Rannikon poliisilaitos rekrytoi 9 vakituista työntekijää

rannikkoturvallisuusosasto palkkaa vakituisia työntekijöitä
rannikkoturvallisuusosasto palkkaa vakituisia työntekijöitä

Rannikkoturvallisuuden pääosasto julkaisi İŞKUR -työpaikkailmoitukset yhdeksän julkisen henkilöstön rekrytoimiseksi. Se ottaa vastaan ​​hakemuksia 9. syyskuuta - 27. lokakuuta 1. Miten pysyvän aseman mainoksia koskevat hakemukset hyväksytään kaikkialta Turkista?

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Rannikkopoliisi ilmoitti rekrytoivansa 9 vakituista työntekijää. Julkinen laitos hyväksyy hakemukset samasta paikasta lähettämällä ne İŞKUR -työpaikkailmoituksiin. Ehdokkaat voivat hakea hakemuksia välittömästi ja käsitellä ne 1 saakka.

İŞKUR hyväksyy hakemukset sähköisesti työpaikkailmoituksen numerolla 00006306751. Istanbulin kaupunki on julistettu työosoitteeksi.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar