Erciyes -vuori muuttui valkoiseksi lumisateen jälkeen

Erciyes -vuori muuttui valkoiseksi lumisateen jälkeen
Erciyes -vuori muuttui valkoiseksi lumisateen jälkeen

Erciyes -vuori, joka on Kayserin symboli 3 tuumaa 917 metriä korkealla, pilviä lävistävällä huipullaan, muuttui valkoiseksi lumisateen jälkeen.

Kun operaattorit odottavat innokkaasti hiihtokauden avaamista Erciyesissä, Kayseri Erciyes A.Ş., jonka perusti Kayseri Metropolitan Municipality, ilmoitti käyttävänsä Erciyes -vuoren valkoista hääpukua ja lumisadetta. julkaisu viralliselle sosiaalisen median tililleen "Ovatko hiihtotiimimme valmiita?" se sanottiin.

Erciyes -vuori, joka on Kayserin symboli, nähdään yhtenä Turkin tärkeistä talvikeskuksista, jossa on 34 laskettelurataa ja 19 mekaanista laitetta vuorikiipeily- ja talviurheilualalla.

Erciyes-hiihtokeskukselle, jolla on tärkeä asema talvimatkailualalla maailmassa, Kayseri Metropolitan Municipality jatkaa pyrkimyksiään tulla urheilukeskukseksi 12 kuukaudeksi korkealla leirikeskuksella, kymmenillä festivaaleilla, urheilutapahtumilla ja ylämaan matkailua ja talvimatkailua.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar