Kuinka pidämme villieläimiä poissa infrastruktuurista: inhimillinen tapa

bulldogkoira

Omaisuutesi tunkeutuvat villieläimet ovat parhaimmillaan ärsyttäviä. On kuitenkin aikoja, jolloin se voi olla vaarallista sekä eläimelle että itsellesi. Esimerkiksi, jos olet alueella, jossa tuuliturbiinien pitoisuus on suuri, sinun kannattaa estää villilintuja vierailemasta alueella. Sama koskee melkein mitä tahansa kuviteltavaa infrastruktuuria. Vaikka on usein välttämätöntä pitää villieläimet poissa, useimmat ihmiset haluavat tehdä sen inhimillisimmällä tavalla. Mutta mitkä ovat tekniikat niiden pitämiseksi poissa vahingoittamatta tai tappamatta niitä?

Käytä ansoja

Ansoja pidetään tyypillisesti väliaikaisina porsaanreikinä, mikä antaa sinulle tarpeeksi aikaa löytää pysyvämpi ratkaisu. Ne ovat kuitenkin erinomaisia ​​saamaan aikaan työn. He työskentelevät ensisijaisesti yrittäessään päästä eroon lintuongelmasta, mutta voivat toimia yhtä hyvin joitain muita eläimiä vastaan. Esimerkiksi käyttötapaus inhimillisesti päästä eroon hanhista. Hanhet voivat olla todellisia haittoja infrastruktuurin suhteen, koska ne ovat melko suuria eläimiä. Kun ne vaikuttavat voimajohtoihin tai turbiiniin, ne voivat vahingoittaa omaisuuttasi ja jopa aiheuttaa loukkaantumisen tai kuoleman. Voit asettaa ansoja, jotka näyttävät luonnolliselta saalistajalta, mikä saattaa riittää pelottamaan heidät.

Päästä eroon ruokalähteistä

bazen suojella sinua villieläimiltä ruokahävikki on todennäköisesti ongelma missä tahansa laitoksessa. Tämä jäte houkuttelee eläimiä aina linnuista karhoihin ja melkein kaikkeen siltä väliltä. Onneksi tämä on yksi yksinkertaisimmista korjauksista, joita voit käyttää villieläinten pääsyn estämiseen.

 1. Määritä jätehuollon hallinta: Tunnista jätteesi ja miten se käsitellään. Tarkista, kuinka paljon tuotat, ja katso, onko mahdollista vähentää määrää.
 2. Vaihda jätepussit: Tarkastuksen jälkeen kannattaa harkita jätepussien vaihtamista raskaampiin. Tämä vaikeuttaa roskien keräilijöiden avaamista pusseista.
 3. Rakenna roskat: jos yksi niistä ei ole paikallaan, sinun on rakennettava erillinen yksikkö päärakennuksista. Sinun on lisättävä katto ja lukittava ovi. Varmista, että se on valmistettu tukevasta materiaalista, joka kestää karhuja ja isompia eläimiä.

Tämä on ehkä helpoin ja inhimillisin menetelmä. Jos puhdistajat eivät voi syödä puhdistajia, he eivät tule ensiksi, joten sinun ei tarvitse tehdä valintaa, joka voi vahingoittaa heitä.

Sahin

Käytä Falconryä

Toistaiseksi vaihtoehdot ovat olleet suhteellisen vaniljaisia. Joka tapauksessa, jos haluat kokeilla jotain todella ainutlaatuista, voit vuokrata haukan. Nämä ovat tyypillisesti haukka petolinnut He ovat asiantuntijoita, jotka on koulutettu lentämään infrastruktuurin yli ja pelottamaan potentiaalisia eläimiä. Useimmat muut linnut ja pienet eläimet pelkäävät vaistomaisesti petolintuja ja välttävät niitä mahdollisuuksien mukaan. Tämä vaihtoehto voi olla melko kallis, mutta on ihanteellinen, kun muut vaihtoehdot eivät ole mahdollisia. Esimerkiksi, jos sinulla on rakennus helikopterikentällä, sinun on investoitava vankkaan lintujen hallintaan. Falconry voi yleensä tehdä tämän osassa rannikkoa, ja sinun on vain palkattava heidät vain silloin tällöin.

