Türk Telekom helpottaa näkövammaisten elämää

turkin telekom helpottaa näkövammaisten elämää
turkin telekom helpottaa näkövammaisten elämää

Türk Telekomin sosiaalisen vastuun projekti, Puhelinkirjasto, tarjoaa näkövammaisille helpommin saavutettavissa olevan elämän lääketieteellisen viivakoodin luku- ja rahantunnistustoiminnolla, joka toteutettiin ensimmäisen kerran Turkissa.

Turkin telekommunikaatio; Näkövammaisten jokapäiväistä elämää helpottavien sovellusten lisäksi se toteuttaa projekteja, joiden avulla he voivat tavata taidetta. Tässä yhteydessä maalaukset puhuvat digitaalisen maalauksen näyttely, joka avattiin 31. toukokuuta 2021 presidentin kansalliskirjastossa, johon osallistui presidentti Recep Tayyip Erdoğanin vaimo Emine Erdoğan ja jonka avulla näkövammaiset voivat tavata taidetta, pitää myös sen tervetulleena. kävijöitä.

Turkin digitaalisen muutoksen johtaja Türk Telekom jatkaa sosiaalisen vastuun hankkeita, joissa teknologia muuttuu hyväksi ja hyödyksi ihmiskeskeisellä lähestymistavallaan. Puhekirjastosovellusta, jonka Türk Telekom toteutti 10 vuotta sitten tässä yhteydessä, on jatkuvasti kehitetty ja muutettu tekniikaksi, joka tarjoaa näkövammaisille mukavuuksia äänikirjojen kuuntelun lisäksi.

Rahan tunnistus ja lääketieteen viivakoodien lukeminen helpottavat näkövammaisten elämää

Rahan tunnustustoiminto, joka lisättiin hakemukseen vuonna 2017 ensimmäistä kertaa Turkissa, antaa näkövammaisille mahdollisuuden suorittaa maksunsa turvallisesti milloin tahansa ja ilman kenenkään muun tarvetta. Näkövammainen käyttäjä Amine Enner Akay, joka totesi sovelluksen käyttävän usein Rahan tunnistus -toimintoa, sanoi: "Minusta tämä ominaisuus on erittäin toimiva, joka täyttää suuret tarpeemme, jopa pienille tileille, kuten tekemillemme maksuille ja rahoille. me vastaanotamme." Terveysalan digitalisaatioon keskittynyt Türk Telekom on myös uraauurtanut uraa ja käynnistänyt Pharma Barcode Reading -ominaisuuden vuonna 2020 yhteistyössä RxMediaPharma Interactive Pharmaceutical Information Source -palvelun kanssa. Tämän ominaisuuden avulla yli 6 tuhannen lääkkeen käyttöohjeet otettiin käyttöön ääniyhteydellä. Näkövammaiset Ali Öztürk, joka käyttää huumeiden viivakoodien lukemistoimintoa, sanoi: "Ennen tätä sovellusta saimme apua brail-nimilapusta. Mutta emme voineet nähdä tai ymmärtää lääkkeen sivuvaikutuksia. Näimme vain nimen, mutta tällä sovelluksella voimme oppia sekä lääkkeen nimen että käyttöohjeet ilman kenenkään tarvetta. "

Näkövammaisten taiteella kokoava näyttely: Paintings Talk Digital Painting Exhibition

Turkin telekommunikaatio; Näkövammaisten jokapäiväistä elämää helpottavien sovellusten lisäksi se toteuttaa projekteja, joiden avulla he voivat tavata taidetta. Tässä yhteydessä vierailijoille avattiin Türk Telekomin sosiaalisen vastuun hankkeen Puhelinkirjasto "Paintings Talk Digital Painting Exhibition", johon osallistui Emine Erdoğan. Äänikuvausmaalauksista koostuvia teoksia on esillä presidentin kansalliskirjastossa, joka on Turkin suurin kirjasto.

Näyttelyyn; Vierailijat monista Turkin kaupungeista, erityisesti kansalaisjärjestöt ja opiskelijat, osoittivat suurta kiinnostusta.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar