Mikä on Bitcoin? Kuinka ansaita Bitcoin?

Mikä on Bitcoin?
Mikä on Bitcoin?

Bitcoin Japanilainen nainen Satoshi Nakamoto ilmoitti siitä vuonna 2008. Se otettiin käyttöön vuoden 2009 ensimmäisinä päivinä. Julkaistu Satoshi Nakamoton tieteellisenä paperina, tämä uusi valuutta
Sen perusperiaatteet julkaistiin otsikolla “Bitcoin: Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Tästä hajauttamisesta riippumattomasta rahamuodosta, toisin sanoen riippumatta laitoksen, henkilön tai hallituksen valvonnasta ja korkea-asteen interventioista, tuli pian koko maailman silmänalus ja meni historiaan ensimmäisenä ihmiskunnan käyttämän virtuaalisen rahan muoto.

Ensimmäisenä onnistuneena kryptovaluuttana esitelty Bitcoin on myös “1. Sitä kutsutaan myös nimellä "Generation Blockchain". Bitcoin, joka tuo ratkaisuja nykyisen rahoitusjärjestelmän ongelmiin hajautetun rakenteensa vuoksi, on myös erittäin arvostettu yksityisyydelle, jota se tarjoaa käyttäjilleen.

bitcoin Verkkosivustolta saatujen tietojen mukaan tuotettavien bitcoinien kokonaismäärä, nimittäin toimitus, on rajoitettu 21 miljoonaan BTC: hen. Tähän mennessä yli 21% 81 miljoonasta BTC: stä on tuotettu. Matemaattisilla laskelmilla ja koodeilla määritetyn Bitcoinin rakenteen vuoksi jäljellä olevien muutaman miljoonan BTC: n tuottamisen odotetaan vievän vuoteen 2140. Vuoden 2021 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien noin 19 miljoonaa BTC: tä kaikista valmistettavissa olevista BTC: istä on liikkeessä. Jäljellä olevan 2 miljoonan BTC: n tuotantoprosessi kestää noin 120 vuotta.

Bitcoin-tietosuoja

Transaktiot Bitcoinin kanssa tapahtuu lompakon osoitteiden välillä, jotka ovat sekoitus numeroita ja kirjaimia. Näillä osoitteilla tehtyjä rahansiirtoja voidaan tarkastella hyvin avoimesti, mutta ellei henkilö paljasta omaa lompakkoaan, on mahdotonta tietää kenelle tämä lompakon osoite kuuluu. Tämä on perusperiaate, joka luo sekä turvallisuuden että yksityisyyden. Toisin sanoen kaikki bitcoin-käyttäjät voivat seurata tai tarkastella avoimesti kaikkia verkossa suoritettuja tapahtumia ja tarjota osittaisen nimettömyyden.

Mikä on Altcoin?

Ensimmäisen onnistuneen kryptovaluutan Bitcoinin jälkeen kehitettiin tuhansia erityyppisiä kryptovaluuttoja. Tällä hetkellä käytössä on yli 6.600 erilaista kryptovaluuttaa. Muut kryptovaluutat kuin Bitcoin lyhennetään vaihtoehdoiksi ja kolikoiksi. altcoin ilmaistaan.

Vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja kehitetään ratkaisujen löytämiseksi hyvin erilaisiin ongelmiin. Nykyään toimii monia erilaisia ​​salausrahaprojekteja, jotka tarjoavat ratkaisuja monilla eri aloilla koulutuksesta terveydentilaan, kuljetuksesta televiestintään.

Mikä on Bitcoin Mining?

Uusien bitcoinien luominen perustuu matemaattiseen järjestelmään. Tällä tavoin Bitcoin-verkko, joka ei ole kenenkään henkilön tai laitoksen hallinnassa, voi edelleen olla olemassa. Bitcoin-verkosto on kriittinen Bitcoinin selviytymisen kannalta. Katsotaanpa tarkemmin Bitcoinin kaivosprosessia:

Bitcoin-kaivos perustuu salauksen salausten salauksen purkamiseen. Uusi lohko luodaan 10 minuutin välein, ja ensimmäiselle, joka salauksen salauksen salaa 10 minuutin välein, myönnetään lohkopalkinto. Tällä tavoin tuotetaan molemmat uudet bitcoinit, verkon turvallisuus varmistetaan ja tuhannet tai jopa miljoonat laitteet tallentavat verkon tapahtumat samanaikaisesti.

Mitä etuja Bitcoin tarjoaa?

Yleisin kritiikki Bitcoinia vastaan ​​kohdistuu rahanpesuun ja terrorismin rahoitukseen. Mutta ennen kuin Bitcoin, jolla on ollut vain 12 vuoden historia, miten rahat pestiin? Tänään, kun satojen vuosien suuret instituutiot yrittävät lyödä Bitcoinia tällä tavalla, olemme todistamassa miljardeja dollareita rahanpesuuutisia.

Syy siihen, miksi globaalit jättiläiset kritisoivat Bitcoinia niin, ei ole rahanpesu ja terrorismin rahoittaminen, vaan sen tarjoamat edut. Bitcoinilla on monia etuja, joita nykyinen perinteinen rahoitusjärjestelmä ei voi tai halua tarjota.

Sen inflaatiokestävä rakenne, yksinkertaisuus ja turvallisuus, käyttäjille tarjoama yksityisyystoiminto ja läpinäkyvyys ovat Bitcoinin tärkeimpiä etuja.

Bitcoinilla rahansiirrot voidaan tehdä paljon turvallisemmiksi, nopeammin ja halvemmiksi. Tänään saatamme joutua maksamaan 100 dollarin transaktiomaksun, kun lähetämme 20 dollaria Western Unionin kanssa, mutta on mahdollista siirtää miljoonia dollareita Bitcoinilla muutamalla sentillä.

Voit kuitenkin käyttää Bitcoinejasi mistä tahansa, sinun tarvitsee vain tietää yksityinen avain. Kultaan tai dollariin verrattuna Bitcoin voidaan siirtää erittäin helposti. Toisaalta hallitukset tai pankit eivät voi valvoa rahasiirtotapahtumiasi.

Bitcoin Kuka hallitsee?

Bitcoin toimii henkilöstä tai laitoksesta riippumatta. Toisaalta ei ole varoja, joissa Bitcoinin hinta olisi kiinteä. Bitcoin on ollut viimeisten 10 vuoden parhaiten tuottava omaisuus matemaattisesti luotuna valuuttana, joka saa arvonsa rajoitetusta tarjonnastaan. Tässä vaiheessa Bitcoin tarjoaa ratkaisun perinteisessä rahoitusjärjestelmässä tarvittaviin ongelmiin: ilmaiseksi painettu raha ja siitä johtuva korkea inflaatio.

Bitcoinia hallinnoivat hajautetusti kaivostyöläiset, jotka osallistuvat vapaaehtoisesti verkkoon. Näiden ponnistelujen seurauksena Bitcoin-verkosto palkitsee kaivostyöläiset BTC: llä. Nykyään Bitcoin-verkko toimii hajautetusti ja hajautetusti, kiitos Bitcoin-kaivostyöläisten ympäri maailmaa. Mitä enemmän kaivostyöläisiä osallistuu Bitcoin-verkostoon, sitä turvallisemmaksi se tulee.

Kuinka ostaa Bitcoinia

Nykyään monet menetelmät voidaan suositella ostamaan Bitcoin. Puhumme niistä artikkelimme tässä osassa. Menetelmät, jotka voit ostaa Bitcoinin, ovat seuraavat:

- BTC: n ostaminen kryptovaluutanvaihdon kautta
- BTC: n ostaminen P2P: n kautta
- BTC: n ostaminen kryptovaluutta-automaateista

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar