Pelottavat maanjäristykset Izmirin Karaburunin offshore-alueella!

peräkkäiset maanjäristykset Egeanmerellä
peräkkäiset maanjäristykset Egeanmerellä

Egeanmerellä monet maanjäristykset, joista suurin oli 4.2, tapahtui Karaburunin alueella Izmirissä.

Richter-asteikon mukaan 5 tunnin sisällä Egeanmerellä Karaburun-alueen lähellä İzmirissä; Oli neljä maanjäristystä, joiden voimakkuus oli 3.6, sitten 3.5, sitten 3.7 ja 3.6. Lisäksi tapahtui maanjäristyksiä, joiden voimakkuus oli 03.48 klo 4 ja 04.20 voimakkuus klo 4.2. Maanjäristys tapahtui noin 40.94 km: n syvyydessä maasta.

Katastrofi- ja hätätilanteiden hallinnan (AFAD) tietojen mukaan Egeanmerellä tapahtui ensimmäinen maanjäristys, jonka voimakkuus oli 20.58, klo 3.6. Maanjäristyksen syvyys, joka oli 52.85 kilometrin päässä Karaburunista, määritettiin 6.91 kilometriksi. 30 minuuttia tämän maanjäristyksen jälkeen, klo 21.28:3.5, tapahtui toinen 29.45-kertainen maanjäristys, jonka keskipiste oli jälleen Egeanmerellä Karaburunin rannikon tuntumassa. Maanjäristyksen syvyydeksi, joka on 7.06 kilometrin päässä Karaburunista, mitattiin 02.03 kilometriä, kolmas 3.7-voimakas maanjäristys tapahtui samalla alueella noin klo 41.09. Maanjäristyksen syvyys, joka on 25.06 kilometrin päässä Karaburunista, kirjattiin 16. 02.19 minuuttia tämän maanjäristyksen jälkeen, noin klo 3.6, tapahtui neljäs maanjäristys, jonka voimakkuus oli 39.65, ja sen keskipiste jälleen Karaburunin rannikon tuntumassa. Maanjäristyksen syvyys, joka oli 21.12 kilometrin päässä Karaburunista, mitattiin XNUMX kilometriksi.

Toisaalta Boğaziçin yliopiston Kandillin observatorion maanjäristyksen tutkimuslaitos (KRDAE) ilmoitti ensimmäisen maanjäristyksen olevan 3.5, toisen maanjäristyksen 3.9 ja muiden 4.1 ja 4.0.

Ensimmäisten määritysten mukaan İzmirissä ja joillakin sen alueilla tuntuneet maanjäristykset eivät aiheuttaneet tuhoa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar