Sultans of the Net pelasi kaksi kahdesta lentopallon EM -kisoissa

verkon sulttaanit tekivät kaksi kahteen

”Sultans of the Net” voitti toisen ottelunsa lentopallon EM -kisoissa voitolla.

Lentopallon EM-sarjan toisessa ottelussa puolikuun tähtilentopallon pelaajat voittivat Ukrainan 3-0 ylivoimaisen pelin jälkeen ja voittivat ottelusarjat 25-14, 25-19 ja 26-24.

Lentopallon EM-kisoissa taistelevat Sultans of the Net voitti Ukrainan 3-0 ja saivat toisen voiton toisessa ottelussa.

Kansallinen naisten lentopallojoukkue kohtaa Ukrainan vuoden 2021 CEV -naisten lentopallon Euroopan mestaruuden toisessa ottelussa.

Taistelun voittaja oli kansalaisemme pistein 3-0. Sultanit onnistuivat näyttämään paremman pelin ottelun alusta loppuun, ja he pystyivät suorittamaan ensimmäisen erän 25-13 ja toisen erän 25-19 eteenpäin. Kolmannessa erässä oli taistelu päätä vastaan. Meidän maajoukkue, joka voitti viimeisessä jaksossa

Sultans of the Net, ryhmä D, voitti isännän Romanian 3-1 ensimmäisessä ottelussaan. Maajoukkueessamme Ebrar Karakurt oli ottelun paras maalintekijä 26 pisteellä.