Sivas Izmir -lennot olisi käynnistettävä uudelleen

sivas izmir -lentojen pitäisi alkaa uudelleen
sivas izmir -lentojen pitäisi alkaa uudelleen

Sivasin kauppa- ja teollisuuskamarin (STSO) hallituksen puheenjohtaja Mustafa Eken sanoi, että pysäytetyt Izmirin lennot olisi aloitettava uudelleen.

Hallituksen puheenjohtaja Mustafa Eken, joka osallistui maakunnan koordinointilautakunnan 3. kokoukseen, joka pidettiin kuvernööri Salih Ayhanin johdolla, antoi tietoja kamarimme toiminnasta.

Arvioidessaan kokousta, jossa teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank kokoontui liike-elämän kanssa, presidentti Mustafa Eken sanoi: "Ministerimme ja liike-elämämme kokoontuivat parlamenttimme. Liikemaailmamme välitti heidän kysymyksensä, ongelmansa ja vaatimukset ministerillemme itselleen. Toistimme kysymyksen siitä, että Sivas sisällytetään kannustimiin, jotka olemme usein maininneet ministerillemme. Presidenttimme oli luvannut rohkaisua, ja muistutin jälleen ministeriä. Olemme sanamme takana, ministeri sanoi: "Toivon, että hyviä asioita tapahtuu vuoden loppuun mennessä, sinun on vain viimeisteltävä infrastruktuuri." Toivottavasti, kun Demirağ OIZ valmistuu, 25-30 tuhatta työtöntä alkaa työskennellä täällä avattavissa tehtaissa. Muuten meillä ei ole mahdollisuutta lopettaa työttömyyttä. Sivasilla on erittäin hyvä etu. Sivasissa on erittäin hyvä ykseys ja solidaarisuus. Näimme kuvernöörit, pormestarit ja kansalaisjärjestöt. Se on aika, jolloin on erittäin ahkeria johtajia, tämä on erilainen aika. Tämän yhtenäisyyden ja solidaarisuuden ansiosta maakuntamme sisällytetään kannustimen soveltamisalaan. Sanoimme herra ministerille, että valo ilmestyi ohjelman loppuun, toivomme kannustimen jatkuvan vuoden loppuun saakka. Infrastruktuurista on tehty vakavia tutkimuksia: arvostettu kuvernöörimme meni sinne tänään ja tarkasti sen uudelleen; Hän käski sen toimimaan nopeasti. Me loimme perustan tehtaalle, me perustamme enemmän tehtaita. Niin kauan kuin säilytämme yhtenäisyytemme. Herra kuvernööri on juuri sanonut totuuden; Koska aiemmin kauppakamareille ja käsityöläisten kamareille ei ollut annettu niin paljon lupauksia. Täällä huone ei antanut eheyttä kaupungissa, nyt, kun nämä lupaukset annetaan, eheys tarjotaan kaupungissa. Ykseys ja yhteenkuuluvuus kasvavat nyt. Koska nyt on toimiva tiimi. Meillä on toimiva kuvernööri, työskentelevä pormestari. Voiko olla parempi liitto kuin tämä? Tässä mielessä minä; Haluan kiittää ministeriä, varajäseniä, kuvernööriä ja pormestaria. "

IZMIR-LENTOJEN PALAUTTAA UUDELLEEN

Puheenjohtaja Eken ilmaisi myös reaktionsa liikemaailman lennoille ja sanoi: ”Izmirin lennot on jälleen peruttu. Izmir-lennot keskeytettiin vuonna 2019, keskustelimme Pegasuksen pääjohtajan kanssa ja ne aloitettiin uudelleen kuukauden sisällä. Mutta nyt se on jälleen pysäytetty. Meidän on luotava nopea yleinen mielipide tästä asiasta ja varmistettava lentojen jatkaminen. Vaikka kaikki nämä hyvät asiat tapahtuvat, samalla kun Sivas kasvaa, tehtaita on tulossa, kannustimia, infrastruktuureja rakennetaan, pikajunia on tulossa ja toinen yliopisto avautuu, ei ole oikein poistaa lentoja. Siksi meidän on tehtävä Sivasista paikka, jonne lentokoneita voi tulla mistä tahansa suunnasta, paitsi Izmiristä, myös Antalyasta ja Ankarasta. Tein haastattelut. Jos pidämme kokouksemme yhdessä, toivottavasti elokuussa, ellei tässä kuussa, lennot aloitetaan uudelleen. Liikemaailmana odotamme kuvernööriltämme, pormestariltamme ja erityisesti poliitikoiltamme tukea tässä asiassa. "

Ilmaisten, että kamarimme järjestämän suurnopeusjunien työpajan raportointiosa on saatu päätökseen ja se on julkaistu kirjasena, presidentti Eken sanoi; "Pidimme kammiossamme suurnopeusjunatyöpajan. Järjestimme mukavan työpajan, johon osallistui 25 opettajaamme, kuvernöörimme ja kaupunginjohtajamme johdolla. 200 sidosryhmäämme kokoontui luomien pöytien ympärille ja mietteli. Tulokset ilmoitetaan yleisölle Press Launch -sivustollamme. Esitteemme ovat painettuina, ja lähetämme tämän kirjasen sinulle ja kaikille sidosryhmillemme. Tietenkin siellä on kotitehtäviä. Työskentelemme tämän tehtävän parissa. Toivon, että suurnopeusjuna on tulossa 4. syyskuuta. Teimme tämän nähdäksemme olemmeko valmiita, huomasimme myös, ettemme olleet valmiita joissakin asioissa. Täällä ryhdymme varotoimenpiteisiin ennen päivää valmistellaksesi. Emme odota kaikkea valtiolta. Liikemaailmassa teemme osamme. Työpajan tulokset toimitetaan sinulle loman jälkeen. Sivas on ykseys ja solidaarisuus. Kukaan ei voi rikkoa tätä yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta. Olemme valtion kanssa, valtiomme on kanssamme. Me Sivasin kauppakamarana teemme osuutemme ja teemme niin edelleen. Tehkää Herrani aina yhtenäisyytemme ja solidaarisuutemme, äläkä anna mahdollisuuksia vihollisille. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar