Petlas 2021 Turkin maastokilpailu valmistunut

loistava alku offroad-kaudelle

Ankara Outdoor Sports and Offroad Club (ANDOFF) Kızılcahamamissa järjestämän Petlas 34 Turkey Offroad Championship -mestaruuskilpailun ensimmäinen kilpailu, johon osallistui 68 ajoneuvoa ja 2021 urheilijaa, johti Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu -tiimin ensimmäiseen sijaan.

Kilpailussa Kenan Özsoy-Harun Deynek -joukkue sijoittui toiseksi, Mustafa Saray - Samet Zurnacı tuli kolmanneksi, kun taas Bitci Racing Team voitti joukkueiden ensimmäisen sijan.

Zafer Durmaz-Onur Altan Tan ja Can-Am sijoittuivat ensimmäisenä SSV-luokassa, kun taas Suzuki Grand Vitara ja Şehmuz Oğuz-Selman Aybar luokassa 1, Suzuki Samurai ja Nihat Keskin-Tankur Toker luokassa 2 olivat Mitsubishi Pajero ja Ergün. Çirkin-Soner Öztürk ja luokan 3 voittaja Başkurt-Mindiloğlu jakoivat ensimmäiset sijat.

Turkin tasavallan teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank, entinen varapääministeri, AK-puolueen varapääministeri Emrullah İşler, Ankaran provinssin santarmien komentaja prikaatikenraali Cemil Lütfi Özkul, Kızılcahamamin piirikuvernööri Can Aksoy, Kızılcahamam kaupunginjohtaja Süleyman Açop, TOSF Kilpailu, jota hän seurasi innostuneesti, jäi onnistuneen järjestelyn jälkeen.

Petlas 2021 Turkey Offroad Championship jatkuu toisen osuuden kilpailulla, joka pidetään Denizli Merkezefendissä Denizli Outdoor Sports and Offroad Clubin (DENDOFF) toimesta 21.-22.