Käytä vahtikoiria

Suurin osa infrastruktuuriasennuksista käyttää jonkinlaista vahtikoirakumppanuutta. Vaikka tätä käytetään usein ihmisten tunkeilijoiden pelottamiseen, se voi tehdä ihmeitä eläinten hyökkääjien pelottamiseksi. Tämän menetelmän inhimillisyys on kiistanalainen, mutta jos sitä käytetään oikein, koiraa ei tarvitse päästää irti. Usein haukkuva koira riittää ajamaan joitain eläimiä pääsemästä ympäristöön. Jos koira ja vartija partioivat säännöllisesti, muut eläimet voivat haistaa koiran ja antaa heille riittävän varoituksen.

vaijeri

Käytä sähköjohtoja

Aluksi tämä vaihtoehto ei näytä olevan läheskään niin inhimillinen kuin voit saada. Jotkut tilat, kuten voimalaitokset tai kaivokset, ovat kuitenkin täynnä vaaroja, jotka tappavat kaikki tunkeutuvat eläimet. Kun katsot sitä niin, pieni sähköisku on mukava pelote. Esimerkiksi jos kettu aloittaa suuren kaivostoiminnan, työntekijä voidaan murskata kuoliaaksi jättiläisillä kasvien koneilla. Hän olisi kuitenkin paennut, ellei hän olisi ollut pienessä shokissa ja palannut. Kriittinen on käyttää huomattavan matalaa jännitettä, mutta ei niin paljon, että se aiheuttaisi äärimmäistä kipua tai kuolemaa. Voit olla erityisen varma, että voit tehdä tarkastuksen nähdäksesi, mitkä tunkeutumiset ovat yleisimpiä, ja säätää jännitettä tämän koon mukaan. sähköaita On joitain asioita, jotka sinun tulisi tietää, jos poistut reitiltä:

 1. Jos käytetään useita rivejä, ne kaikki tulisi virrata estämään eläimiä ryömimästä tai hyppäämästä.
 2. Saatat joutua nostamaan jännitettä, varsinkin jos vartioit karvaisia ​​eläimiä.
 3. Muista käyttää kirkkaita värejä varoittamaan ihmisiä ja tiettyjä eläimiä pitämään sinut mahdollisimman inhimillisenä.
 4. Mikään sähköaita ei ole 100% tehokas, ja sitä tulisi käyttää yhdessä muiden menetelmien kanssa.

Luo vihamielinen oja

Vihollisen ojat eivät ole julmia tapettaessa eläimiä, mutta ne ovat varovaisia ​​eläimistä. Jotta tämä toimisi, sinun on rakennettava kehä asennuksen ympärille ja muutettava siitä fyysinen oja. Voit pitää sen yksinkertaisena kuin suuri nurmikko, joka vie eläimeltä kaikki louhokset, tai täyttää sen haitallisemmilla esineillä, kuten kaktukset tai muut piikkikasvit. Ajatuksena ei ole antaa maaeläimille mahdollisuutta päästä omaisuuteen. Se ei ole niin tehokas lintuja vastaan, mutta voit käyttää sitä aiemmin mainittujen syöttien kanssa.

Villieläinten pitäminen poissa perusinfrastruktuurista on jatkuva taistelu. Useimmat ihmiset olisivat yhtä mieltä siitä, että on parasta olla inhimillinen aina kun mahdollista. Jos haluat olla täysin tehokas, sinun on käytettävä päällekkäisten tekniikoiden yhdistelmää ja luotava maa / ilma-kieltoalue.

Armin

sohbet

  Ole ensimmäinen, joka kommentoi

  Yorumlar