Autoteollisuuden jälkimarkkinoiden odotusten nousu

autoteollisuus valmistautuu investointeihin kolmannella vuosineljänneksellä
autoteollisuus valmistautuu investointeihin kolmannella vuosineljänneksellä

Autoteollisuuden jälkimarkkinoiden nousu vuoden ensimmäisellä neljänneksellä heijastui myös toiseen vuosineljännekseen. Positiivinen työllisyyskehitys yhdessä kotimaisen myynnin ja viennin kasvun kanssa vuoden toisella neljänneksellä kannusti myös kolmannen vuosineljänneksen investointisuunnitelmia.

Automotive After Sales Products and Services Associationin (OSS) "Toisen vuosineljänneksen 2021 alakohtainen arviointi" -tutkimuksen mukaan; On paljastunut, että lähes puolet osallistujista aikoo sijoittaa kolmannelle vuosineljännekselle. Tämä osuus oli laskenut 38 prosenttiin edellisessä tutkimuksessa. Vuoden toisella neljänneksellä alan ongelmat lisääntyivät huomattavasti. Tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä "valuuttakurssien volatiliteetti" oli alan suurin ongelma, kun taas "toimitusongelmat" näyttivät olevan nousussa toisella neljänneksellä. Vaikka toimitusongelmista kärsivien osuus oli noin 73 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, se nousi 82,5 prosenttiin vuoden toisella neljänneksellä.

Automotive After-Sales Products and Services Association (OSS) arvioi vuoden toisen vuosineljänneksen kyselytutkimuksella, johon järjesti jäsenet. OSS-yhdistyksen toisen vuosineljänneksen 2021 alakohtaisen arvioinnin mukaan; Kotimaan myynti ja vienti lisääntyivät, ja nämä nousut näkyivät kolmannella vuosineljänneksellä investointisuunnitelmana. Vaikka ala lähestyi investointisuunnitelmiaan varovaisemmin vuoden alussa, paljastui, että lähes puolet osallistujista suunnitteli investointeja kolmannella neljänneksellä. Tutkimuksen mukaan; Kotimaan myynti kasvoi keskimäärin 8 prosenttia ensimmäiseen vuosineljännekseen verrattuna. Työ; Se paljasti myös, että myynti kasvoi edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tutkimuksen mukaan; Vuoden toisella neljänneksellä jäsenten kotimainen myynti kasvoi keskimäärin noin 24 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Odotettu myynnin kasvu kolmannella vuosineljänneksellä!

Kyselyssä kysyttiin myös vuoden kolmannen vuosineljänneksen odotuksia. Osallistujat puolestaan ​​ilmoittivat odottavansa kotimarkkinoiden keskimääräistä 16 prosentin kasvua vuoden toiseen neljännekseen verrattuna. Tutkimuksen mukaan ala; On myös käynyt ilmi, että tämän vuoden kolmannella neljänneksellä kotimarkkinoiden myynnin odotetaan kasvavan keskimäärin 18 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Työllisyydessä on positiivinen trendi!

Tutkimuksessa; Keräysprosessin osalta verrattiin vuoden toista ja ensimmäistä vuosineljännestä. Yli puolet osallistujista totesi, että keräysprosesseissa ei tapahtunut muutoksia vuoden toisella neljänneksellä verrattuna ensimmäiseen neljännekseen. Tutkimuksen mukaan, joka keskittyy myös alan työllisyyspolitiikkaan; Paljastettiin, että jäsenten kokonaistyöllisyys oli vuoden toisella neljänneksellä samanlainen ja positiivinen kuin edellisillä kausilla. Työllisyyttä koskevaan kysymykseen 44 prosenttia vastaajista vastasi "kasvoi", noin 51 prosenttia "ei muutosta" ja noin 5 prosenttia "laski".

Valuutan lisäysongelma asetti etusijalle toimitusongelman!

Myös teollisuuden ongelmat tunnistettiin tutkimuksessa. Alan painopistealueita olivat "valuuttakurssien volatiliteetti" ja "rahtikustannukset / toimitusongelmat". Vaikka jäsenmäärä, joka sanoi valuuttakurssin nousun olevan tärkein ongelma vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, lähestyi 94 prosenttia, kyseinen kurssi oli noin 67 prosenttia toisella vuosineljänneksellä. Vaikka jäsenten osuus "rahtikustannuksista ja toimitusongelmista" ilmoitti olevan 65 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, se laski 55 prosenttiin toisella neljänneksellä.

Osallistujat, jotka ilmoittivat kokeneensa "liiketoiminnan ja liikevaihdon menetyksiä", olivat noin 29 prosenttia, mainittu prosentti oli 30 prosenttia vuoden toisella neljänneksellä. Vaikka "kassavirran ongelmiin" kiinnittäneiden osuus oli 29 prosenttia tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, se nousi noin 35 prosenttiin toisella neljänneksellä. "Pandemian takia motivaation menetys" kokeneiden osuus laski 38 prosentista 36 prosenttiin. Niiden vastaajien prosenttiosuus, joiden mukaan ensisijainen ongelma oli "tulliongelmat", laski 40 prosentista 33 prosenttiin. Suurin kasvu tapahtui toimitusongelmissa. Toimitusongelmista kärsivien osuus oli noin 73 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mutta se nousi 82,5 prosenttiin vuoden toisella neljänneksellä.

Investointisuunnitelmia tekevien yritysten määrä on kasvanut!

"Aiotko sijoittaa seuraavien kolmen kuukauden aikana?" Kysymys esitettiin myös. Todettiin, että jäsenten, jotka aikovat sijoittaa vuoden kolmannella vuosineljänneksellä, osuus on nousussa 46 prosentilla. Tämä osuus oli laskenut 38 prosenttiin edellisessä tutkimuksessa. Lisäksi todettiin, että kaikki osallistujat eivät odottaneet negatiivisuutta sektorilla seuraavien kolmen kuukauden aikana, ja yli puolet jäsenistä ilmaisi myönteisen mielipiteen alan kulusta.

Viennin kasvu 19 prosenttia!

Alalla koettu dynaamisuus heijastui myös tuottajajäsenten kapasiteetin käyttöasteisiin. Tuottajajäsenten keskimääräinen kapasiteetin käyttöaste nousi vuoden toisella neljänneksellä 85 prosenttiin. Viime vuoden kapasiteetin käyttöaste oli keskimäärin 80 prosenttia, kun taas tämän vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen keskimääräinen käyttöaste oli 83 prosenttia. Vuoden toisella neljänneksellä jäsenten tuotanto kasvoi keskimäärin noin 10 prosenttia edelliseen vuosineljännekseen verrattuna ja keskimäärin 21,5 prosenttia viime vuoden toiseen neljännekseen verrattuna. Vuoden toisella neljänneksellä jäsenten vienti kasvoi dollareina keskimäärin 8 prosenttia edelliseen vuosineljännekseen verrattuna, kun taas jäsenten vienti vuoden toisella neljänneksellä kasvoi keskimäärin noin 19 prosenttia verrattuna edellisen vuoden toisella neljänneksellä.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar