Pezuk juhli YHT: n ja Marmarayn henkilökunnan ja matkustajien kanssa

juhla pezuk yht ja marmarayn henkilökunnan ja matkustajien kanssa
juhla pezuk yht ja marmarayn henkilökunnan ja matkustajien kanssa

TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük juhli YHT: n, Marmarayn henkilökunnan ja matkustajien kanssa Söğütlüçeşmessä Istanbulissa.

Pääjohtaja Pezük juhli YHT: n ja Marmarayn henkilökunnan kanssa Istanbulin Söğütlüçeşme -asemalla. Pezuk, joka ei laiminlyönyt juhlia juhlaa matkustajien kanssa vierailunsa aikana, tarjosi suklaata matkustajille ja henkilökunnalle, jonka kanssa hän juhli.

Pesuk; "Olemme iloisia voidessamme toimittaa matkustajamme turvallisesti heidän läheisilleen näinä päivinä, jolloin emme voi viettää lomaa mukavasti rakkaimpien kanssa Covid-19-epidemian takia. On huomattava, että epidemia jatkuu edelleen. Tästä syystä pyydämme matkustajiamme ja henkilökuntaamme kiinnittämään huomiota Mask-Distance-Hygiene -sääntöihin ja ryhtymään varotoimiin. Toivotan kaikille onnellista Eid-al-Adhaa ja onnittelen kaikkia Eid al-Adhasta. "

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar