Pommitoimet estettiin Gaziantepissa poliisin huomion ansiosta

Gaziantepin poliisin huomion ansiosta pommitukset estettiin.
Gaziantepin poliisin huomion ansiosta pommitukset estettiin.

Sen jälkeen kun Gaziantepin maakunnan poliisilaitos sai tiedon, että terroristijärjestö PKK/KCK-PYD/YPG pyrkii toimiin alueita vastaan, joilla turvallisuusjoukot, julkiset laitokset ja järjestöt sekä yleisö ovat keskittyneet, turvatoimia lisättiin koko maakunnassa.

Gaziantepin maakunnan poliisilaitoksen ryhmät ryhtyivät tarvittaviin varotoimiin alueella sen jälkeen, kun 100. Yıl -puistossa nähtiin epäilyttävä paketti kuvernöörin toimiston takana Şehitkamilin alueella. Epäilyttävä paketti räjäytettiin halliten Pommin hävitysryhmien avulla.

Ensimmäisten määritysten mukaan epäilyttävässä pakkauksessa oli käsintehty räjähdysaine.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar