TÜBİTAK TÜSİDE rekrytoi 23 projektihenkilöstöä

TUBITAK TUSSIDE
TUBITAK TUSSIDE

Turkin tieteellinen ja tekninen tutkimusneuvosto (TÜBİTAK) TÜSİDE Institutionaalisissa ja alakohtaisissa kehityshankkeissa; Strategian kehittäminen, toimintamallien suunnittelu, prosessianalyysi ja kohdeprosessisuunnittelu, prosessien paikannus, toimialakohtainen analyysi, organisaation jäsentelyanalyysi ja suunnittelu, toimialakohtainen kehitystutkimus ja raportointi, suoritusanalyysi ja vaikutusten analysointi, tutkimus, projektikehitys, projektin toteutusneuvonta Tutkimus- ja kehitystyöntekijöitä palkataan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELTAMISPROSESSI

a) Ilmoituksen hakeminen edellyttää rekisteröitymistä työnhakujärjestelmään osoitteessa “tusside.tubitak.gov.tr”. (Kun luot CV: tä sovellukselle, kaikki vaaditut asiakirjat on lisättävä järjestelmään sähköisesti.) Hakemuksia ei hyväksytä paitsi työnhakujärjestelmän kautta tehtyihin hakemuksiin.

b) Hakemukset on jätettävä viimeistään 04 / 08 / 2021: 17: 00.

c) Hakemukset arvioidaan ilmoituksen viitenumeron perusteella. Ehdokkaat voivat hakea valitsemalla lähettämisen viitenumeron työnhakujärjestelmästä. Hakemuksia, jotka on tehty valitsematta viitenumeroa, ei oteta huomioon. Ehdokas voi hakea enintään 1 (yhtä) paikkaa viitenumerolla.

d) ehdokkaista, joilla on perustutkinto ja jatko-tutkinto kullekin viralle; Kohdan "Ehdokkaille vaadittavat yleiset ehdot" artikkelin (e) mukaan haastatteluun kutsutaan 5-kertainen rekrytoitavan henkilöstön määrä, korkeimmista pisteistä alkaen. Kohdan "Hakijoiden yleiset ehdot" artikkelin f alakohdan mukaan haastatteluun kutsutaan ehdokkaat, joilla on alansa tohtorin tutkinto korkeimmasta pistemäärästä alkaen, viisinkertainen paremmuusjärjestykseen otettavaan henkilöstöön verrattuna. Jos on muita ehdokkaita, joilla on sama pisteet kuin viimeksi sijoittuneella ehdokkaalla, myös nämä ehdokkaat kutsutaan haastatteluun.

e) Ulkomailla perustutkinnon suorittaneiden hakijoiden yleisen ehdokkaiden osan e kohta ja ulkomailla tohtorikoulutuksen suorittaneiden hakijoiden osan e ja f kohdat. ehdokkaat arvioidaan erikseen.

f) Haastatteluun oikeutetut ehdokkaat voivat tehdä "teknisen arvioinnin" ennen haastattelua.

g) Hakijat arvioidaan hakemuksen aikana työnhakujärjestelmään kirjoittamansa ilmoituksen mukaan, ja jos syötetyt tiedot ovat virheellisiä tai jokin alla luetelluista asiakirjoista puuttuu, hakemus katsotaan pätemättömäksi.

 • Yliopiston pääsykokeen tulosdokumentti (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulostus ohjauskoodilla),
 • Yliopiston pääsykokeen sijoitusasiakirja (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulostus ohjauskoodilla),
 • Perustutkintotodistus / Exit Certificate - ja tarvittaessa, jos sellainen on (vastaavuustodistus niille, jotka ovat suorittaneet opintonsa ulkomailla sijaitsevissa korkeakouluissa) tai yliopiston todistettu kirje, jossa todetaan, että on mahdollista valmistua vuoden 2020 kevätlukukauden lopussa lukuvuosi 2021--XNUMX,
 • Perustutkinto - ja jos sellainen on - transkriptio tietueista,
 • Vieraan kielen kokeen tulosdokumentti,
 • Hyväksytty työtodistus (mukaan lukien pääsy työhön, poistuminen, virka ja työ) ja vakuutuspalveluilmoitus (saatu sähköisen hallinnon kautta ja jolla on valvontakoodi) hakijoilta, joilla on kokemusta (työkokemus).
 • Ajantasainen ansioluettelo (ansioluettelosi tulisi olla laadittu värivalokuvilla, turkkilaisilla, mukaan lukien TR-tunnus ja puhelinnumerot.),
 • Sotilaallisen aseman osoittava asiakirja (miespuolisille ehdokkaille).
 • Hakijoiden, joiden kotimaisen koulutuksen katsotaan vastaavan yhtä viitekoodissa YÖK: n tekemän vastaavuuspäätöksen perusteella määritellyistä osastoista, on lisättävä vastaavuustodistus työnhakujärjestelmään.

Huomaa: Kaikesta prosessia koskevasta kehityksestä ja ilmoituksista ilmoitetaan laitoksemme verkkosivustolla (tusside.tubitak.gov.tr ​​/ tubitak.gov.tr).

Armin

sohbet

  Ole ensimmäinen, joka kommentoi

  Yorumlar