuteen Karsissa.

TransAnatolia Rally Raid -kilpailu, jonka isännöi ja tuki Serhat Development Agency (SERKA), päättyi. Karsin linnan hameista pidettyyn palkintoseremoniaan osallistuivat Kars Mehmet Zahid Doğun apulaiskuvernööri, SERKA İbrahim Taşdemirin pääsihteeri, nuoriso- ja urheilutoimikunnan johtaja Nedim Aslan sekä instituutioiden ja järjestöjen edustajat. SERKAn pääsihteeri İbrahim Taşdemir kiitti tapahtumassa puhuessaan ralliin osallistuneita kilpailijoita ja sanoi, että on tärkeää, että Kars isännöi tällaisia ​​järjestöjä. Taşdemir totesi, että Karsista on tullut yksi Turkin houkuttelevimmista kaupungeista historiallisilla, kulttuurisilla ja matkailullisilla arvoillaan. Varapääjohtaja Mehmet Zahid Doğu sanoi myös, että urheilu on tärkeä argumentti edistämiselle. Doğu totesi, että Kars, joka on melkein ulkoilmamuseo, on isännöinyt monia sivilisaatioita ja että tapahtuma edistää suuresti kaupungin edistämistä. Puheiden jälkeen he jatkoivat palkintoseremoniaa. Kilpailun viimeinen vaihe oli alkanut tänä aamuna Sarıkamışissa. Allahuekber -vuorten läpi kulkeva viimeinen 128 kilometrin reitti on Karsissa TransAnatoliaan Turkista, Italiasta, Alankomaista ja Englannista; Kilpailuun osallistui 39 ajoneuvoa, mukaan lukien 19 moottoripyörää, 4 henkilöautoa, 5 SSV: tä, 3 mönkijää ja 70 kuorma -autoa sekä 96 kilpailijaa.

Vaikka moottoripyöräluokan kilpailu oli varsin jännittävä, jokainen kilpailupäivä näki uusia sijoituksia. Turkkilaiset moottoripyöräilijät kilpailivat toisaalta suuressa kilpailussa erityisesti italialaisten lentäjien kanssa. Autokategoriassa oli kova kilpailu viimeiseen hetkeen asti ja voittajat selvitettiin vasta viimeisessä vaiheessa. Moottoripyörän yleisessä osassa; Italialainen lentäjä Alberto Bertoldi, joka kilpaili KTM 450 -rallissa, voitti ensimmäisen sijan, italialainen lentäjä Cesare Zacchetti, joka kilpaili KTM 450 -rallissa, sijoittui toiseksi ja italialainen lentäjä Michelle Cotti KTM 500 EXC-F -kilpailussa tuli kolmanneksi. Quad-divisioonassa ensimmäisen sijan sai CAN-AM BRP: n kanssa kilpaillut Kadir Dağlı, kolmannen sijan CAN-AM BRP: n kanssa kilpaillut Mustafa Dağlı ja CAN-AM Renegaden kanssa kilpaillut Rasim Akyalı. Autojen yleisluokituksessa italialaiset Federico Bhutto ja Filippo Ippolito, jotka kilpailevat CAN-AM Maverick X3: n kanssa, voittivat ensimmäisen sijan, Murat Kamil Altun ja Tuvana Sayar Becce Motorsportsista kilpailevat Suzuki Grand Vitaran kanssa ja toinen Ahmet Tınkır ja Ali. Günpay Mitsubishi L200: n kanssa sijoittui kolmanneksi. Autoluokassa Murat Kamil Altun ja Tuvana Sayar Becce Motorsportsista kilpailevat ensimmäisenä Suzuki Grand Vitaran kanssa, Ahmet Tınkır ja Ali Günpay Mitsubishi L200: ssa toiseksi ja Yalçın Batuhan Korkut ja Fırat Şahin Bantborulta Joukkue kilpaili Mitsubishi L200: ssa. Italialainen Federico Bhutto ja Filippo Ippolito kilpailevat CAN-AM Maverick X3: n kanssa ensimmäisen sijan SSV-luokassa, Ertan Nacaroğlu ja Eray Yanpar kilpailevat CAN-AM Maverick X3: n kanssa ja Barbaros Fire ja Ali Osman Kutanoğlu kilpailevat CAN-AM Maverick X3 sijoittui kolmanneksi. Kuorma -autoluokassa Ramazan Yılmaz ja Onur Sırımoğlu kilpailevat Mercedes Unimogin kanssa, ensimmäiset, Murat Karahan ja Mehmet Fürkan Saylam, jotka kilpailevat Mercedes Unimogin kanssa, toiseksi ja Marino Mutti ja Mert Özgün, kilpailevat Mercedes Unimogin kanssa, kolmanneksi.

Seremoniassa puhuessaan TransAnatolia Sportive -koordinaattori Orhan Çelen kiitti kaikkia kilpailuun osallistuneita kilpailijoita ja sanoi: ”11 kilometrin matka, jonka lähdimme Eskişehiristä lauantaina 2. syyskuuta, päättyi Karsiin tänään. Olemme iloisia saadessamme olla tässä muinaisessa kaupungissa 300. vuotemme. Haluamme kiittää arvostettua kuvernööriämme ja SERKAn pääsihteeriä vieraanvaraisuudesta. Se on täysin erilainen motivaatio meille, että voimme näyttää maamme historiallisia, luonnollisia ja kulttuurisia kauneuksia kotimaisille ja ulkomaisille kilpailijoillemme. Tänä vuonna juoksimme kilpailumme 11 maakunnan rajan yli erittäin vaikeissa sää- ja tieolosuhteissa. Tässä mielessä voin sanoa, että olemme väsyttäneet kilpailijamme paljon. Onnittelen vilpittömästi kaikkia kilpailijoitamme, jotka näkevät maalin. ” Çelen kiitti Serhatin kehitysvirastoa TransAnatolian viimeisen vaiheen tukemisesta ja isännöimisestä.