Säästötalletusvakuutusrahasto palkkaa 7 avustavaa asiantuntijaa

säästötalletusvakuutusrahasto
säästötalletusvakuutusrahasto

Työskentelemään Istanbulin säästöpankkivakuutusrahaston keskusjärjestössä yhdeksännestä asteesta alkaen; Kirjalliset ja suulliset pääsykokeet järjestetään 9 (seitsemän) avustajarahaston asiantuntijan henkilöstön nimittämiseksi. Hakuaika päättyy 7

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

RAHOITUSASIANTUNTIJAN TUTKIMUKSEN ILMOITUS

Työskentele Istanbulin säästöpankkivakuutusrahaston keskusjärjestössä yhdeksännestä asteesta alkaen; Kirjalliset ja suulliset pääsykokeet järjestetään 9 (seitsemän) avustajarahaston asiantuntijan henkilöstön nimittämiseksi.

  Osallistumisehdot

Rahaston avustaja -asiantuntija (tietotekniikka):

Erityisedellytykset 

- Tietokonetekniikka, ohjelmistotekniikka, tietokone- ja ohjelmistotekniikka, elektroniikkatekniikka, sähkö- ja elektroniikkatekniikka, elektroniikka- ja viestintätekniikka, tietokonejärjestelmät ja -tekniikat, tietokonejärjestelmät ja -verkot, teollisuustekniikka, tilastotieteet Valmistuneet matematiikan, ekonometrian tai ulkomaiset koulut, joiden vastaavuus on korkeakouluneuvoston hyväksymä,

-saanut vähintään 2020 (seitsemänkymmentäviisi) pistettä mistä tahansa KPSSP2021- ja KPSSP1-pistetyypistä ÖSYM: n järjestämässä julkisen henkilöstön valintakokeessa (KPSS) vuosina 2 ja 75,

-Vähintään 2020 (viisikymmentä) pistettä jollakin englannin, ranskan ja saksan kielistä ÖSYM: n vieraiden kielten tentistä (YDS) tai sähköisestä vieraan kielen tentistä (e-YDS) vuosina 2021 ja 50,

-edellä mainitut KPSS-pisteet; Jos raha -avustavan asiantuntijan (tietotekniikka) tentin hakijoiden määrä on yli 140 (sata neljäkymmentä) henkilöä, ensimmäiset 140 (sata neljäkymmentä) hakijaa viedään kirjalliseen pääsykokeeseen alkaen hakijasta korkein pistemäärä. Jos viimeisellä sijalla olevien hakijoiden määrä on useampi kuin yksi, koska ehdokkaat ovat saaneet yhtä paljon pisteitä, kaikki nämä ehdokkaat kutsutaan tenttiin.

Yleiset ehdot 

- ei saa olla 35 -vuotias kokeen pitämisvuoden tammikuun ensimmäisenä päivänä (01. tammikuuta 1986 ja myöhemmin syntyneet voivat osallistua tenttiin),

- täyttää virkamieslain nro 657 48 §: ssä säädetyt yleiset ehdot

- ei saa riistää yleisön oikeuksia,

- hänellä ei ole mielisairautta, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti,

- olla konkurssissa, olla ilmoittamatta konkurssista, olla hyväksymättä uudelleenjärjestelyyn sovittelun avulla tai keskeyttää konkurssi täytäntöönpano- ja konkurssilain nro 2004 säännösten mukaisesti,

- Ei määrättyjä osakkeita tai määräysvaltaa pankeissa, joissa sovelletaan lain nro 5411 71 §: ää, tai pankeissa, jotka on siirretty rahastoon ennen saman lain täytäntöönpanoa,

- selvitystilassa olevissa pankkiireissa ja selvitystilassa olevissa rahoituslaitoksissa, lukuun ottamatta vapaaehtoista selvitystilaa, kehitys- ja investointipankit, joiden toimiluvat on peruutettu, kumppaneidensa kumppanuusoikeudet, lukuun ottamatta osinkoja, sekä niiden hallinnointi ja määräysvalta rahastoon, tai pankkitoimintaa ja talletus- ja osallistumisvarojen vastaanottamista koskevat lisenssit ja valtuutukset on peruutettu. heillä ei ole oikeutettuja osakkeita tai määräysvaltaa ennen kuin ne siirretään rahastoon tai heidän oikeutensa harjoittaa pankkitoimintaa ja hyväksyä talletus- ja osallistumisvaroja,

- vaikka Turkin rikoslain 53 artiklassa määrätyt määräajat olisivat kuluneet; rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, vilpillinen Ei tuomita konkurssista, tarjousten väärentämisestä, suorituksen väärentämisestä , rikoksesta tai salakuljetuksesta johtuvien omaisuusarvojen peseminen,

- Vaikka heidät olisi armahdettu, huolimattomia rikoksia lukuun ottamatta, heitä ei ole tuomittu raskaaseen vankeuteen tai yli viiden vuoden vankeuteen kumotun Turkin rikoslain nro 765 ja muiden lakien mukaisesti tai vankeuteen yli kolmeksi vuodeksi Turkin rikoslain nro 5237 ja muiden lakien mukaisesti tai jos ne vastustavat tällä lailla kumotun pankkilain 3182 määräyksiä, pääomamarkkinalakia nro 4389 ja lainalainsäädäntöä, tai kumotun Turkin rikoslain nro 2499, Turkin rikoslain 765 tai muiden lakien mukaisesti. häpeälliset rikokset, kuten kavallus, kavallus, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, uskon väärinkäyttö, petollinen konkurssi ja muut salakuljetusrikokset käyttö ja salakuljetus, väärennettyjen virallisten tarjousten ja hankintojen väärentäminen, rahanpesu tai valtion persoonallisuutta vastaan ​​valtiosalaisuuksien paljastaminen rikoksilla Rikokset valtion itsemääräämisoikeutta ja sen elinten ihmisarvoa vastaan, rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, rikokset suhteita ulkomaisiin valtioihin, veropetoksia tai näihin rikoksiin osallistumista ei tuomita,

- olla yksi niistä, jotka on kielletty työskentelemästä lain nro 5411 26 §: ssä,

- hänellä ei ole suhdetta armeijaan, hän ei ole sotilasikäinen tai hän on suorittanut tai siirtänyt aktiivista asepalvelusta, jos hän on saavuttanut asepalvelusikänsä, tai hänet siirretään reserviluokkaan,

Tenttihakemus

Hakemukset on tehtävä 01. marraskuuta 2021 alkaen viimeistään 19. marraskuuta 2021 päättyvän työpäivän loppuun; Toimielimemme viralliset verkkosivut http://www.tmsf.org.tr(http://www.tmsf.org.tr) täyttämällä "Tehtäväpyyntölomake", joka on käytettävissä verkossa, lomakkeen täyttämisen jälkeen se tulostetaan järjestelmään yhdessä tutkintotodistuksen tai väliaikaisen valmistumistodistuksen valokopion kanssa käsin tai postitse 19.11.2021. 17 klo 00. Büyükdere Caddesi No: 143 Esentepe/Şişli İSTANBUL (34394) osoite. Hakemuksia, jotka on merkitty SDIF: n tietueisiin 19. marraskuuta 2021 klo 17 jälkeen, mukaan lukien postin viivästykset, ei oteta huomioon.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar