Naisten lentopallojoukkue sijoittui kolmanneksi Euroopassa

naisten lentopallojoukkueesta tuli Euroopan kolmas

Kansallinen naisten lentopallojoukkue kohtaa Hollannin vuoden 2021 CEV -lentopallon Euroopan mestaruuden kolmannen sijan ottelussa. Sultans of the Net ei asettanut vastustajaa ottelussa, jota he pelasivat Alankomaita vastaan, ja voitti pronssia voittamalla ottelun 3-0.

Maajoukkue aloitti hyvin Serbian pääkaupungissa Belgradissa pidetyssä ottelussa ja näytti ylivoimaista peliä koko sarjan ajan. Puolikuun tähtijoukkue, joka teki maalin Tuğban, Ebrarin, Edan, Handen ja Zehran kanssa, otti sarjan 25-20 ja johti 1-0.

Keskinäisillä pisteillä aloitetussa toisessa erässä Hollanti hallitsi 6-4. "Sultans of the Net", joka painoi peliin, otti 5-0-johtoon 9-6-sarjan. Jatkamalla tehokasta peliään maajoukkue voitti erän 25-19 ja toi pisteet 2-0.

Hollanti aloitti kolmannen erän hyvin. Maajoukkue, joka oli pitkään takana, nappasi vastustajansa 20-20. Viimeisen osan paremmin pelannut puolikuu-tähdet voitti erän 25-23 ja ottelun 3-0. Tällä tuloksella kansalaiset voittivat pronssia Euroopan kolmanneksi.

Hande Baladin ja Ebrar Karakurt saivat kumpikin 13 pistettä, Zehra Güneş 9 pistettä, Eda Erdem Dündar 8 pistettä, Tuğba Şenoğlu 5 pistettä, Cansu Özbay ja Meliha İsmailoğlu 3 pistettä ja Meryem Boz kumpikin 2 pistettä.

"Turkkilaiset naiset ovat erittäin vahvoja ja voivat saavuttaa mitä tahansa"

Ottelun lopussa päävalmentaja Giovanni Guidetti ja pelaajat tekivät lausuntoja. Guidetti sanoi: ”Olen erittäin onnellinen. Kiitos paljon kaikkien puolesta, kesä on ollut pitkä. Voitimme 2 mitalia ja saimme olympialaisissa viidennen sijan. Mielestäni se ei ole kovin huono. Olemme hyvin lähellä pääsyä maailman kolmen parhaan joukkueen joukkoon. Turkin maajoukkue pelaa jokaisen turnauksen loppuun asti. Olemme ylpeitä siitä. Tiimimme tulisi näyttää esimerkkiä ja roolimalli kaikille Turkin nuorille tytöille ja naisille. Tiimimme osoitti, että turkkilaiset naiset ovat erittäin vahvoja ja voivat saavuttaa mitä tahansa. ”

Zehra Güneş, yksi näyttelijöistä, sanoi: ”Olemme olleet yhdessä toukokuusta lähtien, meillä oli erittäin vaikea prosessi. Viimeisen turnauksemme päätimme mitalilla. Kiitos kaikille tukensa antaneille. Tunsimme olomme kotoisaksi kaikkialla ”, hän sanoi.

"Pelasimme täydet turnaukset", sanoi Eda Erdem ja lisäsi: "Luulen, että toipuimme hyvin eilisen tappion jälkeen, ja ajattelimme, että meidän olisi syytä suorittaa mitali. Tänään olimme halukkaampia. Se on lahja kansallemme. Turkkilaiset, kiva saada sinut. Olet ollut uskomattoman tukenasi. Kiitos kaikille. Nähdään kesällä 2022, pidä huolta itsestäsi.

"Ne, jotka haluavat herjata meitä, voivat kirjoittaa päiväkirjaansa itkemällä"

Ebrar Karakurt puolestaan ​​jakoi sosiaalisen median tilillään: "Ne, jotka haluavat kunnianloukata meitä, voivat kirjoittaa päiväkirjaansa itkemällä, että olemme Euroopan kolmas sija."