Mersin Metropolitan Municipality -bussin ostotarjouksen tulos

Mersinin pääkaupunkiseudun linja -autojen ostotarjouksen tulos
Mersinin pääkaupunkiseudun linja -autojen ostotarjouksen tulos

Mersin Metropolitan Municipality tarjoaa mukavia ja moderneja ajoneuvoja kansalaisille uudistetulla kuljetuskalustollaan. Pääkaupunkiseudun kunta, joka uudisti kuljetuskalustoaan korvaamalla vanhat matkustajakapasiteetin linja-autot uusilla, järjesti tarjouskilpailun 56 keskikokoisesta bussista. Linja -autojen tarjousten arviointiprosessi, josta 30 otetaan käyttöön Tarsuksen keskustassa ja 26 muilla alueilla, jatkuu.

Nykyaikaisia ​​ja mukavia ajoneuvoja on tulossa

Painiketta painettaessa uusitaan 156 julkisen liikenteen palveluissa vanhentunutta linja -autoa, jotta pääkaupunkiseudun kunta uudistaisi. Tarjouskilpailussa, johon Anadolu Isuzu, Karsan Otomotiv ja BMC osallistuivat, Karsan Otomotiv teki sopivimman tarjouksen. Kun tarjouksen arviointiprosessi on valmis, kansalaiset matkustavat uusilla, mukavilla ja moderneilla ajoneuvoilla. Pääkaupunkiseudun kunta aikoo ostaa tulevaisuudessa 56 uutta ajoneuvoa laivaston uudistamiseksi.

Bussit ovat sekä polttoainetta että huoltoa säästäviä ja ympäristöystävällisiä.

Keskikokoiset linja-autot, joiden ominaisuus on 8-9 metrin kaistalla, soveltuvat liikuntarajoitteisille sekä polttoainetaloudellisille ominaisuuksilleen. Vanhat ajoneuvot kuluttavat 100 litraa polttoainetta 44 kilometriä kohden, kun taas uudet bussit kuluttavat 100–22 litraa polttoainetta 26 kilometriä kohden. Käyttämällä polttoainetta, joka vähenee noin 50%, saavutetaan sekä säästöjä että ympäristöön vapautuvan hiilidioksidin ja hiilimonoksidin määrä. Ajoneuvot, jotka soveltuvat maaseutualueiden kapeaan ja jyrkästi kääntyvään tierakenteeseen, varmistavat myös turvallisen liikenteen.

Uusien ajoneuvojen alhaiset ylläpitokustannukset tuovat myös lisäsäästöjä. Koska vanhat, vanhentuneet ajoneuvot toimivat jatkuvasti toimintahäiriöisesti, ylläpitokustannukset, jotka ovat noin 50 tuhatta liiraa ajoneuvoa kohden ja 2 miljoonaa 800 tuhatta liiraa vuodessa, pienenevät 3/2 uusilla ajoneuvoilla. Kansalaisille tarjotaan keskeytymätöntä kuljetuspalvelua minimoimalla usein hajoavien ajoneuvojen aiheuttamat matkan häiriöt.

Raitisilman tulo ja vahvistettu ilmastointilaite, erityiset turvalaitteet (mnvr), kaistanseurantajärjestelmä, törmäyksenilmaisujärjestelmä, Wi-Fi-palvelu, matkapuhelimen latausjärjestelmä, riippumaton jousitus, lisätoimenpiteet korroosiota vastaan, hetkellinen lämpötila-anturi ja polttoaineen kulutus , jotka erottuvat taloudellisista ominaisuuksistaan, palvelevat kansalaisia ​​teknisten prosessien päätyttyä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar