Kuka on Turgay Yıldız, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

kuka on turgay yildiz kuinka vanha on mistä
kuka on turgay yildiz kuinka vanha on mistä

Näyttelijällä Turgay Yıldızillä, joka on tehnyt nimensä kriittisillä luonnoksillaan, oli hiljattain sydänkouristus. Turgay Yıldız oli hoidossa Ankarassa. Näyttelijä Levent Üzümcü kertoi TELE1: lle, että Yıldız kuoli tänä aamuna.

Kuka on Turgay Yıldız, kuinka vanha hän on, mistä hän on kotoisin?

Näyttelijä Turgay Yıldız syntyi 3. maaliskuuta 1965 Ankarassa. Hän suoritti peruskoulun, lukion ja lukion koulutuksen Ankarassa. Lukuvuonna 1986-87 A.U. Hän on valmistunut DTCF: n teatteriosastolta ja työskenteli copywriterinä, näyttelijänä ja ohjelmien esittäjänä TRT Ankara Televisionissa. Neljän ja puolen vuoden ajan (1994–1999) Flash-TV: ssä hän tuotti ja esitteli ohjelmia nimeltä Vesipiippu Kahvi, Morning Coffee, Bizim Grocery, Evening Shave, Düm Teke Tek yhdessä Bahadır Tokmakin kanssa.

Turgay Yıldız osallistui näyttelijänä TV-sarjan jälkikäteen 13 jaksoon. Hän kirjoitti ja esiintyi viikoittaisessa Teber ile Muteber -kabareessa BRT Televisionissa kuusi kuukautta. Hän esitteli hyvän Egeler-ohjelman yhdessä Bahadır Tokmakin kanssa. Hän kirjoitti ja esiintyi Bahadır Tokmakin kanssa TV-sarjassa "Beter ile Şeker" Turgay Bostanin ohjaamassa "Tämän maan ääni" -ohjelmassa TRT Ankaran televisiossa. Hän työskenteli saman ohjaajan kanssa myös tv-sarjassa Baba Ocağı.

Hän isännöi TRT Ankara Television -ohjelmaa, jonka Sevgi Kartarı on tuottanut "Living with Hope", lasten ongelmista. Hän kirjoitti sarjan Magical Home, joka oli valmistettu ATV: lle. Hän soitti Cyranoa Abdullah Oğuzin ohjaamassa elokuvassa "O nyt vanki". Yhdessä Bahadır Tokmakin kanssa hän tuotti ja esitteli live-poliittisen huumoriohjelman nimeltä TURKISH COFFEE.

Ohjaus: TRT Ankara TV: n yksi ohjaajista Turgay Bostan ja prof. DR. Hän työskenteli myös näyttelijänä ja kirjailijana televisio-ohjelmassa "Komşu Köyün Delisi", joka oli sovitettu televisioon Üstün Dökmenin samannimisestä teoksesta. . Ensin hän soitti Istanbulin kaupunginteattereissa kaksi vuotta, sitten Ankaran osavaltion teattereissa kolme vuotta muilla nimillä ja kahden eri johtajan kanssa. Teatterikauden 10-2013 aikana näytelmää Aladdinin taikalamppu esitti Erzurumin valtionteatteri. Samaa näytelmää on pelattu Istanbulin kaupungin teattereissa vuodesta 14. Peli palkittiin kolmessa eri kategoriassa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar