Yıldız -vuoren talviurheilu- ja matkailukeskuksesta on tulossa talvikylä

Yıldız -vuori on tulossa talviurheilu- ja matkailukeskuksen talvilahdeksi.
Yıldız -vuori on tulossa talviurheilu- ja matkailukeskuksen talvilahdeksi.

Sivasin kuvernööri Salih Ayhan tutki Yıldız -vuoren talviurheilumatkailukeskuksen ja Hot Çermikin välisen yhdystien asfalttipäällysteitä, Yıldız -vuoren hiihtokeskuksia ja bungalowitaloja sekä Yıldız Mountain Yakupoğlan - Yusufoğlan -kylätietä. Kuvernööri Ayhan, joka sai tietoja viranomaisilta, antoi lausuntoja Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Centerissä tehdystä työstä.

Kuvernööri Salih Ayhan totesi, että Yivldızin vuoristokeskus, Sivasin tuotemerkin arvo- ja vetovoimalaitos, on vaikuttanut suuresti Sivasin sosiaaliseen ja koulutuselämään erityisesti talvikaudella. Haluamme käyttää sitä dynaamisesti. Tänä vuonna isännöimme nuorisoleireillä lähes 5 tuhatta lasta hotellissamme ja tämän vuoren tiloissa, ja tästä asiasta tuli erittäin myönteistä palautetta. Toivottavasti jatkamme tätä ja lisäämme sitä entisestään. Isännöimme adrenaliinia rakastavia urheilijoita ja luontoa rakastavia urheilijoita. Tuomme tämän vuoren lähemmäksi Sivasin keskustaa ja sen ympäristöä ja käytämme sitä tehokkaasti. ” hän sanoi.

Tavoitteenamme on tehdä Yıldız -vuorelta talvikylä

Muistuttaen, että Yıldız -vuori on Turkin uusin, nykyaikaisin ja taloudellisin hiihtokeskus, kuvernööri Ayhan sanoi: ”Yritämme jatkuvasti uusia sitä vuosittain tänne saapuvien vieraidemme toiveiden mukaisesti. Koska tämä hiihtokulttuuri, palvelusektori ja kulttuurimme tässä mielessä ovat uusia, otamme askeleita kohti tätä näkemällä muita paikkoja. Sanon aina, että tämä on Turkin uusin, modernein ja taloudellisin hiihtokeskus. Meillä ei ole kaupallisia huolenaiheita, toivomme täällä asuville kansalaisillemme, Sivasin pojille ja veljillemme Tokatissa, että he voivat käyttää tätä vuorta tehokkaammin. Siksi pyrimme pitämään hinnat paljon vaatimattomampina. Olemme uudistaneet hotelleja, uusimme ratoja. ” käytti lauseita.

15 Bungalow -taloa rakennetaan lisää

Kuvernööri Ayhan totesi, että 10 bungalow -taloa, jotka rakennettiin Yıldız -vuorelle viime vuonna, herätti suurta huomiota ja 15 uutta rakennettiin tänä vuonna. Näemme suuren tuen, ja nyt teemme 15 korkeammasta versiosta parantamalla olemassa olevia lisäversioita. Tavoitteenamme on rakentaa talvikylä tänne. Rakennamme tällaisia ​​tiloja tehdäksemme vuoristamme käyttökelpoisemman paitsi hiihtäjille, myös säilyttääksemme tuon visuaalisuuden ja talven kauneuden elossa. Tilamme on integroitu kaikilta osin. Uudistamme laitostamme jatkuvasti, jotta infrastruktuuri, päällirakenne, kuljetus ja tässä suhteessa se ei pysy käyttämättömänä ja täällä käytetyt ponnistelut ja rahat eivät mene hukkaan ja kansalaisten kiinnostus kasvaa. sanoi.

Tokat Connection Road avataan ensi viikolla

Kuvernööri Salih Ayhan, joka tutki myös 7.3 km: n Yakupoğlan - Yusufoğlan -kylätien, jotka ovat Yıldız -vuoren yhteys Tokat -tielle, asfalttipäällystystöitä, totesi, että tie avataan ensi viikolla ja sanoi:

”Olemme päättämässä Tokatin yhdystien. On ollut upea tie. Työskentelimme 3 vuotta, ponnistelimme, tieyhteys päättyy. Tällä hetkellä Sivas-Yıldız-vuori ja moottoriteiden pääosastomme yhteys Hot Çermikiin jatkuu. Se on pitkä matka, ja samalla lentoyhteyden työ jatkuu. Toisin sanoen, teemme Yıldızin vuoristokeskuksesta hiihtokeskuksen, joka tulee aina olemaan Sivassamme ja maamme asialistalla rikastamalla sen sisältöä neljällä vuodenajalla ja monilla eri aktiviteeteilla ja vaihtoehdoilla. Toivottavasti meillä on myös erittäin aktiivinen, erittäin aktiivinen, dynaaminen ja intensiivinen kausi, joka pitää kansalaisten tyytyväisyyden korkealla tasolla. Tänään tarkastelimme työtämme paikan päällä. Virkistyimme ja muistelimme niitä vanhoja muistoja vuorella. Kuulimme, mitä voimme tehdä, ja tarkastelimme myös olemassa olevia tutkimuksia. Toivon, että Sivas Yıldız Mountain Ski Center tekee nimensä itselleen. Keskitymme tänä vuonna myös myynninedistämiseen. Koimme paljon vuorovesiä pienen epidemian vuoksi. Avasimme ja sulkimme sen, yritimme vähentää intensiteettiä hieman, mutta toivottavasti tänä vuonna käytämme sitä hieman varovaisemmin ja paljon tehokkaammin. Sivas Yıldızin vuoristokeskus on tämän maantieteen ja alueen suosituin hiihtokeskus, ja se jatkaa matkaansa varmoin askelin. ”

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar