Rautatiet digitalisoituvat koulutuksessa

rautatiet digitalisoituvat koulutuksessa
rautatiet digitalisoituvat koulutuksessa

Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) DigiRail (VET) -hanke, joka aloitti kehitystyön rautateiden digitaalisen koulutuksen alalla, hyväksyttiin kansainvälisellä areenalla ja teki maastamme ylpeän.

Erasmus + Ammatillisen koulutuksen strategiset kumppanuudet Digitaalisen koulutuksen valmistelutoiminta Vuoden 2020 ehdotuspyynnössä ”Digitaalinen rautatieliikenteen koulutus - DigiRAIL (VET)” oli yksi niistä hankkeista, jotka Euroopan unionin koulutus- ja nuorisotoimintakeskus (Turkin kansallinen virasto) piti ansaintatuena .

TCDD: n virkamiehet ja projektikumppanit, jotka järjestivät ohjelman Ankaran hotellissa (Ankaran suurnopeusjuna-asema), esittivät "DigiRAIL (VET)" -hankkeen.

Todettuaan, että TCDD: nä he aloittivat kehitysmatkan sekä digitaalisen henkilöstön liikkuvuuden että digitaalisen koulutustoiminnan suhteen, pääjohtaja Ali İhsan Uygun sanoi: "Turkin rautatieakatemiassa esitetyt online-koulutukset; tarjoaa koulutusympäristön, johon työntekijämme pääsevät milloin tahansa ja missä tahansa. Lisäämällä näiden digitaalisten koulutussisältöjen jatkuvuutta ja tiheyttä etenkin epidemian aikana, sillä oli tärkeä rooli sekä tarpeiden tyydyttämisessä että monipuolistamassa työntekijöiden mielessä muodostunutta koulutuskäsitystä. On selvää, että vanhoja tapoja ei voida palauttaa epidemian jälkeen. Vaikuttaa väistämättömältä, että on olemassa uusia ratkaisuja alakohtaisessa ja sosiaalisessa mielessä. Nämä prosessit ovat; vaikuttaa tulevaisuuden koulutukseen ja työelämään ”.

Pääjohtaja Uygun totesi, että he pitävät Euroopan unionin hankkeita tärkeänä lähteenä ja alustana, "pidän tällä projektilla aloitettuja tutkimuksia erittäin tärkeänä sekakoulutuksen kehittämisen kannalta, jota tuetaan ammatillisen online-ja henkilökohtaisen koulutuksen avulla. ja digitaalisen maailman, joka on jo osa elämäämme, mukavuuksien hyödyntäminen rautatieopetuksessa. Jokainen tällä alalla tehty askel tekee epäilemättä tavoitteistamme lähempänä ja konkreettisempaa meille. Mielestämme Euroopan unionin hankkeet ovat tärkeä lähde ja foorumi koulutus- ja kehitystarpeidemme arviointiprosessissa toimialamme strategisten tavoitteiden mukaisesti. Olemme toteuttaneet ja toteuttavat edelleen tärkeitä infrastruktuurihankkeita IPA-varojen puitteissa. Euroopan unionin liittymistä edeltävän taloudellisen tuen puitteissa IPA-1-kaudella on käytetty onnistuneesti 475 miljoonan euron avustusrahastoa Ankaran-Istanbulin linjan Köseköy-Gebze -osuudelle, Irmak-Karabük-Zonguldakin rautatiolinjalle ja Samsunille -Kalınin rautatiehankkeet. Halkalı-Kapikulin rautatiehanke on suurin ministeriömme IPA-II-kaudella toteuttama infrastruktuurihanke. 275 miljoonan euron rahasumma on hanke, josta Euroopan unioni rahoittaa ehdokasmaita eniten yhdessä erässä IPA: n puitteissa. " sanoi

Pääjohtaja Ali İhsan Uygun jatkoi puhettaan seuraavasti; "Tarvitsemme pätevän henkilöstöresurssin voidaksemme toteuttaa tehokkaasti rautatieinvestoinnit kaikkialla Euroopan unionissa ja maassamme sekä luoda vahvan rautateollisuuden. Suurin halu on lisätä lisäarvoa teollisuudellemme yhteistyössä avaamalla ovet tiedon ja kokemusten jakamiselle ja siten kestävän ja kilpailukykyisen rautatiealan kehittämiselle. Haluan kiittää Euroopan unionin puheenjohtajavaltiota, Turkin kansallista toimistoa, projektikumppaneitamme ja kaikkia asiantuntijoitamme, jotka osallistuivat hankkeen valmisteluun DigiRail-projektimme tukemiseksi, joka keskittyy rautatieopetuksen kehittämiseen ja digitalisointiin.

Lopuksi, TCDD on ollut maamme arvostettujen laitosten joukossa, jolle on myönnetty Erasmus-akkreditointi. Onnittelen vilpittömästi projektitiimiämme, joka on tärkeä väline rajat ylittävässä vaihdossa ja yhteistyössä ammatillisen koulutuksen alalla ja jonka ansiosta voimme saada säännöllistä apurahaa liikkuvuustoimintaan viiden vuoden ajan. "

Puheenvuoron alkukokouksessa TCDD Taşımacılık A.Ş: n pääjohtaja Hasan Pezük sanoi: "Tämän projektin avulla käytetään uuden sukupolven koulutusmenetelmiä ja kehitetään uuden sukupolven koulutusmateriaaleja, toisin kuin perinteiset koulutusmenetelmät, erityisesti koulutuksessa rautatieliikenteessä työskentelevän turvallisuuden kannalta kriittisen henkilöstön määrää. Digi-Rail (VET) -hankkeella laaditaan digitaalisia koulutusmateriaaleja viidelle rautateiden turvallisuuden kannalta kriittiselle ammatille, ja luodaan ilmeinen lisäarvo näiden ammattien työntekijöiden oppimiselle. Lisäksi hanke on Euroopan unionin tavoitteiden mukainen elinikäisen oppimisen ja liikkuvuuden toteuttamiseksi, koulutuksen laadun ja tehokkuuden parantamiseksi, luovuuden ja innovaatioiden kannustamiseksi, sosiaalisen osallisuuden ja työllistettävyyden lisäämiseksi.

Pääjohtaja Pezük, joka antoi tietoja myös Erasmus-akkreditoinnista ammatillisessa koulutuksessa, jonka he valmistivat yhteistyössä TCDD: n kanssa, sanoi: "Yhteistyömme TCDD: n kanssa maamme strategisissa, vakiintuneissa ja tehokkaissa instituutioissa ja yrityksissä; Turkin kansallinen virasto hyväksyi sen, koska sen katsottiin ansaitsevan korkean pistemäärän tuen. Erasmus-akkreditoinnin puitteissa; Tekemällä yhteistyötä Euroopan rautatiealan edustajien kanssa antamalla rautatieyritysten erikoistua tekniseen ja ammatilliseen alaan, erityisesti rautatieturvallisuuden käsitteeseen, ja lisätä heidän tietämystään, taitojaan ja kokemustaan; Järjestämme toimintaa, kuten koulutusta ja harjoittelupaikkoja. Rahastotukea tullaan alueille, jotka olen luetteloinut vuosille 2021--2027 valmistelemamme kansainvälistymisstrategian mukaisesti.

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun ja TCDD: n kuljetusjohtaja Hasan Pezük sekä projektikumppanit Certifer Company Turkin edustajat ja Kroatian Zagrebin yliopiston virkamiehet osallistuivat kokoukseen zoomausohjelman kautta.

Kokouksen puitteissa TCDD ja TCDD Tasimacilik allekirjoittivat Erasmus Plus-akkreditointia koskevan yhteisymmärryspöytäkirjan.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar