Hamadin kansainvälisen lentokentän turvallisuus turkkilaisyhtiöltä

turkkiyhtiöltä Hamadin kansainvälisen lentokentän turvallisuus
turkkiyhtiöltä Hamadin kansainvälisen lentokentän turvallisuus

Arma Kontrol on lisännyt kansainvälisiin referensseihinsä uuden turvatuotteita riskialttiille alueille täysin turkkilaisista insinööreistä koostuvan tiiminsä kanssa. Yhtiö, joka tarjoaa yli 5 tuhannen projektin turvallisuuden eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Louvre Abu Dhabi -museo, Qatarin sotilaskunta ja Dubai Mazaya Mall, varmistaa nyt Hamadin kansainvälisen lentokentän turvallisuuden Qatarin pääkaupungissa Dohassa. Yhtiön tavoitteena on lisätä viennin Lähi-idässä 40 prosenttiin osallistumalla uusiin projekteihin ympäri vuoden.

Arma Kontrol on lisännyt Lähi-idän referenssihankkeisiin uuden, erittäin turvallisia tuotteita täysin turkkilaisista insinööreistä koostuvan tutkimus- ja kehitysryhmänsä kanssa. Yhtiö varmistaa Hamadin kansainvälisen lentokentän turvallisuuden, jonne kuljetetaan vuosittain 35 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa. Arma Control, joka sisältyy lentokentän laajennushankkeeseen, tarjoaa lentoaseman ajoneuvojen ja jalankulkijoiden valvonnan korkean turvallisuuden pollareille, jotka ovat läpäisseet korkeat törmäystestit ja jotka on valmistettu XNUMX% kotimaisella tekniikalla, pääomalla ja tekniikalla.

Yritys, joka teki ensimmäisen vientinsä alueelle vuonna 2010 ja sai 25 prosenttia liikevaihdostaan ​​Lähi-idän markkinoilta, pyrkii myös nostamaan tämän osuuden 2021 prosenttiin vuonna 40 uusilla hankkeilla. Yhtiö jatkaa neuvotteluja tavoitteensa saavuttamiseksi Qatarissa ja erityisesti Lähi-idässä.

"Meistä on tullut tärkeä toimija alueella"

Arma Controlin perustaja ja pääjohtaja Koray Kartal totesi osallistuvansa moniin Lähi-idän referenssihankkeisiin öljylaitoksista sotilaskenttiin museoista konsulaateihin, "Lähi-idän markkinat ovat markkinoita, joista välitämme aina josta saamme merkittävän osan liikevaihdostamme. Meistä on tullut tärkeä toimija alueella tuotteilla, jotka olemme kehittäneet markkinoiden tarpeisiin ja odotuksiin. Jatkamme jatkossakin investointeja vahvistaaksemme edelleen tätä asemaa ja kasvattaaksemme markkinaosuutta. "

"Varmistamme yli 35 miljoonan matkustajan turvallisuuden"

Kartal päätti sanansa seuraavasti; "Varmistamme Hamadin kansainvälisen lentokentän turvallisuuden 500 Collision Test -sertifioidulla korkean turvallisuuden pollarilla. Siirtämällä aikaisemmin saamamme kokemukset tähän projektiin varmistamme yli 35 miljoonan matkustajan ja 1,8 miljoonan tonnin lastin turvallisuuden vuosittain. Kuten numeroista voidaan nähdä, meitä odottaa erittäin haastava tehtävä. Olemme kuitenkin erittäin luottavaisia ​​tekniikkaamme ja tuotteitamme kohtaan. Tarjoamme erilaisen turvakokemuksen lentokentällä esteillämme, jotka aloitamme asennuksen syyskuussa ja jotka aiomme toimittaa kokoonpanoprosessin suorittamisen jälkeen noin kahdessa viikossa. "

Pysäytti 7,5 tonnin kuorma-auton

Collision Test Certified High Security Bollard Barrier on vahvistettu sulkujärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti estämään luvattomien ja luvattomien ajoneuvojen kulku tiukkojen turvatoimien avulla, ja sen iskunkestävyys on osoitettu testeillä. Este pysäytti kuorma-auton, kun 7.5 tonnin kuorma-auto törmäsi 80 km / h nopeudella Aisicon testikeskuksessa Italiassa suoritetussa törmäystestissä ja jatkoi toimintaansa ongelmitta jälkikäteen. Esteet, jotka saivat IWA 14-1: 2013 / PAS68 -testiraportin testin jälkeen, voidaan myös valmistaa erikokoisina projektin ja tarpeen mukaan.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar